Haris Vučkić
Re: Haris Vučkić
http://www.zurnal24.si/vuckic-drzal-sem ... nek-149862
Jest da je na slovenskom,al da se razumit...uglavnom,nista vise nema od njega.
Jest da je na slovenskom,al da se razumit...uglavnom,nista vise nema od njega.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
al Sušić ga ima još na radaru 

Bude li nastavio Janezovat,jedino ga mozemo imati na........zgembo89 je napisao/la:al Sušić ga ima još na radaru
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemamo pravo na momka se ljutiti. Rodjen je u Sloveniji, prosao njihove selekcije, Slovenija mu je dala sve. I nakon toga je opet ocekivao poziv iz BiH. Nije dobio ni poziv ni obecanje. Da smo znali mogli smo to na ljudski nacin rijesit i "rezervisat" ga. Ali poznati smo po toj sposobnosti skroz...
Zelim mu svu srecu u karijeri, jer znam da uvijek navija za nas
U jednom danu izgubismo i Vuckica i Dialibu
Zelim mu svu srecu u karijeri, jer znam da uvijek navija za nas

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Jest ko i sto se pametovalo za Ibrahimsona.szlaja je napisao/la:Nemamo pravo na momka se ljutiti. Rodjen je u Sloveniji, prosao njihove selekcije, Slovenija mu je dala sve. I nakon toga je opet ocekivao poziv iz BiH. Nije dobio ni poziv ni obecanje. Da smo znali mogli smo to na ljudski nacin rijesit i "rezervisat" ga. Ali poznati smo po toj sposobnosti skroz...
Zelim mu svu srecu u karijeri, jer znam da uvijek navija za nas![]()
A ovaj po sto i jedan put ponovio da dileme nikad nije bilo u vezi Svedskog dresa.
I Pjanic dok nije na sva zvona navalio i zazvonio,nikoga prije toga nije zvao.Cak mu strucnjak Nikic rekao da ne zuri plaho u A selekciju jer je premlad

Ali ovaj je bio ustrajan za razliku od vikinga,janeza i drugih qurceva, palceva.
Nemozes izgubiti nekoga koga nikad fakticki nisi ni imao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ili se kvalitetom izdvaja od gore navedenihharishp je napisao/la:Jest ko i sto se pametovalo za Ibrahimsona.szlaja je napisao/la:Nemamo pravo na momka se ljutiti. Rodjen je u Sloveniji, prosao njihove selekcije, Slovenija mu je dala sve. I nakon toga je opet ocekivao poziv iz BiH. Nije dobio ni poziv ni obecanje. Da smo znali mogli smo to na ljudski nacin rijesit i "rezervisat" ga. Ali poznati smo po toj sposobnosti skroz...
A ovaj po sto i jedan put ponovio da dileme nikad nije bilo u vezi Svedskog dresa.
I Pjanic dok nije na sva zvona navalio i zazvonio,nikoga prije toga nije zvao.Cak mu strucnjak Nikic rekao da ne zuri plaho u A selekciju jer je premlad
Ali ovaj je bio ustrajan za razliku od vikinga,janeza i drugih qurceva, palceva.

Ne podrzavam i necu nikada podrzavati.....To je izuzetno losa reklama po nas.....Trebamo udarati standarde povodom tog pitanje, igranje jednog Ibrahimovica za Svedsku il Vuckica za Sloveniju nije nista drugo nego losa reklama za BIH a posebno za Bosnjake.
Jos jedan dokaz lošeg rada. Ovavak profil igrača nam je upravo trebao dok Dialibi želim sve najbolje...
Prije smo gubili igrače tako što im se uslovljavalo svašta nešto pa smo gledali Rahimića samo na ruskim terenima a danas iz čiste pasive gubimo mlade igrače koji nikad neće zaigrati za BiH. Pape ga ima na vidiku.. svaka čast pape...
Treba pružit mladijm igračima priliku da igraju bar jednu utakmicu a onda kad zaigra za nas nek se dokazuje kako bi usao u prvih 11. A ne kod nas se fura sada Rahimic koji ce imati 38 godina na prvenstvu .. čuda radi pape.. nek smo mi ostavili dobar dojam sa Brazilom, to je važno! To i jeste cilj prijateljske utakmice a ne da se dadne prilika novim momcima..
Prije smo gubili igrače tako što im se uslovljavalo svašta nešto pa smo gledali Rahimića samo na ruskim terenima a danas iz čiste pasive gubimo mlade igrače koji nikad neće zaigrati za BiH. Pape ga ima na vidiku.. svaka čast pape...

