Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Cartman » 07 feb 2011, 14:22

don_burza je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Prije sat vremena sam pricao sa njegovim ocem i on kaze da ce Ermin igrati za BiH

Ovo je uradjeno da se skrene paznja medija na **** u savezu koji su postavljali uslove

ljudi svatite drzavljanstvo nije nick na forumu da ga mijenjas svaki dan
I šta kaže njegov otac? Mogao ti je bar objasniti situaciju? Je li ima Ermin još naš pasoš?

kaze lijepo vrijeme u dojclandu al kriza i tako to hehe

sala

on se nado pozivu protiv mexica al je svjestan da mora prvo da se izbori za vecu minutazu u klubu jer nemozemo ga zvati na osnovu 70 minuta odigranih u BL

ima jos uvjek nas pasos
Znaci laze po novinama da bi natjerao nas da ga pozovemo? Koji karakter. Mora da mu je Medunjanin savjetnik.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 feb 2011, 16:07

Kazem ne pljujte tako brzo po momku. A ovo sa savezom me ne cudi. Danas se naprimjer normalno pljuje po Jakupovicu, ali kako i zasto se ovaj odlucio da ne igra za nas, isti ti ne znaju. Dakle uvjek malo razumnog strpljenja nije na odmet.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 feb 2011, 16:12

Principatus je napisao/la:Kazem ne pljujte tako brzo po momku. A ovo sa savezom me ne cudi. Danas se naprimjer normalno pljuje po Jakupovicu, ali kako i zasto se ovaj odlucio da ne igra za nas, isti ti ne znaju. Dakle uvjek malo razumnog strpljenja nije na odmet.
Pa kako bi Bosnjo im'o strpljenja da ne pljuje.
Kod nas ako covjek uspije vani odmah cak i familija kaze ma on je to pokr'o. bem mu sve :roll:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 feb 2011, 16:13

badboy je napisao/la:Vijest je namjenski plasirana sad da se skrene paznja sa cirkusa i blamaze koju su savez i susic napravili sa utakmicom u Atlanti
Ma veliki POTPIS,posli i nasi kao i Ameri skretat paznju kad biju neduzne ljude,napravi cunami sa 3-4 hidrogenske bombe i skreni paznju sa bliskog istoka... :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 feb 2011, 17:48

Za_raju je napisao/la:
badboy je napisao/la:Vijest je namjenski plasirana sad da se skrene paznja sa cirkusa i blamaze koju su savez i susic napravili sa utakmicom u Atlanti
Ma veliki POTPIS,posli i nasi kao i Ameri skretat paznju kad biju neduzne ljude,napravi cunami sa 3-4 hidrogenske bombe i skreni paznju sa bliskog istoka... :mrgreen:
nije samo to nego su na haitiju ispalili podvodnu raketu koja je nakon explozije prouzrokovala zemljotres od 7 step[eni rihterove skale...sorry za offtopic...nasi novinari su vojnici saveza i pisu ono sto im uske i kompanija kazu tj potplate..

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 feb 2011, 17:50

FGR je napisao/la:picka odvrtana dijasporska!!!!nece on vidjeti vise bh reprezentaciju!!!bijednik i da dabog da slomio nogu kao sto se nadam da ce je slomiti i Hasan,Hukic..hajd razumijem ove srbe,hrvate porijeklomiz BH imaju srbiju,hrvatsku i to je ok tako nam je,al ovi bosnjaci samo po imenu pa to je dno dna fuj
tebi je definitivno neki dijaspoac karno trebu

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 08 feb 2011, 08:37

Principatus je napisao/la:Kazem ne pljujte tako brzo po momku. A ovo sa savezom me ne cudi. Danas se naprimjer normalno pljuje po Jakupovicu, ali kako i zasto se ovaj odlucio da ne igra za nas, isti ti ne znaju. Dakle uvjek malo razumnog strpljenja nije na odmet.
Bravo principatus :), evo izjave Ermina:

"Poziv za utakmicu protiv Grčke stigao je u klub, ali se nisam odazvao! Razgovarao sam sa Fredijem Bobićem (direktor Stuttgarta, op.a) i rekao sam mu da se neću odazvati», objasnio je Bičakčić, dodavši da je njegova želja i dalje dres njegove države- Bosne i Hercegovine!"
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 08 feb 2011, 09:19

Ta informacija se pojavila iz njemackih medija iako je NFSBIH katastrofa kakve veze sad ima savez sa tim a Jakupovic i dalje zasluzuje pljuvanje,
kako ce Ermin da igra i dalje za reprezentaciju kad se odrekao pasosa koji je jedan od uslova igranja za reprezentaciju

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2011, 10:03

guber90 je napisao/la: Bravo principatus :), evo izjave Ermina:

"Poziv za utakmicu protiv Grčke stigao je u klub, ali se nisam odazvao! Razgovarao sam sa Fredijem Bobićem (direktor Stuttgarta, op.a) i rekao sam mu da se neću odazvati», objasnio je Bičakčić, dodavši da je njegova želja i dalje dres njegove države- Bosne i Hercegovine!"
Da upravo sam procitao taj clanak.

To i objasnjava zasto je njegovo ime bilo kratko na spisku na internet stranici njemackog saveza, kako je Cartman rekao, a kasnije su ga sklonuli. Dakle pojma nemamo dali je imao mogucnost da zaigra za mladu Elf, ali ako je imao, on je odbio. Dakle samo BiH kao opcija.

