Tako da ja ne glasam ni za jednu opciju,sve moze biti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovo me sve neodoljivo podsjeca na ona vremena kada je igrao Baljic,Bolic,Hasan itd.delija je napisao/la:Al stvarno je nezahvalno sad prognozirati kakav ce rezultat biti protiv Rumuna.Imamo igru ali nemamo rezultata,sad je bas doslo ono biti ili ne biti.Znaci il cemo prelomiti i napraviti rezultat il cemo pricati o kuratoj sreci..
Tako da ja ne glasam ni za jednu opciju,sve moze biti.
Ma ja...Mutu i ostali su krne, a mi smo sa citavih 2-3 igraca standardna u svojim klubovima daleko ispred, tako da cemo im oderati guzove. Jedino, kako si gore naveo, da ih Susic pobjedi tj. da se skine pa im opet uvali tri-cetiri ko onomad prije dvadesetak i kusur godina. Cuj blente - SUSIC TO MORA POBJEDITI. Da imam zakon u rukama nista ne bi raspravljao sa takvima; samo malj i gruh u slepoocnicu.velez_mostar je napisao/la:Rumuni su cista kar.ina, i SUSIC TO MORA POBJEDITI, U OBADVIJE UTAKMICE!
Ova zadnja opcija bi mogla biti dobra, ali samo uz malu doradu. Medunjanin nikako nije dobar za bocnog, nema ni brzinu ni probojnost. Ako bi tako igrali, onda bi Subasic trebao na lijevog beka a Lulic umjesto Medunjanina. Mada sam skoro sto - posto siguran da ce Pape odigrati samo sa jednim naprijed. Ili ce Vedu gurnuti na bocnog, ili ce ga ostaviti na klupi...gledajuci ono protiv Meksika i jedno i drugo bi moglo biti pogresno. Takodje mislim da se nece odreci dva zadnja vezna i ocekivati je do ce to biti Rahimic i Medunjanin. . Dakle, vjerovatno ce Pape iskombinovati nesto slicno tvojoj prvoj formaciji, s'tim da mislim da nema dovoljno povjernja u Subasici da bi ga stavio od pocetka.Principatus je napisao/la:Salihovic nece igrati. Iz tog razloga je Lulic prosli put igrao mnogo vise u napadu, ali se i mjenjao sa Sejom. To je bio razlog, da se vidi koliko nam moze naprijed koristiti. Dakle on je pored Ibricica opcija na ljevoj strani. Onda bi Subasic bio bek. Ili ce Lulic igrati pozadi, a naprijed Ibricic ili Medunjanin.
Mozda cemo igrati sa dva napadaca. Onda bi vjerovatno igrali sa jednim DM. Besic mozda zaigra, mozda Rahimic. Pitanje je isto, zasto je nasa igra prosli put bila onako brza, ili se to meni samo cinilo? Dali je Besic jedan od razloga? Ili Mehikanci koji su nas natjerali na to. Rahimic je iskusan, ali Besic je sjajan. Sve u svemu mislim, da je jedna od ovih formacija najvjerovatnija ili nekakva kombinacija iz istih.
? = Mravac, Pandza, Nadarevic
----------------------Hasagic--------------------------
--Mujdza------------?------Spahic------Subasic-----
---------------Rahimic-----Medunjanin--------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Lulic-----------
-----------------------Dzeko---------------------------
---------------Besic-----Medunjanin-----------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Lulic-----------
----------------Besic-----Medunjanin-----------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Ibricic--------
----------------------Hasagic---------------------------
--Mujdza---------?------Spahic------Lulic-------------
----------------------Rahimic--------------------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Medunjanin---
---------------Ibisevic--------Dzeko-------------------
OplakahSaban je napisao/la:Ma ja...Mutu i ostali su krne, a mi smo sa citavih 2-3 igraca standardna u svojim klubovima daleko ispred, tako da cemo im oderati guzove. Jedino, kako si gore naveo, da ih Susic pobjedi tj. da se skine pa im opet uvali tri-cetiri ko onomad prije dvadesetak i kusur godina. Cuj blente - SUSIC TO MORA POBJEDITI. Da imam zakon u rukama nista ne bi raspravljao sa takvima; samo malj i gruh u slepoocnicu.velez_mostar je napisao/la:Rumuni su cista kar.ina, i SUSIC TO MORA POBJEDITI, U OBADVIJE UTAKMICE!
