NLB liga 2010/2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

jeremija

Re: NLB liga 2010/2011

Post Postao/la jeremija » 12 jan 2011, 14:15

Budućnost-Hemofarm 2
Partizan-Široki 1
Cibona-Cedevita 1
Radnički-CZV 2
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 12 jan 2011, 14:18

Devil je napisao/la:Na ruku nam ide i sinocna pobeda Zagreba od 10 poena na Zadrom koju ja uopste nisam ocekivao,i sa pobedom ovde i u Pioniru protiv Igokee u nedelju mi smo na konju. :D
Za mene nije iznenađenje pobjeda Zagreba na Višnjiku.

Zadar je ove sezone loš, pogledaj samo tablicu. A stanje oko kluba nije ništa bolje. ZG ove sezone ima dobru ekipu (Kasun, Simon, Žorić, Mulaomerović...), za to me ne čudi što stoje bolje od Zadra na tablici, ni sinoćnja njihova pobjeda u gostima.

Zadar i Cz su ove sezone rivali, ali za ispadanje :mrgreen: Zvezda stiže u ZD. Zadar dobio Cz u Pioniru.

Igraj Zadre Volim Te!!! :ugeek:
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

jeremija

Post Postao/la jeremija » 12 jan 2011, 14:33

Leader je napisao/la:
Devil je napisao/la:Na ruku nam ide i sinocna pobeda Zagreba od 10 poena na Zadrom koju ja uopste nisam ocekivao,i sa pobedom ovde i u Pioniru protiv Igokee u nedelju mi smo na konju. :D
Za mene nije iznenađenje pobjeda Zagreba na Višnjiku.

Zadar je ove sezone loš, pogledaj samo tablicu. A stanje oko kluba nije ništa bolje. ZG ove sezone ima dobru ekipu (Kasun, Simon, Žorić, Mulaomerović...), za to me ne čudi što stoje bolje od Zadra na tablici, ni sinoćnja njihova pobjeda u gostima.

Zadar i Cz su ove sezone rivali, ali za ispadanje :mrgreen: Zvezda stiže u ZD. Zadar dobio Cz u Pioniru.

Igraj Zadre Volim Te!!! :ugeek:

Sramota je da Crvena Zvezda i Zadar budu kandidati za ispadanje,2 ekipe koje zajedno imaju 37 trofeja..stvarno sramota,ali je tako..Neka se zapitaju ljudi što vode ova dva posrnula "ex yu diva",što je situacija ovakva. :idea: :idea: :idea: ..Ali kad vidim šta se dešava Splitu,Bosni pa i Ciboni trenutno,kontam da me više ništa ne bi iznenadilo.. :? :oops: ...Uglavnom ,ja bi najviše volio da iz lige ispadne Nimburk,jer on i ne pripada ovde,kao što nije pripadao ni Makabi 2003.godine.Imamo mi ovde dosta jakih timova,i suviše jakih i kvalitetnih,da bi nam trebala "pojačanja" iz košarkaških "velesila" :mrgreen: kao što je češka :mrgreen: ..

Uglavnom bojim se da mi se želja neće ispuniti i da će Zvezda ili Zadar ove godine ispasti...po meni bliži ispadanju je Zadar,ali sačekajmo 26.kolo.

PFC

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 12 jan 2011, 15:02

NLB bi bila puno siromašnija da navedena tradicijska kluba ispadnu, nadam se da do toga neće doći. Financijska kriza je učinila svoje, Cibona bila pred stečajem, Zadar u sl. situaciji. To su najbolje iskoristili ovi klubovi koji su inače u 2. planu (Krka, Budućnost, Široki...).Nadam se da će stvari krenuti na bolje, kako sportski, tako i financijski. Tako bi i NLB liga bila bogatija.

Zamisli da velikani (Zadar, Cz i Cibona) dožive sudbinu "Splita" :(

I ja mislim da Česima nije mjesto u NLB. Imamo mi dosta "viška" klubova (Split, Bosna). Maccabi ako išta je velesila za Nymburk, a meni je ta sezona kada je Maccabi nastupio, ostala kao najdraža :P te sezone (2002/03), je Zadar uzeo prvi i do sada jedini naslov u NLB (Goodyear) ligi ;)

Ovo su bila vremena (Zadar - Cz, 1/2 u Ljubljani):
[youtube][/youtube]

Tada je bilo: Igraj Zadre Volim Te, danas je: Igraj Zadre Molim Te. :x

HISTORIA CONTINUA...

jeremija

Post Postao/la jeremija » 12 jan 2011, 15:18

Leader je napisao/la:NLB bi bila puno siromašnija da navedena tradicijska kluba ispadnu, nadam se da do toga neće doći. Financijska kriza je učinila svoje, Cibona bila pred stečajem, Zadar u sl. situaciji. To su najbolje iskoristili ovi klubovi koji su inače u 2. planu (Krka, Budućnost, Široki...).Nadam se da će stvari krenuti na bolje, kako sportski, tako i financijski. Tako bi i NLB liga bila bogatija.