E sad fino pojedini nek se postave u red, i kako ste mogli pljucati, sad se izvinite. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 08 feb 2011, 10:45

Principatus je napisao/la:
guber90 je napisao/la: Bravo principatus :), evo izjave Ermina:

Da upravo sam procitao taj clanak.

To i objasnjava zasto je njegovo ime bilo kratko na spisku na internet stranici njemackog saveza, kako je Cartman rekao, a kasnije su ga sklonuli. Dakle pojma nemamo dali je imao mogucnost da zaigra za mladu Elf, ali ako je imao, on je odbio. Dakle samo BiH kao opcija.

E sad fino pojedini nek se postave u red, i kako ste mogli pljucati, sad se izvinite. :D
Vecina nas bosanaca ima takav kompleks, prvo pucaj a poslije pitaj kako i zasto... :roll:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 08 feb 2011, 13:25

nas novinari je*bu , da prostite :D

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 08 feb 2011, 14:14

vOluMme je napisao/la:Ma koga ****, po mom misljenju nije on nikakav igrač. Ermine sretno ti u nastavku karijere i vjerujem da će ti iduči klub biti CZ Jena.

Bičakiću svaka ti čast, ti ćeš biti odličan igrač. Sretno ti u nastavku karijere i vjerujem da če ti iduči klub biti Bayern.

Evo poštovana nacijo, ja sam vam primjer tipičnog Bosanca.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 08 feb 2011, 14:21

doklegod bicakcic ne nastupi za neciju A selekciju u sluzbenoj utakmici (kvalifikacije ili prvenstvo), moze birat' za koga ce igrat'... za nastupe u U-selekcijama, kao i u prijateljskim utakmicama A selekcija, ne treba promjena sportskog drzavljanstva..... a nase drzavljanstvo bicakcic moze opet dobit'... uz salasnost njemackih vlasti.... tako da prica kako on vise nema pravo nastupa ni za jednu repku, nema veze s pamecu....

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 08 feb 2011, 14:36

utakmica sa meksikom je bil tako dobra prilika da se bicakcic pozove, kad moze dobiti poziv besic, zasto ne moze i bicakcic,a sa kojom minutom bi rijesili njegovu buducnost u nasem dresu....jos nakon slovacke bicakcic je izjavio da mu nije jasno po kome to kriteriju besic zasluzuje poziv, a on ne!? fakat se i ja to pitam.. :roll:
Volim te Bosno!!!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 08 feb 2011, 14:43

vOluMme je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:Ma koga ****, po mom misljenju nije on nikakav igrač. Ermine sretno ti u nastavku karijere i vjerujem da će ti iduči klub biti CZ Jena.

Bičakiću svaka ti čast, ti ćeš biti odličan igrač. Sretno ti u nastavku karijere i vjerujem da če ti iduči klub biti Bayern.

Sve je dobro sto se dobro svrsi ;)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 08 feb 2011, 14:54

Nadam se da ove nove informacije o Bicakcicu su tacne, znaci da zeli igrati za BiH. :D

Ukoliko su tacne, povlacim svoju bivsu izjavu kada sam ga napao.

Mozda Bicakcic jeste pravi Podrinjac kao Pjanic, Ibisevic i Salihovic.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 08 feb 2011, 14:57

vOluMme je napisao/la:

I jos bi na kraju bas bosanski bilo da ga nasi i ne pozovu :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 18:05

RiNo je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
emir_ je napisao/la:da zakljucimo, Ermin nema pravo nastupa ua Njemacku jer je vec mijenjao sportsko drzavljanstvo. To sto je on izabrao njemacko drzavljanstvo nista ne mijenja, ostaje nas reprezentativac!!!!
Upravo tako! :)
A već ga sahranili sa kletvama i psovkama, ako posjeti ovu temu baš će se obradovati.

Goalgetter je napisao/la:Neznam, ali je u ovoj situaciji ispao pravi shupak (barem se meni tako cini).
noah je napisao/la: Mozda mu je Stuttgart dao do znanja da treba uzeti krautsko drzavljanstvo ako hoce da ostane u planovima tima zbog onih komunitarskih pravila (BiH je izvan Eu-a).

Dabogda propao kao igrac.
deni_m1312 je napisao/la:Ko ga je*e,nismo mi njega izgubili,nije nikad ni bio naš.

Završiće kao Kučuković,zasjale oči kad su ga pozvali nijemci,iskoristiće ga i sutra će prednost dati nekom upola manje talentovanom igraču na njegovoj poziciji,a Nijemcu naravno.

Glup!
Pauk je napisao/la:Bičakčić je ispao kao pravo gov.na koje zeli postati Svabo!

Umjesto da slijedi primjer pravih Podrinjaca kao Pjanića, Salihovića i Ibiševića, on zeli nastaviti da bude Gastarbajter.
szlaja je napisao/la:Dabogda mu Subasic slomio nogu protiv nas
Edheme dont hapi bi vori.
Narodna masa je uz tebe. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 18:07

Ljudi pa jel ovaj Bičakčić stvarno nema pravo igrat za Njemačku?
Ili je ipak moguća opcija da zaigra za njihovu mladu reprezentaciju?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 18:31

melanholicar je napisao/la:Ljudi pa jel ovaj Bičakčić stvarno nema pravo igrat za Njemačku?
Ili je ipak moguća opcija da zaigra za njihovu mladu reprezentaciju?
Ima ali je Bico odbio i rekao da ga vise ne uznemiravaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987, CAGarfia, DjaniTarik, Edincapitano, emir79, Google Adsense [Bot], Jegres, Normus90, Zglavkar i 67 gostiju.