slogauskoplje je napisao/la:ma jašta si su nam suci fini i pošteni
slogauskoplje je napisao/la:ma jašta si su nam suci fini i pošteni
@admin
Posušje je HŠK i imaš krivi grb
http://www.hsk-posusje.com/wp-content/t ... osusje.png" onclick="window.open(this.href);return false;admin je napisao/la:daj nam pravi.slogauskoplje je napisao/la:
@admin
Posušje je HŠK i imaš krivi grb
jest, lagana pobjeda nadam seKevin je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:ma jašta si su nam suci fini i pošteni
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... 8#p1333668 - Evo ti opis utakmice protiv Kamešnice.ŠB.TRN je napisao/la: Sudac iz Ljubuskog Rom.Pr. da ga sad ne imenujem.Znam kako sudi,i vec sam ga pitao jeli bilo ikakvih incidenata -nije.Na sto ce te se vi zaliti,samo mi reci tu nepravilnost,jel vas netko udarao,prijetio vam ili .....Napisi tu situaciju molim te!!!Pa dosa je vidjeti utakmicu protiv Gruda gdje je sudac sudio za vas 90-10.I oni bi se zalili.Opet ponavljam sta nije bilo u redu u Kamesnici????I lazes da vam se nije dalo igrati!!!
hnkvisici je napisao/la:A protiv Gruda nam je sudio Podrum, jako loš sudac, on ne zna suditi drugačije nego "domaćinski", nas je debelo zakinuo svaki put kada nam je sudio u gostima, ali svejedno i da je sudio Collina Grude ne bi uzele ni bod iz Višića jer nisu ništa pokazali, i objektivno lošija su momčad.
I evo video: http://www.youtube.com/watch?v=0Dk6gpEC_Kkhnkvisici je napisao/la:Grude su povele sredinom prvog poluvremena iz vrlo dvojbene situacije koja je mirisala na zaleđe ali suci ništa nisu označili. To je bio i jedini pokušaj Gruda u 1. pol. HNK Višići iz par izglednih šansi nisu uspjeli doći do pogotka, redale su se prilike sve do konca 1. pol. kada u 16-ercu pada Denis Proleta i sudac Dž. Podrum označava jedanaesterac. Nikakvih prigovora nije bilo od strane gostiju, čisto kao suza. Penal u pogodak pretvara Ivan Knežević i sa rezultatom 1:1 se odlazi na odmor.
Drugo poluvrijeme je donijelo novi pritisak domaćina, vidno nervozni gosti su napravili niz prekršaja na sredini igrališta. Poslije jednog takvog i konstantnih prigovora i vrijeđanja suca igrač Gruda sa brojem 11 je zaradio izravni crveni karton. Sa igračem više Višići su nastavili pritiskati, ali redali su se samo promašaji. Nogometaši Gruda su jedva uspjevali iznijeti loptu sa svoje polovice. Niti jednom nisu ni pokušali ugroziti gol domaćina.
Desetak minuta prije kraja utakmice Grude zarađuju i drugo isključenje. U situaciji 11 na 9 stanje na terenu se ne mjenja mnogo, Višići i dalje nastavljaju s pritiskom, dok se gosti grčevito brane. Nakon niza neuspješnih napada stvar u svoje ruke preuzima Majstorović koji je netom ušao sa klupe. Odličnim udarcem sa preko 20 metara pogađa suprotne rašlje za tri bitna boda i oduševljenje domaćih navijača kojih je bilo oko 100.
hnkvisici je napisao/la:Ajde, izdvoji jedan incident koji se dogodio u Višićima u zadnjih 6 godina ili neki incident koji su HNK Višići izazvali, bilo kući, bilo u gostima. Radi se o gotovo 200 utakmica. Ajde, meni za ljubav.![]()
Hahah, ti sve znaš??? Pa ti pojma o životu nemaš, a prepametan se praviš. Kao prvo Višići nikad nisu prodali utakmicu u novije vrijeme, dakle od ponovnog oživljavanja kluba, za razdoblje 95'-98' ne znam. Kao drugo, ta izjava ti je toliko glupa da ne znam uopće zašto je komentiram. Što bi mi trebali, jednostavno davati bodove svima ili? Osobno znam da smo u proteklih par sezona imali više novčanih ponuda da pustimo utakmicu na domaćem terenu i te su ponude stizale od pretendenata za viši rang. Neću imenovati nikoga. Ali nikome nismo ni boda poklonili ni prodali, a tko ga je uzeo, uzeo ga je pošteno.ŠB.TRN je napisao/la:Ja sve znam i znam da ti lazes.Najgora gostovanja su u Kupresu,Ljubuskom i Visicima.Tu tko pare ne donese ne moze pobjediti.Ako mislis da napucavanje lopte poslije prekrsaja nije za zuti karton sta imamo raspravljati.Ovo sto si napisao reci čovjeku u oči, a ne pisi ovdje po forumu.Sretno Višićima u ligi,pozdrav!!!
koja moja liga, ja nemam ligeslogauskoplje je napisao/la:@Kevin
nemoj vrijeđati, misliš da je "tvoja" liga puuuno elitnija![]()
![]()
Višići recimo nama lani nisu tjeli prodat bodove, kao ni preklani, a ni prekpreklani
I sta sad bi se oni kao trebali bojati tog Crnjca ...Kevin je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:@Kevin
koja moja liga, ja nemam lige![]()
nego, sad vam dolaze Grude, a izgleda pojačavaju se sa Crnjcem, nekadašnjim juniorom Širokog, igrao u Borcu, Italiji i Francuskoj..
bola Grude osvajaju![]()
Mi dolazimo po bodove za dva tjedna. Dakle bodove, a ne bod. Čuvajte se, kao što vidiš po napisima nekih ovdje - mnogo smo zaje*ani!Rdje94 je napisao/la:Ovdje se izgleda zakuhalo. Nema potrebe. Uostalom Sloga Ljubuški će razvalit sve do kraja, uzorat sve na Babovcu, a na gostovanjima im možda netko otkine koji bod jer smo sad sigurno najjača momčad u univerzumu (poslije Barcelone)![]()
Uglavnom, Sloga dobila Posušje 4:2. Sve OK... Posušje će se borit sa opstanak, mladai (pre)poštena ekipa za ovaj rang natjecanja. Nedovoljno agresivan pristup za nešto više. Nisam gledao cijelu utakmicu jer smo se taman vratili sa Millwall - West Ham derbija
bola šta se kačiš..vidiš da se zajebajem...boze moj ljudi..ne bi da je PremiershipHNKBrotnjo je napisao/la:I sta sad bi se oni kao trebali bojati tog Crnjca ...Kevin je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:@Kevin
koja moja liga, ja nemam lige![]()
nego, sad vam dolaze Grude, a izgleda pojačavaju se sa Crnjcem, nekadašnjim juniorom Širokog, igrao u Borcu, Italiji i Francuskoj..
bola Grude osvajaju![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.