Treba pružit mladijm igračima priliku da igraju bar jednu utakmicu a onda kad zaigra za nas nek se dokazuje kako bi usao u prvih 11. A ne kod nas se fura sada Rahimic koji ce imati 38 godina na prvenstvu .. čuda radi pape.. nek smo mi ostavili dobar dojam sa Brazilom, to je važno! To i jeste cilj prijateljske utakmice a ne da se dadne prilika novim momcima..
Zar i rep. Slovenije imaju svoju temu 

Pazi Harise, on to kaze jer je sada definitivno svejedno sta god da kaze, samo moze izazvati neciji gnjev, a situacija je prosla... Govorim inace za sve igrace, pa i Ibrahimovica itd...harishp je napisao/la:Jest ko i sto se pametovalo za Ibrahimsona.szlaja je napisao/la:Nemamo pravo na momka se ljutiti. Rodjen je u Sloveniji, prosao njihove selekcije, Slovenija mu je dala sve. I nakon toga je opet ocekivao poziv iz BiH. Nije dobio ni poziv ni obecanje. Da smo znali mogli smo to na ljudski nacin rijesit i "rezervisat" ga. Ali poznati smo po toj sposobnosti skroz...
Nemozes izgubiti nekoga koga nikad fakticki nisi ni imao.
I nadalje, posto cesto govoris za Asmira(upratio sam to) ja cu ti samo reci da sam ja odmah znao za koga ce igrati, i to ne radi svoje intuicije vjeruj mi, nego znam neke detalje... Tako da nije uvijek mjerodavno sta neko kaze...Ti si iskren, a i ja se trudim biti i kao takva osoba mozda i ja ne bih mogao igrati nekakve "igrice", ali nismo svi isti... I ne treba suditi bas uvijek po tome sta je neko rekao, a takodjer ako hocemo da se nama oprosti, trebamo i mi prastati...
ne znam je li sušić kontaktirao vučkića, možda i je ali je ovaj odabrao slovence... ali ako nije onda je to velika velika greška. jedan alispahić ima mjesta, a vučkić nema. 