Mutu nije odigr'o utakmice skoro 6 mjeseci(a sigurno neće igrati ni do meča sa našom reprezentacijom). Čovjek je narkoman, te mu je važnija lajna od lopte. Dakle, naravno da je kar*na od igrača. Nema se tu šta pričati. Drugi navalni igrač, Ciprian Marica, je trenutno u 2. ekipi Stuttgarta(dakle, slična situacija kao sa našim Misketom). Od ostalih napadača tu su: Marius i Daniel Niculae(ovaj je znatno bolji, igra za Monaco), BucurSaban je napisao/la: Ma ja...Mutu i ostali su krne, a mi smo sa citavih 2-3 igraca standardna u svojim klubovima daleko ispred, tako da cemo im oderati guzove. Jedino, kako si gore naveo, da ih Susic pobjedi tj. da se skine pa im opet uvali tri-cetiri ko onomad prije dvadesetak i kusur godina. Cuj blente - SUSIC TO MORA POBJEDITI. Da imam zakon u rukama nista ne bi raspravljao sa takvima; samo malj i gruh u slepoocnicu.
Pa kad Avdić odbije naš poziv, onda ćemo znati. Ovako je preglupo oslanjati se na neku tamo navodnu izjavu. I naravno da Zec ima prednost, jer igra za svoj klub, a i zabija. Avdića bi trebalo zvati, jer ima potencijal da postane igračina, pa da ne gledamo kako razvaljuje u dresu Švedske. Ako se može zvati Bešić bez ijedne seniorske utakmice u karijeri, može se i Avdić kaparisati, a ostalo je na njemu.kinder_jaje je napisao/la:Željovac je napisao/la:
Golmani: Hasagić, Šehić
Odbrana: Spahić, Pandža, Jahić, Bunoza, Mujdža, Leovac, Cocalić
Veza: Pjanić, Salihović, Medunjanin, Štilić, Misimović, Lulić, Alispahić
Napad: Džeko, Ibišević, Zec, Muslimović, Avdić
Boldirani mogu igrati više pozicija.
zasto tog avdica trpamo u repku kad se zna da on nece da igra za nas bar je tako izjavio za svedske dnevne novine zar da njega pozovemo a zec da otpane covjek koji ce sigurno igrati srcem a ko mi moze garantovati da ce i avdic biti takav ako ga i pozove susic molim Boga da ja ne budem upravu ali cisto sumnjam ako se i odazove mislim da ce to novi asmir begovic
Hvala. To sam i našao.
[/quote]Monolog je napisao/la:
Mutu nije odigr'o utakmice skoro 6 mjeseci(a sigurno neće igrati ni do meča sa našom reprezentacijom). Čovjek je narkoman, te mu je važnija lajna od lopte. Dakle, naravno da je kar*na od igrača. Nema se tu šta pričati. Drugi navalni igrač, Ciprian Marica, je trenutno u 2. ekipi Stuttgarta(dakle, slična situacija kao sa našim Misketom). Od ostalih napadača tu su: Marius i Daniel Niculae(ovaj je znatno bolji, igra za Monaco), Bucur, Stancu i Ganea. Dakle, niko od njih nije u rangu sa Zecom, a kamoli sa Džekom(naravno, fudbal je timska igra, to nikako ne bismo trebali zaboraviti. Ovo sam napis'o, jer ti govoriš o standardnosti naših igrača u njihovim klubovima).
Momak je blento što je napisao da Sušić mora odvesti naš tim do pobjede?A, kako ćemo tebe etiketirati što si napis'o da Alispahić MORA biti u kadru za ovaj dvomeč?
![]()
Ako ne dobijemo ovu Rumuniju, Sušić treba automatski biti na birou. Nema tu nikakve priče; treba mu se zahvaliti što nas je ukop'o i to je to. Davno je Rumunija igrala lijep i lepršav fudbal(generacija Hagi-ja, Popescua, Munteanu-a, Moldovana, Illie-a...), ovi sadašnji reprezentativci su topovska hrana, te bi trebali služiti za nabijanje gol razlike.
U Zenici 3:1 za nas, gostovanje 1:1 - samo da ne bude po onoj "sto je babi milo to joj se i snilo". Inace se moram pohvaliti da sam vecinu nasih utakmica pogodio...recimo ovu zadnju protiv Meksika ne bas rezultat ali za dva razlike sam bio u pravu.storm_raider je napisao/la:4 boda iz ove dvije utakmice je nesto sto je realno cekivati. Dakle bod tamo i pobjeda ovdje. 6 bodova bi bilo blago iznenadjenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.