Superliga Portugal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Superliga Portugal
Porto za kraj razbio Rio Ave s 5:2, hat-trick je postigao Kleber dok su još pogađali Djalma i James Rodrigez
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
PORTUGALSKI nogometni prvak Porto doveo je 25-godišnjeg kolumbijskog napadača Jacksona Martineza koji je potpisao četverogodišnji ugovor.
U ugovor je ugrađena klauzula da može otići ako se pojavi kupac koji je spreman platiti 40 milijuna eura odštete. Martinez je u prošloj sezoni meksičkog prvenstva odigrao 31 utakmicu i postigao 16 pogodaka. Za kolumbijsku je reprezentaciju upisao 13 nastupa i zabio četiri gola.
Porto je prije tri godine doveo kolumbijskog napadača Radamela Falcaa koji se pokazao jednom od najboljih kupovina u klupskoj povijesti. Pred Martinezom je težak posao želi li se približiti slavnom sunarodnjaku koji je danas član Atletico Madrida.
U ugovor je ugrađena klauzula da može otići ako se pojavi kupac koji je spreman platiti 40 milijuna eura odštete. Martinez je u prošloj sezoni meksičkog prvenstva odigrao 31 utakmicu i postigao 16 pogodaka. Za kolumbijsku je reprezentaciju upisao 13 nastupa i zabio četiri gola.
Porto je prije tri godine doveo kolumbijskog napadača Radamela Falcaa koji se pokazao jednom od najboljih kupovina u klupskoj povijesti. Pred Martinezom je težak posao želi li se približiti slavnom sunarodnjaku koji je danas član Atletico Madrida.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Brazilski reprezentativac i član Porta po nekima je već igrač Chelseaja, međutim on to negira i tvrdi kako nije s nikim pregovarao, pa tako niti s Chelseajem...
Jedan od igrača koji je okarakteriziran kao zvijezda ovoljetnog prijelaznog roka je i brazilski reprezentativac Hulk. Odlični napadač je član Porta, međutim iako su ga mnogi već preselili u Chelsea, on tvrdi kako to nema veze s istinom.
"Nisam dogovorio ništa niti s Chelseajem, a niti s bilo kojim drugim klubom. S Portom imam ugovor još četiri godine, a u ovom trenutku sam fokusiran na reprezentaciju i Olimpijske igre, a ne na klupsku karijeru", rekao je Hulk.
Brazilac je dodao kako sve oko eventualnog transfera inače obavlja njegov menadžer.
"Ja ne razgovaram, a niti pregovaram s nikim. Kao što je dobro poznato i već svi znaju, pregovore i razgovore s klubovima uopće ne pratim niti me zanimaju jer bi mi samo odvraćali pozornost. Imam menadžera koji je zadužen za takve stvari", dodao je Hulk.
Inače, 25-godišnji napadač poznat je kao sjajan strijelac s visokim postotkom realizacije, a Chelsea je klub koji na tržištu traži već duže vrijeme upravo takvog igrača.
Jedan od igrača koji je okarakteriziran kao zvijezda ovoljetnog prijelaznog roka je i brazilski reprezentativac Hulk. Odlični napadač je član Porta, međutim iako su ga mnogi već preselili u Chelsea, on tvrdi kako to nema veze s istinom.
"Nisam dogovorio ništa niti s Chelseajem, a niti s bilo kojim drugim klubom. S Portom imam ugovor još četiri godine, a u ovom trenutku sam fokusiran na reprezentaciju i Olimpijske igre, a ne na klupsku karijeru", rekao je Hulk.
Brazilac je dodao kako sve oko eventualnog transfera inače obavlja njegov menadžer.
"Ja ne razgovaram, a niti pregovaram s nikim. Kao što je dobro poznato i već svi znaju, pregovore i razgovore s klubovima uopće ne pratim niti me zanimaju jer bi mi samo odvraćali pozornost. Imam menadžera koji je zadužen za takve stvari", dodao je Hulk.
Inače, 25-godišnji napadač poznat je kao sjajan strijelac s visokim postotkom realizacije, a Chelsea je klub koji na tržištu traži već duže vrijeme upravo takvog igrača.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Veznjak Martins produžio suradnju s' Orlovima.
Naime, Carlos Martins (30,) je prihvatio novi ugovor Benfice, te ćemo ga sa zadovoljstvom gledati i u naredne tri sezone. Veznjak je prošlu polusezonu proveo na posudbi u Granadi, te ih je vodio do ostanka u Primeri. Granada je željela da potpiše stalni ugovor sa Carlosom, al' nakon što je SLB ponudila novi ugovor to se nije moglo odbiti. Inače, Carlos se pridružio Orlovima u sezoni `08/09 prešavši iz Recreativa, a također je bio i na spisku reprezentacije Portugala za EP `12, al' nažalost ozljeda ga je spriječila da pomogne svojoj reprezentaciji u ostvarenju svoga cilja.

