Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
cuj Lovac ja mislim da ce trebat i vise,jer idemo u EU.sve zavisi al mislim jadno 750 km ,plus djeparac jedno 300 - 500km.koliko je tebi bilo djeparca u turskoj.mislim koliko si otprilike potrosio,jer ipak 4 dana.
-
- Kontakt:
Sinocsam sanjo kako Bosna pobjedi Spaniju u Zenici i ide na Svjetsko Prvenstvo i ja sam bio u stadionu, joj kakav je to bio dozivljaj. kad sam se probudio odmah mi je bilo zao ali su se meni tako snovi ucinili u pravom zivotu. Zato sada imam nade da cemo se placirati na Svjetsko Prvensto u J.Africi. 

Ne znam sve je moguce, sto se tice Turske ja sam odprilike potrosio oko 300 km.gunsbih je napisao/la:cuj Lovac ja mislim da ce trebat i vise,jer idemo u EU.sve zavisi al mislim jadno 750 km ,plus djeparac jedno 300 - 500km.koliko je tebi bilo djeparca u turskoj.mislim koliko si otprilike potrosio,jer ipak 4 dana.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
pa ja, vam ti makar treba 500 da budes ko covjek.naj manje 1000 km sve zajedno.treba odvojit tu sumu.**** ga tesko.
Ma jarane ako imas neki stalni posao, vec sad mozes pocet lagano skupljat, do marta ces skupit sigurno..gunsbih je napisao/la:pa ja, vam ti makar treba 500 da budes ko covjek.naj manje 1000 km sve zajedno.treba odvojit tu sumu.**** ga tesko.
Bice tu opet 15,000 bosanskih navijaca kao 2005. godine, ako bog da. 

- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Ja mislim da ovaj put ce nam dati samo 5%- sumnjam da ce nas biti 15000 navijaca al daj bozeTarik14 je napisao/la:Bice tu opet 15,000 bosanskih navijaca kao 2005. godine, ako bog da.

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
Ja sam se naložio da idem pravo.
300 eura je autom tamo i nazad +-50.
Avion povratna je isto tu negdje.
Za autobus ne znam ali da nema ko kakav info iz ****?
300 eura je autom tamo i nazad +-50.
Avion povratna je isto tu negdje.
Za autobus ne znam ali da nema ko kakav info iz ****?
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
bit ce bit ce nas minimalno 10 000ST-57 Ciciban je napisao/la:Ja mislim da ovaj put ce nam dati samo 5%- sumnjam da ce nas biti 15000 navijaca al daj bozeTarik14 je napisao/la:Bice tu opet 15,000 bosanskih navijaca kao 2005. godine, ako bog da.

Cao
Idem iz svedske za Belgiju, znali iko kako mogu SIGURNO dobiti 3-4 Karte za utakmicu na nasoj strani?
Necu da odem dole i da nemam karata 

Ma jos se to ne zna, al nekih 10 do 20 dana prije utakmice ce se sve znati siguran samadi124 je napisao/la:CaoIdem iz svedske za Belgiju, znali iko kako mogu SIGURNO dobiti 3-4 Karte za utakmicu na nasoj strani?
Necu da odem dole i da nemam karata
A samo me jedno zanima, zasto ovi nasi iz saveza ne organizuju internet kupnju karata, kao sto to rade recimo ovi iz hrvatskog saveza, pa bi ovi koji su u dijaspori mogli vrlo lahko doci do karata bez puno zajebancija,..
Pa Munib nije cuo ni za digitron, a kamoli za kompjuter i internet, eto zatoLovac je napisao/la:A samo me jedno zanima, zasto ovi nasi iz saveza ne organizuju internet kupnju karata, kao sto to rade recimo ovi iz hrvatskog saveza, pa bi ovi koji su u dijaspori mogli vrlo lahko doci do karata bez puno zajebancija,..

I ja nevjerujem da je Munib i ostala stoka u savezu nesto pretjerano skolovana al da su glupi nisu,sem toga uvjeren sam da ako postoji kakava lopovska skola oni su je sigurno zavrsili. Sto se karata tice mislim da pokusavaju kotrolisat navijace jer su na utakmici protiv Norveske u Sarajevu uveli da se na stadion moze uci samo uz licni dokumet.Takodzer sad protiv turske su karte bile samo u savezu za kupit i isto uz potvrdu dokumenta.Naravno nasa ih je raja odradila na taj nacin da su se pokupili pasosi tetki dajidza dalje i blize familije i to je proslo iz razloga da za tursku nije trebala viza.ribery je napisao/la:Pa Munib nije cuo ni za digitron, a kamoli za kompjuter i internet, eto zatoLovac je napisao/la:A samo me jedno zanima, zasto ovi nasi iz saveza ne organizuju internet kupnju karata, kao sto to rade recimo ovi iz hrvatskog saveza, pa bi ovi koji su u dijaspori mogli vrlo lahko doci do karata bez puno zajebancija,..
Neznam kako ce mo u buduce za gostujuce utakmice al oni ce dobro proci jer prvo lova od karata ide direktno njima u savez a druga stvar je da ce nas prije ili kasnije skuzit ko i kako protestuje protiv saveza.I onda se moze vrlo lako desit da na gostojucoj tekmi normalno protestujes protiv saveza a da te onda na kosevu ili bilinom polju murija odvoji i ubije hljeb utebi.Ovo je samo sumnja al nevidim drugog razloga zasto nam ovo rade i otezavaju kupovinu karata.
I DUŠU PRODAM AL BOSNU NE DAM
BHS
BHS
Postovanje
Dali mi neko moze dati informacije kako i gdje mozemeo kupiti ulaznice za utakmicu belgija-bih
Mi smo grupa od 50 Navijaca i zelimo ic za Belgiju iz Njemacke .
Ako neko ima vise informacija neka mi javi na e-mail [email protected]
Hvala
Dali mi neko moze dati informacije kako i gdje mozemeo kupiti ulaznice za utakmicu belgija-bih
Hvala
Jos je rano budi aktivan na forumu i nekih 20 dana prije utakmice sve ces informacije imati siguran sam.sanel je napisao/la:Postovanje
Hvala
Treba biti strpljiv jos ovih 5 mjeseci do utakmice.
Tarik14 je napisao/la:Treba biti strpljiv jos ovih 5 mjeseci do utakmice.
Treba se spremati

- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
1-Hasagic
2.Nadarevic
3.Jahic
4.Spahic
5.Papac
6.Salihovic
7.Stilic
8.Pjanic
10.Misimovic
9.Muslimovic
11.Dzeko
ZAMJENA
Ibisevic,Mravac,Muharemovic,Rahimic,Muratovic,Vladavic
45 minuta dati Dzeki 45 Ibisevicu -lets go 2 belgija
2.Nadarevic
3.Jahic
4.Spahic
5.Papac
6.Salihovic
7.Stilic
8.Pjanic
10.Misimovic
9.Muslimovic
11.Dzeko
ZAMJENA
Ibisevic,Mravac,Muharemovic,Rahimic,Muratovic,Vladavic

45 minuta dati Dzeki 45 Ibisevicu -lets go 2 belgija

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
Po toj tvojoj formaciji to bi bilo 4-4-2, al ne vjerujem da ce se ciro na to opredijelit, po meni Rahimic mora igrati u prvoj postavi, papac se nece odazvat, Jahic bi mogao na njegovu stranu a Berberovic desno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.