GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo i BBB
najgore je kada moras sam sebe ispravljati, odgledavsi sinocnju utakmicu purgera i vecerasnju austrijanaca ne vidim nikakve razlike izmedju dinama i salzburga. obe ekipe lose do bola za ligu prvaka. ako je ovim austrijancama red bul najbolja ekipa onda široki sutra ima ogromne sanse da prodje dalje
- Komunikacija
- Kontakt:
kakav je ono stadion u dugopolju?! 
DAN TE JE.BO JESMO ZAOSTALI!

DAN TE JE.BO JESMO ZAOSTALI!
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Imali ljudi sreće pa ga zabili u 87min. Što je to Dinamo loš pa je u 3 pretkolu
Osjećam u zraku miris ljubomore od nakvih simpatizera Hajduka. Sada niko nema pojma ko igra LP, svi su oni bezze ekipe samo nemaju materijala za LP. Eto imao je Bate Borislav, Anathorsis, i još neke ekipice, ako su oni mogli, onda i Dinamo može, Partizan također.

Osjećam u zraku miris ljubomore od nakvih simpatizera Hajduka. Sada niko nema pojma ko igra LP, svi su oni bezze ekipe samo nemaju materijala za LP. Eto imao je Bate Borislav, Anathorsis, i još neke ekipice, ako su oni mogli, onda i Dinamo može, Partizan također.
ogromna je razlika izmedju dinama i partizana, barem prema prikazanom ovom kolu kvalifikacija. osim badelja i mandže svi su ispod nivoa svoje igre. sta su vjerovatni razlozi vec sam pisao. drag mi je uspjeh svakoga kluba sa balkana pa tako i purgera
Hmm, to što su dobili Velškoga kluba ih čini dobrim. J....ga, svako ima nekad dobar a nekad loš dan, Dinamo i Partizan ista razina.
Koji su Dinamovi moguci protivnici u 4 pretkolu(naravno ako dodju dotle) osim Partizana ko im jos moze zapast,posto evo vidim da su Partizanu vec nasli moguce protivniku pa vjerovatno ima to i za Dinamo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nažalost ništa ako Maksimir ruglo ne srede 1.8 dolazi vrijeme pa ćemo znat da li Maminjo i ekipa žele ga uredit
!
Bogami banana
sramota!

Bogami banana

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Mogući protivnici su:miky_hz je napisao/la:Koji su Dinamovi moguci protivnici u 4 pretkolu(naravno ako dodju dotle) osim Partizana ko im jos moze zapast,posto evo vidim da su Partizanu vec nasli moguce protivniku pa vjerovatno ima to i za Dinamo
Olimpijakos-Slovan
Partizan-APOEL
Slavia Prag-Šerif
Levski-Baku
Kopenhagen-Stabek
__________________________________________________________________________________________________
TEŠKO IM SE AKO NALETE NA PARNI VALJAK

-VOLIM PARTIZAN CRNO BELE BOJE,VOLIM PARTIZAN KAO OČI SVOJE-
-NA KRAJU SVIJETA DA IGRA PARTIZAN ON NIKAD NEĆE OSTATI SAM-
"SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI" -GROBARI JUG-
-NA KRAJU SVIJETA DA IGRA PARTIZAN ON NIKAD NEĆE OSTATI SAM-
"SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI" -GROBARI JUG-
Tarantula da ne bude kao onda (ne tako davno)
Da se razMemo, ja to ne bih volia, ali ipak treba biti oprezan

Vom Jäger zum Gejagten
ta se utakmica pamti, iako nisam navijac dinama bio sam na njoj. partizan tu nije mogao bolje proci, atmosfera je bila nabrijana do bolageronimo je napisao/la:Tarantula da ne bude kao onda (ne tako davno)
Jao opet Hajduk ispod DInama . 7:1, žao mi Istre ali tako ti je u Hrvatskoj, tu je samo Dinamo a ostalo sve zaostaje
Koja je ovo već sezone da DInamo hara, dobro tek je prvo kolo ali moglo bi biti ovo vrlo lako od 1 do zadnjeg kola number 1.

Koja je ovo već sezone da DInamo hara, dobro tek je prvo kolo ali moglo bi biti ovo vrlo lako od 1 do zadnjeg kola number 1.
hajde, sedam komada istri. neka pola daju austrijancima . manje ce me boliti neuspjeh splićana u osijeku
Mislim da će vam ova liga 16 bitno uticati na kvalitet, negativno, naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
da je liga 16 samo korak unazad pokazalo je i medijsko praćenje te lige . prvo kolo je proslo bez emisije volim nogomet i sa prenosom utakmice iz gradskoga vrta. ebeš 1 ligu u kojoj igra i jedna ispostava drugog kluba i menadzera. ubilo se za štimanje rezultata
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- florin cernat
- Kontakt:
hahahahahahaha hahahahahahaah hahahahahahaŠB_Fidelis je napisao/la:
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ŠB_Fidelis je napisao/la:
buahahahaha
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
a jesu i boje ovim istrijanima, mogao je im jakovčić izabrati ljepše
7:1 ????
Lijep rezultat.
Lijep rezultat.

Sretno Dinamu u Europi večeras s Salzburgom 20,30h
Aj kažu imaju Papadopulusa i Manždu sretno im , nadam se da ne će bit huliganizma i nereda.
Maminjo valjda ćeš ostat bez kazne
Aj kažu imaju Papadopulusa i Manždu sretno im , nadam se da ne će bit huliganizma i nereda.

Maminjo valjda ćeš ostat bez kazne

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.