Naime, Carlos Martins (30,) je prihvatio novi ugovor Benfice, te ćemo ga sa zadovoljstvom gledati i u naredne tri sezone. Veznjak je prošlu polusezonu proveo na posudbi u Granadi, te ih je vodio do ostanka u Primeri. Granada je željela da potpiše stalni ugovor sa Carlosom, al' nakon što je SLB ponudila novi ugovor to se nije moglo odbiti. Inače, Carlos se pridružio Orlovima u sezoni `08/09 prešavši iz Recreativa, a također je bio i na spisku reprezentacije Portugala za EP `12, al' nažalost ozljeda ga je spriječila da pomogne svojoj reprezentaciji u ostvarenju svoga cilja.
Igracina je Martins. Fkt nisam razumio sto su ga uopste pustali u Granadu. Ali je preyebena konkurencija u vezi. Javi Garcia, Witsel, Aimar i Martins, sto se tice ovih centralnijih pozicija.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
-
- Kontakt:
Jackson Martinez u svome debiju za Porto zabija gol vrijedan trofeja. Utakmicom Superkupa između Porta i Academice počela je nova sezona u Portugalu. Porto se dugo mučio i lomio otpor Academice da bi tek u 90.min novopridošli Martinez zabio gol vrijedan trofeja
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
U 1.kolu Portugalske Superlige imali smo derbi između Benfice i Brage koji je zavšio 2:2. Do vodstva je došla Benfica pogotkom Salvia u 49.min, izjednačio je Lorenzo koji je nesretno poslao loptu u svoju mrežu u 55.min a Braga do potpunog preokreta dolazi u 63.min pogotkom Mossora. Nakon prekršaja Douglao u 72.min nad Cardozom u 16m, Douglao dobiva drugi žuti odnosno crveni a Cardozo sigurno pogađa iz penala za konačnih 2:2.
Branitelj naslova Porto lov na novu titulu počinje sutra kod Gil Vicentea
Branitelj naslova Porto lov na novu titulu počinje sutra kod Gil Vicentea
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Porto tek mršavih 0:0 kod Gil Vicentea
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Dvama pogocima Lucha Gonzaleza te po jednim Hulka i novopridošlog Jacksona Martineza Porto je porazio Vitoriu Guimares i zabilježio prvu pobjedu u 2.kolu novog prvenstva
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Jackson Rodrigez je pravo pojačanje, u svakoj utakmici trpa. Večeras zabili on, James Rodrigez i Hulk za pobjedu na neugodnom gostovanju kod Olhanensea, zapravo još se igra ali Porto ima 3:1 u samoj završnici susreta. Ovom pobedom nastavlja se pozitivan niz pred reprezentativnu stanku
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Na kraju je bilo malo gutavo, Olhanense je smanjio ali nova 3 boda su tu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
Ode Hulk u Zenit. Stvarno mi je žao što je do ovga došlo. Hvala mu za sve što je dao u dresu Porta
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
I ako mi je Porto najdrazi klub u Portugalu, moram priznati da je uprava napravila glup potez sa prodajom Hulka. Prelazni rok u Portugalu je zavrsen i pored ogromnog novca nece biti u stanju do Januara pojacati ekipu. Siguran sam da ne bi nista izgubili ukoliko bi ga zdarzali da Januara jer tada bi mogli adekvatno reagovati.
Ali samo kakav skauting ima FC Porto to je za nepovjerovati: Deco, Carvalho, Paolo Ferreira, Lucho Gonzales, Raul Meireles, Bruno Alves, Alvaro Pereira, Guarin, Falcao, Hulk itd itd.
Ali samo kakav skauting ima FC Porto to je za nepovjerovati: Deco, Carvalho, Paolo Ferreira, Lucho Gonzales, Raul Meireles, Bruno Alves, Alvaro Pereira, Guarin, Falcao, Hulk itd itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Još im pridodaj Lisandra. Ali Hulka doveli iz 2.Japanske lige i sad ga prodali za 50mil
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ne znam da li je neko gledao veceras na Al Jazeeri Balkan,Mustafinu analizu na temu trenera u Portu od Mourinha pa na ovamo.Tek kada se na jednom mestu iznesu svi ti podaci ustvari shvatis koliko je to brutalno bilo. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Serija losih rezultata ove sezone natjerala je upravu lisabonskog Sportinga da daju otkaz treneru Sa Pintu.
Smjena je kulminirala nakon visokog poraza od Videotona u EL.
Oceano da Cruz trener druge ekipe ce privremeno preuzeti klupu Sportinga.
Smjena je kulminirala nakon visokog poraza od Videotona u EL.
Oceano da Cruz trener druge ekipe ce privremeno preuzeti klupu Sportinga.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Jaaaaccckkksoooooooooooon
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
Porto lagano svladao Sportinga 2:0 u derbiju kola
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Istina dosta lagana pobjeda Porta, ali meni licno ostaje gorak utisak zbog dva poklonjena penala. Kakav samo skauting ima ovaj Porto i kakve napadace ima Kolumbija.SirAlexFerguson je napisao/la:Porto lagano svladao Sportinga 2:0 u derbiju kola

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.