Zamisli da velikani (Zadar, Cz i Cibona) dožive sudbinu "Splita" :(

I ja mislim da Česima nije mjesto u NLB. Imamo mi dosta "viška" klubova (Split, Bosna). Maccabi ako išta je velesila za Nymburk, a meni je ta sezona kada je Maccabi nastupio, ostala kao najdraža :P te sezone (2002/03), je Zadar uzeo prvi i do sada jedini naslov u NLB (Goodyear) ligi ;)

Ovo su bila vremena (Zadar - Cz, 1/2 u Ljubljani):
[youtube][/youtube]

Tada je bilo: Igraj Zadre Volim Te, danas je: Igraj Zadre Molim Te. :x

Ma "Split" se više ne smije događati nigdje u bivšij državi,ako želimo da i dalje budemo po meni Najbolji košarkaški geoprostor Evrope..bez lažne skromnosti.A i rukovodstvo NLB ne bi trebalo dopustiti igranje ekipa izvan EX YU...pa valjda je veći fazon da u život vratimo Split,Bosnu,Borac Čačak,...itd...nego da pravimo ekipe Česima,Mađarima,Ukrajincima i ostalim košarkaškim "velesilama"...Ova liga kakva-takva je po meni po kavlitetu 3. u evropi,odmah iza Španije i Grčke..a prethodnih sezona je bila i ispred Grka... 8-)

P.S. Sjećam se dobro ove tekme....bili su oni neredi navijača :D ...ali je bila i dobra košarka :) ..sjebao me onaj crnjo za dobre pare na kladionici tada ..mislim da je bilo 200 KM :mrgreen:

PFC

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 12 jan 2011, 15:49

ACB Liga je najbolja u Europi. NLB je iza Grčke ove godine, 2009. je NLB bila ispred Grka.

P.S. Da, bili su neredi. A kada nisu neredi kada igraju Hrvati i Srbi u Sloveniji :mrgreen: sjeti se samo sranja na finalu EP vaterpola u Kranju (SLO) :x ne ponovilo se.

HISTORIA CONTINUA...

jeremija

Post Postao/la jeremija » 12 jan 2011, 16:31

Leader je napisao/la:ACB Liga je najbolja u Europi. NLB je iza Grčke ove godine, 2009. je NLB bila ispred Grka.

P.S. Da, bili su neredi. A kada nisu neredi kada igraju Hrvati i Srbi u Sloveniji :mrgreen: sjeti se samo sranja na finalu EP vaterpola u Kranju (SLO) :x ne ponovilo se.

Pa realno tamo imamo dva Giganta..PAO i OLI...ostali nisu ništa kvalitetniji od timova tipa Budućnost,Cedevita,Krka..ove sezone,čak što više,,,,Slažem se da smo u sezoni 2009/10 bili kvalitetniji od Grka...Pa samo kad vidiš bez kakvih igrača je ostala NLB(Tomić,Tomas,Marić,McCaleb,Roberts,Anderson,Kešelj,Bjelica,Mačvan...jbt sve igračine Evropske klase).

Ma sjećam se ja Kranja 2003..kako da ne :mrgreen: ..Ponovila se onako kvaltetna utakmica ako bog da, a ne neredi 8-) ;)

PFC

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 12 jan 2011, 17:10

POTVRĐENO
Novi trener Zadra je Tiho Bujan. Pomoćnici Matulović i Barančić

Kao što se i očekivalo, nakon poraza od Zagreba, UO KK Zadar smijenio je trenera Danijela Jusupa. Za novog trenera izabran je Tiho Bujan, dok će mu pomoćnici biti Ante Matulović i Ivan Barančić, doznajemo od izvora iz same Uprave kluba.

