Elvir Rahimic

amho
Kontakt:

Re: Elvir Rahimic

Post Postao/la amho » 10 apr 2012, 09:17

secer je napisao/la:amho, rahimic vec duze vrijeme ne igra za svoj klub, ali ga to ne sprijecava da pruza vrhunske partije u reprezentativnom dresu.
ustvari, mozda mi koji ga ´branimo´ ne vidimo dobro, pa budi ljubazan i nabroj nam te greske koje rahimic pravi i zbog kojih bi ga trebali zamijeniti nekim drugim igracem.
onda se ne treba brinut', na SP 2014. smo sigurni... imamo igrace koji pruzaju vrhunske partije bez greske u reprezentaciji... selektor nam je takodjer bezgresan... odlicno vodi sve u i oko reprezentacije... nema potrebe da komentarisem i bezrazlozno kritikujem bilo sta...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 apr 2012, 10:08

druze, daleko je 2014-a. ja vjerujem da ce do tada stasati bicakcic, tako da bi spaha bio jedan od kandidata za tu poziciju. tu su jos i vranjes, jahic i zahirovic, tako da se ja uopste ne brinem za poziciju defanzivne sestice.
misljenja sam da smo najtanji na poziciji lijevog beka, jer ne vidim ko bi to mogao zamijeniti papca.
nesto ne vjerujem da je subasic pravo rjesenje.
sto se tice samog rahimica, cvrsto sam ubijedjen da moze izgurati veliki dio ovih kvalifikacija.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 07 maj 2012, 15:42

Naš najiskusniji fudbalski reprezentativac Elvir Rahimić narednu će sezonu ponovo nositi dres CSKA Moskve.

Neizostavni dio našeg odbrambenog dijela veznog reda odlučio se na produženje ugovora sa svojim klubom do posljednje utakmice sa reprezentacijom BiH u kvalifikacijama za SP 2014.

- Ugovor sa CSKA sam produžio isključivo zbog fudbalske reprezentacije BiH kako bih u što boljoj formi dočekivao reprezentativne utakmice. Nadam se kako ću svoju karijeru zaključiti nastupom sa svojom državom u Brazilu 2014. godine na Svjetskom prvenstvu.
- poručio je Elvir Rahimić.

Elvir Rahimić za CSKA Moskva nastupa još od 2001. godine, a popularni "General" za pomenuti je klub odigrao preko 250 utakmica. Za fudbalsku reprezentaciju BiH debitovao je 2007. godine u utakmici protiv Turske na Koševu u sklopu kvalifikacija za odlazak na Euro 2008.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 25 maj 2012, 23:55

U povodu 25. maja, Dana škole OŠ “Višća“, upriličena je svečana akademija uz bogat zabavno-muzički program. Svečanosti su prisustvovali načelnik općine Hasan Muratović, predstavnici Ministrastva obrazovanja, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Alen Alimanović, druge javne ličnosti i privredni subjekti.

-Ovaj datum slavimo i obilježavamo kao svoj rođendan. Razlog više našem slavlju je i Dan naše mjesne zajednice Donja Višća. S ponosom mogu istaći da je iza nas niz uspješnih rezultata koje postižemo - kazala je direktorica škole, Edina Aljić.

Učenik generacije za proteklu školsku godinu je Merima Mešić, koja je marljivim radom pokazala zavidne rezultate u učenju. Bivši učenik OŠ „Višća“, ujedno član CSKA iz Moskve i bh. nogometni reprezentativac Elvir Rahimić, nagradio je učenika generacije poklonom. Nagradu je uručio Elvirov otac Hazim.

Elvir koji sutra sa našom selekcijom igra prijateljski meč protiv Irske u Dablinu, ne zaboravlja svoje rodno mjesto. Njegov otac je kazao da učestvuje u svim akcijama pomoći škole i nagrađivanju najboljih učenika. Također, popularni „General“ je donirao kompletnu sportsku opremu za školu.

avaz
Ovo se cijeni.
CAMP MOU!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 maj 2012, 23:58

U Živinicama postoji nekakav dom za djecu sa poremećajima, bio sam lično na tom dogadjaju kad im je on poklonio 5000KM i kombi organizaciji.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 maj 2012, 20:59

Ja stvarno ne znam šta više Rahimić traži u repki evidentno je da čovjek više ne može fizički izdržati tempo od nekih 30' min pa više su pokretljiviji igrači iz Fantoma i Spida od Rahimića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 26 maj 2012, 21:05

Saurman je napisao/la:Ja stvarno ne znam šta više Rahimić traži u repki evidentno je da čovjek više ne može fizički izdržati tempo od nekih 30' min pa više su pokretljiviji igrači iz Fantoma i Spida od Rahimića.
I u invalidskim kolicima mi je on bolji od Zahirovića. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 maj 2012, 21:09

DRHAUSE je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ja stvarno ne znam šta više Rahimić traži u repki evidentno je da čovjek više ne može fizički izdržati tempo od nekih 30' min pa više su pokretljiviji igrači iz Fantoma i Spida od Rahimića.
I u invalidskim kolicima mi je on bolji od Zahirovića. 8-)
Jest možda na PES-u.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 27 maj 2012, 03:11

nek ostane u reprezentaciji do 2014 ako mu je to zelja, veliki je covjek to je i zasluzio. samo ne u A-formaciji. covjek nema passa nema suta, vise nema brzine, salihovic na sesticu mogao bi on to.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 maj 2012, 23:42