Pa meni je krivo što u nas u reprezentaciji skauting je 0,baš ono što rade Mahmutović i Aco Petrović u košarci,Sušić ima vrlo lošu komunikaciju inače čovjek je zatvoreni tip radi i šuti što naravno poštujem,ali ne možemo ovakve igrače izgubiti bez ispaljenog metka.Nije bitan Vučkić ali koliko će nam se još takve stvari dešavati..
Za mene bi bilo ok da je Sušić na konferencijji rekao zvao sam Vučkića,odabrao je Sloveniju i ok ali tog anije bilo,momak večeras treba da igra za Sloveniju ujutro natpis Sušić ga ima na radaru to je samo bacanje magle dok mu jedan Maletić na klupi sjedi,Papac 31,Spahić 30,Jahić 30,Rahimić 38,Meudnjanin van forme,Salihović van forme,Mujdža nije igrao 4mjeseca,Zahirović grije klupu po Nalčiku itd
Za mene bi bilo ok da je Sušić na konferencijji rekao zvao sam Vučkića,odabrao je Sloveniju i ok ali tog anije bilo,momak večeras treba da igra za Sloveniju ujutro natpis Sušić ga ima na radaru to je samo bacanje magle dok mu jedan Maletić na klupi sjedi,Papac 31,Spahić 30,Jahić 30,Rahimić 38,Meudnjanin van forme,Salihović van forme,Mujdža nije igrao 4mjeseca,Zahirović grije klupu po Nalčiku itd
Koliko znam ,mali nikad nije izrazio zelju da igra za nas.Ovi sto pisu da je zelio,zanima me gdje su to procitali? Koliko znamo igra za Slo,tamo je rodjen i u razgovoru za novine uvijek vrda kada ga pitaju za Bih.
Zasto uplicete u pricu gluposti tipa losa reklama za Bosnjake,kakve to veze ima sa temom?
Skauting nije los,nego ne postoji.Za to trebaju pare,jer teleportiranje jos ne postoji,tako da ne mozemo bas sve negativno Papetu prisiti. Druga stvar zvati ga u A tim? Gdje je on to do sad igrao,s kakvim uspjehom,u najboljoj varijanti moze u mladu repku,za A je jos zelen.
Na kraju,**** ga ako nece,da je kao Ibrahimovic,hebo vas igraci koje moras moliti da igraju za nas,slozili se vi ili ne....
Zasto uplicete u pricu gluposti tipa losa reklama za Bosnjake,kakve to veze ima sa temom?
Skauting nije los,nego ne postoji.Za to trebaju pare,jer teleportiranje jos ne postoji,tako da ne mozemo bas sve negativno Papetu prisiti. Druga stvar zvati ga u A tim? Gdje je on to do sad igrao,s kakvim uspjehom,u najboljoj varijanti moze u mladu repku,za A je jos zelen.
Na kraju,**** ga ako nece,da je kao Ibrahimovic,hebo vas igraci koje moras moliti da igraju za nas,slozili se vi ili ne....
ocigledno je sve super, idilicno, nema razloga za kritiku.......svi svoj posao rade odlicno, vuckic je izdajnik jer nije na tv-u izjavio da zeli igrati za bih i nikoga drugog......naprijed bosnozgembo89 je napisao/la:Pa meni je krivo što u nas u reprezentaciji skauting je 0,baš ono što rade Mahmutović i Aco Petrović u košarci,Sušić ima vrlo lošu komunikaciju inače čovjek je zatvoreni tip radi i šuti što naravno poštujem,ali ne možemo ovakve igrače izgubiti bez ispaljenog metka.Nije bitan Vučkić ali koliko će nam se još takve stvari dešavati..
Sent from my Commodore 64
Pape je protiv Brazila igrao s igračima koji su izgurali prošle kvalifikacije i svaka mu čast na tome.
Ne bih Ronalda zvao da debituje protiv Brazilaca, a da neko ko je ginuo prošle kvalifikacije gleda s klupe ili tribina, u utakmici koja je nekome od ovih kruna rprezentativne karijere. A, kamo li Vučkić, koji je tek u jednom postu na FB rekao 'nikad se ne zna', kada je u pitanju nacionalni dres, a uvijek potencirao Sloveniju.
Ako hoće, čekat će, ako neće - njegova odluka koju treba poštovati. Nikad nisam bio za uvlačenje pojedinim, još ne dokazanim igračima u šupak. Kraj priče.ba! Nacionalni dres treba da bude svetinja, da igrači ginu za njega, a ne da nacionalni dres 'moli i plače' za igračima koji će ga nositi. To je pitanje časti.
S druge strane, ako je neko odrastao negdje u dijaspori, ili se tamo rodio i odrastao, od njega ne možemo očekivati da reprezentaciju države iz koje je njegov otac, mati... shvata na neki domoljuban način. Vučkiću je Slovenija prva domovina i niko ga nema pravo optuživati za izbor, niti optuživati nekoga zato što ga nije pozvao, zelenog. Meni bi pao u očima da je tek tako **** Sloveniju, za čije je mlađe selekcije igrao.
To je stvar pojedinca, ne selektora. Sigurno. Ako kažeš da ga pratiš, to je sasvim dovoljno da igrač zna da se na njega računa. To je to.
Ne bih Ronalda zvao da debituje protiv Brazilaca, a da neko ko je ginuo prošle kvalifikacije gleda s klupe ili tribina, u utakmici koja je nekome od ovih kruna rprezentativne karijere. A, kamo li Vučkić, koji je tek u jednom postu na FB rekao 'nikad se ne zna', kada je u pitanju nacionalni dres, a uvijek potencirao Sloveniju.
Ako hoće, čekat će, ako neće - njegova odluka koju treba poštovati. Nikad nisam bio za uvlačenje pojedinim, još ne dokazanim igračima u šupak. Kraj priče.ba! Nacionalni dres treba da bude svetinja, da igrači ginu za njega, a ne da nacionalni dres 'moli i plače' za igračima koji će ga nositi. To je pitanje časti.
S druge strane, ako je neko odrastao negdje u dijaspori, ili se tamo rodio i odrastao, od njega ne možemo očekivati da reprezentaciju države iz koje je njegov otac, mati... shvata na neki domoljuban način. Vučkiću je Slovenija prva domovina i niko ga nema pravo optuživati za izbor, niti optuživati nekoga zato što ga nije pozvao, zelenog. Meni bi pao u očima da je tek tako **** Sloveniju, za čije je mlađe selekcije igrao.
To je stvar pojedinca, ne selektora. Sigurno. Ako kažeš da ga pratiš, to je sasvim dovoljno da igrač zna da se na njega računa. To je to.
nece cekati, o tome se radi. postoje igraci koji imaju dvije domovine, podjeljena osjecanja i onaj koji pridje prvi, na pravi nacin , pobijedice. licno mislim da vuckic uopste nije tolki potencijal i da nam, bar trenutno, ne bi bio ppojacanje, ono sto je problematicno je da mu niko nije pristupio, tek kada mu pristupimo, mozemo znati hoce li ili necee igrati za bih.slucaj subotic je pravi primjer, prazgovarali s njim decko odbio , sretno.Amenhotep je napisao/la:Pape je protiv Brazila igrao s igračima koji su izgurali prošle kvalifikacije i svaka mu čast na tome.
kod nas , umjesto da prozovu odgovorne, novinarski nitkovi iim obezbjedjuju alibi s pricom kako su, eto, na radaru selektora, i nakon sto je pozvan u sloveniji.
-
- Kontakt:
Odakle ti ta informacija? kako to znas? Isto kao sto smo znali da je selektor Susic zvao Izeta Hajrovica, isto kao sto znamo da se selektor Jagodic sastao sa Erminom Bicakcicem prije 4 mjeseca...nihco je napisao/la:nece cekati, o tome se radi. postoje igraci koji imaju dvije domovine, podjeljena osjecanja i onaj koji pridje prvi, na pravi nacin , pobijedice. licno mislim da vuckic uopste nije tolki potencijal i da nam, bar trenutno, ne bi bio ppojacanje, ono sto je problematicno je da mu niko nije pristupio, tek kada mu pristupimo, mozemo znati hoce li ili necee igrati za bih.slucaj subotic je pravi primjer, prazgovarali s njim decko odbio , sretno.Amenhotep je napisao/la:Pape je protiv Brazila igrao s igračima koji su izgurali prošle kvalifikacije i svaka mu čast na tome.