Oko podneva je stigla i službena potvrda iz KK Zadar

Nakon lošeg izdanja u sinoćnjoj utakmici protiv Zagreba i cjelokupne teške situacije, UO KK Zadar odlučio se zahvaliti na dosadašnjoj suradnji treneru Danijelu Jusupu s kojim je ugovor sporazumno raskinut.

Novi trener do kraja tekuće sezone biti će Tihomir Bujan. Novi pomoćni trener, uz Ivana Barančića bit će Ante Matulović.

Tihomir Bujan momčad će preuzeti na večerašnjem treningu, a prva utakmica pod njegovim vodstvom bit će ona sutrašnja u četvrtfinalu domaćeg Kupa protiv Dubrave.

Privedeni su kraju i pregovori sa Juricom Žužom koji bi ugovor s KK Zadar trebao potpisati tijekom dnanšnjeg, najkasnije sutrašnjeg dana. Žuža bi se treninzima trebao priključiti večeras.

Omladinski pogon KK Zadar preuzima Samir Žuža, dok je novi trener predkadetske momčadi Rajko Vidaković.

UO KK Zadar

HISTORIA CONTINUA...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jan 2011, 18:34

jeremija je napisao/la:
Leader je napisao/la:ACB Liga je najbolja u Europi. NLB je iza Grčke ove godine, 2009. je NLB bila ispred Grka.

Pa realno tamo imamo dva Giganta..PAO i OLI...ostali nisu ništa kvalitetniji od timova tipa Budućnost,Cedevita,Krka..ove sezone,čak što više,,,,Slažem se da smo u sezoni 2009/10 bili kvalitetniji od Grka...Pa samo kad vidiš bez kakvih igrača je ostala NLB(Tomić,Tomas,Marić,McCaleb,Roberts,Anderson,Kešelj,Bjelica,Mačvan...jbt sve igračine Evropske klase).

Ma sjećam se ja Kranja 2003..kako da ne :mrgreen: ..Ponovila se onako kvaltetna utakmica ako bog da, a ne neredi 8-) ;)
Kako se nesecamo Kranja,kakve sam batine tu mogao popiti, :lol: :roll:

A sto se tice ispadanja Zadar ili Radnicki po nekom mom misljenju,bio sam ubedjen da smo to mi jos pre pocetka lige pa sve do dolazaka Amera,ali sada sam gotovo siguran u opstanak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 jan 2011, 18:56

vidim non stop osporavate Nymburk i cinjenicu da je doveden, a smijem li vas pitati sta mislite sto je ova liga ovoliko uspjesna
naravno zbog toga sto su svi troskovi pokriveni, ali kao sto znate nastupila je ekonomska kriza tako da su bili primorani prihvatiti molbu gore navedenih da nastupe u ligi, ali su im zato papreno naplatili nekih 500 000 €, a gdje bi na ovom vaktu nasli te pare
dog sto se tice Nymburka njihov interes je bio u tome da dovede kvalitetne igrace sto ranije nilo bilo lako jer su igrali 10-15 max. kvalitetnih utakmica u Eurucup, a ostalo je bilo jednostavno smjesno u ceskoj lizi, a naravno daleko je lakse privuci i sponzore i publiku kada vam dolazi jos veci broj ekipa koji igraju EL i Eurocup + dosta ekipa koje su daleko jace nego sve ostale ceske

i da se odmah razumijemo uopste ja nebranim Lisca i SIDRO jer ipak oni imaju itekakav privatni interes i nije im maslo za ramazana, ali razumijem im logiku
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

jeremija

Post Postao/la jeremija » 13 jan 2011, 01:13

nerminh74 je napisao/la:vidim non stop osporavate Nymburk i cinjenicu da je doveden, a smijem li vas pitati sta mislite sto je ova liga ovoliko uspjesna
naravno zbog toga sto su svi troskovi pokriveni, ali kao sto znate nastupila je ekonomska kriza tako da su bili primorani prihvatiti molbu gore navedenih da nastupe u ligi, ali su im zato papreno naplatili nekih 500 000 €, a gdje bi na ovom vaktu nasli te pare
dog sto se tice Nymburka njihov interes je bio u tome da dovede kvalitetne igrace sto ranije nilo bilo lako jer su igrali 10-15 max. kvalitetnih utakmica u Eurucup, a ostalo je bilo jednostavno smjesno u ceskoj lizi, a naravno daleko je lakse privuci i sponzore i publiku kada vam dolazi jos veci broj ekipa koji igraju EL i Eurocup + dosta ekipa koje su daleko jace nego sve ostale ceske

i da se odmah razumijemo uopste ja nebranim Lisca i SIDRO jer ipak oni imaju itekakav privatni interes i nije im maslo za ramazana, ali razumijem im logiku