JohnnyDinamitas je napisao/la:nek ostane u reprezentaciji do 2014 ako mu je to zelja, veliki je covjek to je i zasluzio. samo ne u A-formaciji. covjek nema passa nema suta, vise nema brzine, salihovic na sesticu mogao bi on to.
Rahimic je jedini nas igrac kojeg nakon utakmice ne bole noge, nego glava. Nemamo mi pametnijeg igraca od njega. Godine ga pritisle, to je istina, ali i dalje je on od velike pomoci nasoj reprezentaciji i ne treba ga se odricati dokle god je profesionalni fudbaler. Za njega cemo tesko naci zamjenu, jer malo je takvih igraca, koji igraju mozgom.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 maj 2012, 23:50

JohnnyDinamitas je napisao/la:nek ostane u reprezentaciji do 2014 ako mu je to zelja, veliki je covjek to je i zasluzio. samo ne u A-formaciji. covjek nema passa nema suta, vise nema brzine, salihovic na sesticu mogao bi on to.

Pa kada je imao pasa, šuta i brzine Rahimić, on pripada generaciji starih zadnjih veznih, ako nisi shvatio, nije on X. Alonso :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: on je tu da presječe akcije, da doda loptu sa tačnošću od 100 % ili da je izbaci na tribine, takav igrač igra glavom, kao što reče Leite
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 maj 2012, 00:06

Ovaj covjek treba da bude kapiten. Ko god kaze da ga se trebamo otarasiti, on nema pojma o fudbalu. Moze on i dalje nama koristit se za npr situaciju u kojem imamo vodstvo i trebamo pobjedu pa njega uvedemo za defanzivu, jer covjek ima osjecaj kad presjec loptu kao slabo ko. Plus je strasna ljudina. Zivio ti nama Elvire!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 28 maj 2012, 00:10

BIHfan je napisao/la:Ovaj covjek treba da bude kapiten. Ko god kaze da ga se trebamo otarasiti, on nema pojma o fudbalu. Moze on i dalje nama koristit se za npr situaciju u kojem imamo vodstvo i trebamo pobjedu pa njega uvedemo za defanzivu, jer covjek ima osjecaj kad presjec loptu kao slabo ko. Plus je strasna ljudina. Zivio ti nama Elvire!
Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 maj 2012, 00:17

malta071 je napisao/la:

sada hoćeš reći da je reprezentacija loša bila protiv Irske zbog Rahimića ?? svaka ti čast, častio bih te kada bih te vidio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 maj 2012, 00:21

zizu1991 je napisao/la:
malta071 je napisao/la:

sada hoćeš reći da je reprezentacija loša bila protiv Irske zbog Rahimića ?? svaka ti čast, častio bih te kada bih te vidio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A mozda je htio reci da smo tu gdje jesmo jer nam je 36-godisnjak koji prakticki 2 godine ne igra fudbal jedan od najboljih igraca.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 maj 2012, 00:26

Dylan Dog je napisao/la:[

A mozda je htio reci da smo tu gdje jesmo jer nam je 36-godisnjak koji prakticki 2 godine ne igra fudbal jedan od najboljih igraca.
čovjek nije kriv što na njegovom mjestu nemamo adekvatne zamjene, niti smo je ikada imali u historiji, možda buduće vrijeme iznjedri nekog novog Rahimića

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 maj 2012, 00:29

zizu1991 je napisao/la:

čovjek nije kriv što na njegovom mjestu nemamo adekvatne zamjene, niti smo je ikada imali u historiji, možda buduće vrijeme iznjedri nekog novog Rahimića
Pa ja,al ne radi se ovdje o Rahimicu,vec pricamo o nama kojima je on takav jedan od bitnijih igraca,razumijes :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 maj 2012, 00:34

Pa ja,al ne radi se ovdje o Rahimicu,vec pricamo o nama kojima je on takav jedan od bitnijih igraca,razumijes :mrgreen:
shvatam ja tebe :lol: :lol: :lol: sve 5, al šta ćeš kada smo takva repka, nismo mi velesila da imamo igrača na " pasja preskakala "

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 28 maj 2012, 00:42

Rahimiću se defitivno treba zahvaliti na svemu što je dosad uradio ali više nije za reprezentacije jednostavno čovjek nema snage. Mislim da bi Salihović mogao igrati bez problema njegovu poziciju na puno većem nivou i bio bi 30 puta korisniji nego što igra lijevog beka (kojeg sad igra).
🔵⚪

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 maj 2012, 01:02

0oo0 je napisao/la:Rahimiću se defitivno treba zahvaliti na svemu što je dosad uradio ali više nije za reprezentacije jednostavno čovjek nema snage. Mislim da bi Salihović mogao igrati bez problema njegovu poziciju na puno većem nivou i bio bi 30 puta korisniji nego što igra lijevog beka (kojeg sad igra).

Umrijet ce nam Rahimic na terenu :cry: vise sa svojih toliko godina pretrci od ovih igracina :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.