pa citam je iz cinjenice da je vuckic nastupio za slovence i ima jasnu namjeru da tu i ostane . do sada, niko iz reprezentacije se nije oglasio po tom pitanju , niti nas obavjestio da je vuckic kontaktiran i da je odbio.AÐ_Official je napisao/la:[
Odakle ti ta informacija? kako to znas? Isto kao sto smo znali da je selektor Susic zvao Izeta Hajrovica, isto kao sto znamo da se selektor Jagodic sastao sa Erminom Bicakcicem prije 4 mjeseca...Shvati da ni Susic, Jagodic, komitet nemaju obavezu prema tebi, ostalim navijacima, javnosti, a niti meni da kazu sta rade i sta planiraju. Sto prije to ljudi shvate, sto bolje.
-
- Kontakt:
To se mora neko oglasit u vezi tog pitanja i mora obavijestit "nas"? po kojem pravilu? A ko smo to mi da nas oni moraju obavjestavat o svakom razgovoru, igracu, itd? Naivan si previse. Ocigledno nisi svjestan koliko je lisac gospodin Osim i ostala klapa. To sto je Haris nastupio za Slovence je njegovo pravo, i njegova licna odluka, i ta cinjenica nije nikakav dokaz da ga niko iz saveza nije kontaktirao.nihco je napisao/la:pa citam je iz cinjenice da je vuckic nastupio za slovence i ima jasnu namjeru da tu i ostane . do sada, niko iz reprezentacije se nije oglasio po tom pitanju , niti nas obavjestio da je vuckic kontaktiran i da je odbio.AÐ_Official je napisao/la:[
Odakle ti ta informacija? kako to znas? Isto kao sto smo znali da je selektor Susic zvao Izeta Hajrovica, isto kao sto znamo da se selektor Jagodic sastao sa Erminom Bicakcicem prije 4 mjeseca...Shvati da ni Susic, Jagodic, komitet nemaju obavezu prema tebi, ostalim navijacima, javnosti, a niti meni da kazu sta rade i sta planiraju. Sto prije to ljudi shvate, sto bolje.
naravno da se mora oglasiti, kada teenager , s bih pasosem, igra u prvom timu newcastlea, neko se mora pobrinuti, oglasiti ili nesto uraditi po tom pitanju. i danas se spekulira je li i;li nije pristupljeno ibrahimovicu i ti to podrzavas. sramota.AÐ_Official je napisao/la: To se mora neko oglasit u vezi tog pitanja i mora obavijestit "nas"? po kojem pravilu? A ko smo to mi da nas oni moraju obavjestavat o svakom razgovoru, igracu, itd? Naivan si previse. Ocigledno nisi svjestan koliko je lisac gospodin Osim i ostala klapa. To sto je Haris nastupio za Slovence je njegovo pravo, i njegova licna odluka, i ta cinjenica nije nikakav dokaz da ga niko iz saveza nije kontaktirao.
sramota je takvom neodgovornom, bahtom i ignorantaskom stavu saveza davati alibi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.