Pa naravno da Nimburk igra zato što je platio..i ne može mi niko reći da su oni trenutno mnogo kvalitetniji i bolji tim od FMP-a,Bosne ili Heliosa..nisu sigurno.Nadam se da u budućnosti NLB liga ipak biti finansijski nezavisna i da će igrati samo timovi iz Ex YU,jer tu je kvalitet 8-) Kakvi Česi i košarka...čast pojedincima ,ali generalno su daleko od "Košarkaške nacije".. :?

PFC

jeremija

Post Postao/la jeremija » 13 jan 2011, 14:45

Partizan-Široki TT Kabeli 18:00 h Arena Sport

Od kada se igra NLB(Jadranska) liga,ova dva tima su do sad odigrali 11 mečeva...Partizan je slavio 8 puta,a Široki 3 puta (sva tri puta kod kuće).U Beogradu je odigrano 5 susreta i svih 5 je dobio domaćin,zadnji put 80-69.Ove sezone je Široki pobjedio kod kuće sa 86-79,u utakmici u kojoj je dominirao cjelo vrijeme.Ipak tu nije bilo Gista,Džerelsa..Partizan još nije bio uigran..Sada to mnogo drugačije izgleda....Partizan je u seriji od 4 pobjede,tim je dosta uigraniji i bolji...Svaki poraz Širokog ispod 10 razlike biće iznenađenje.. 8-)

Budućnost-Hemofarm 19:00 h RTCG

Biće ovo 15 međusobni duel ove dve ekipe u Jadranskoj ligi...Trenutni omjer je 7-7,što govori da je riječ o pravom "jadranskom" derbiju...što se tiče duela u Morači,dosad ih je odigrano 6 i svih 6 su dobil "Đetići",zadnji put 83-68 prošle godine,što govori da Hemofarmu nije uopšte prijatno igrati u Morači,gdje još nisu okusili slast pobjede.Oba tima su u padu forme...Budućnost je dobro krenula..a onda doživjela dva uzastopna poraza od beogradskih "večitih" i time dovela u pitanje plasman na F4..tako da Kvalitetna ekipa kao Hemofarm dolazi u teškom trenutku...S druge strane,Hemofarm ove godine ne liči na sebe..odlično su krenuli..5-1,,a o onda je uslijedila serija poraza..zatim odlazi i Mačvam..Hemofarm je trenutno na 11.mjestu i poraz ih dovodi u još nezgodniju situaciju...Po meni,,mogla bi doći 2 kao iznenađenje... :D

Radnički-Crvena Zvezda 20:15 h Arena Sport

Možda najzanimljiviji duel danas..Biće ovo 4 duel ova dva tima u NLB ligi...prošle sezone smo vidjeli 2 "brejka"..Prvo Radničkog 101-100 u Bgd..a onda Zvezdin 68-55 u Kragujevcu...Da bi i ove sezone vidjeli novi "brejk"
Radničkog u Bgd 85-83..Znači,u duelu ova dva tima ,domaćinstvo ne igra pretjeranu ulogu.. Treba istaći i to da pored Partizanovih i Zvezdinih navijača,Radnički ima najbrojniju i najzvučniju publiku u Jezeru...Po imenima gledano ,Radnički jeste bolja ekipa i favorit je ovde..ali Zvezda bi mogla doći do pobjede ovde,koja bi joj bila od vitalnog interesa..Treba istaći i to da je Radnički u seriji od 3 poraza..A Zvezda igra po principu pobjeda-poraz ,zadnjih nekoliko kola..Boće pakleno večeras u "jezeru"..a ja ću u kladionici odigrati 2 (inače mrzim Zvezdu :mrgreen: ) 8-)
Zadnja izmjena: jeremija, dana/u 13 jan 2011, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.

PFC

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jan 2011, 15:00

Zvezda ima na Areni,a Buducnost nema,oni idu na TVCG.

jeremija

Post Postao/la jeremija » 13 jan 2011, 15:58

Igokea i dalje menja sastav

Pobede protiv Olimpije i Nimburka, učesnika Top 16 faze Evrolige i Evrokupa, u Aleksandrovcu su proslavljenje bez euforije. Čelnike vicešampiona BiH više radije činjenica da su ih te pobede "oterale" sa dna NLB lige.

Kao debitant u Jadranskoj ligi Igokea je na startu sezone, u odnosu na prošlu, promenila desetoricu igrača, a za ova tri i po meseca još četvoricu! Posle dvojice Amerikanaca i nekadašnjeg slovenačkog reprezentativca Nebojše Joksimovića u tim Slobodana Klipe u četvrtak je stigao i mladi crnogorski reprezentativac Milorad Šutulović (21 god). Šutulović u BiH stiže iz Olimpije u koju je iz Budućnosti otišao 2009. godine.

****.rs

Ala koliko ovi para troše..zajebali su Cedevitu :mrgreen:

PFC

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jan 2011, 16:15

jeremija je napisao/la:Igokea i dalje menja sastav

Pobede protiv Olimpije i Nimburka, učesnika Top 16 faze Evrolige i Evrokupa, u Aleksandrovcu su proslavljenje bez euforije. Čelnike vicešampiona BiH više radije činjenica da su ih te pobede "oterale" sa dna NLB lige.

Kao debitant u Jadranskoj ligi Igokea je na startu sezone, u odnosu na prošlu, promenila desetoricu igrača, a za ova tri i po meseca još četvoricu! Posle dvojice Amerikanaca i nekadašnjeg slovenačkog reprezentativca Nebojše Joksimovića u tim Slobodana Klipe u četvrtak je stigao i mladi crnogorski reprezentativac Milorad Šutulović (21 god). Šutulović u BiH stiže iz Olimpije u koju je iz Budućnosti otišao 2009. godine.

****.rs

Ala koliko ovi para troše..zajebali su Cedevitu :mrgreen:
Pa Sutulovic ne kosta uopste puno para...
Wright ce dobiti koliko 3 igraca startne petorke Igosa :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

jeremija

Post Postao/la jeremija » 13 jan 2011, 18:44

Poluvrijeme Partizan-Široki 51-22.....Lakši trening 8-) ..Dobro će doći da se uigraju pred Real.

PFC

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jan 2011, 20:06

jeremija je napisao/la:Poluvrijeme Partizan-Široki 51-22.....Lakši trening 8-) ..Dobro će doći da se uigraju pred Real.
Kraj 50 razlike. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo nije ni trening bio. :lol:

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 13 jan 2011, 20:29

Nekada je bolje izgubiti s 50 razlike, nego s 1 razlike kao Cibosi u finalu :lol:

HISTORIA CONTINUA...

jeremija

Post Postao/la jeremija » 14 jan 2011, 13:47

Zagreb-Krka 15.01. 17:00 h

Susret 2 ekipe koje konkurišu za F4 ove godine...U NBL ligi dosad su igrali 7 puta i Zagreb ima 4 pobjede,naspram 3 Krke.Zadnju utakmicu u Zagrebu,domaćin je dobio ubjedljivo 94-70,u sezoni 2008/09.Ove sezonesu igrali u 4.koli i Krka je tijesno slavila ,kao domaćin 65-63...Žorić,Kasun i ostali su po meni kvalitetnija ekipa,plus igraju na domaćem parketu...1 kao kuća. 8-)

Nimburk-Zadar 15.01. 18:30 h

Nimburk solidna ekipa,jaki su kod kuće..a Zadar ove godine katastrofa...sa Zvezdom se bore za opstanak uz omjer 5-11...Ove sezone je pobjedio Čehe kod kuče 73-60..al ne treba sumnjati da će Nimburk to da vrati istom mjerom,jer Zadar nema snage da pobjedi..1 bez dileme.

Olimpija-Cibona 15.01. 19:00 h

Kakvo god bilo stanje na tabeli,duel Olimpije i Cibone je uvjek derbi..2 Ex YU giganta,koji zajedno imaju preko 80 trofeja..Biće ovo njihov 22 susret na Jadranu,a Olimpija ima 11 pobjeda,naspram 10 Zagrepčana...Zadnju utakmicu u Ljubljani su odigrali 2009 i tada je domaćin slavio 71-63.Ove sezone u 4.kolu ,Cibona je kaodomaćin slavila 84-81...Favorit se zna..to su domaćini ,koji imaju omjer 11-5,prvi su na tabeli,igraju TOP 16 Eurolige i pravo čudo bi se trebalo dogoditi da ih pobjedi ovako uzdrmana i slaba Cibona...odigraću 1,mada Derbi je derbi :) 8-)

PFC

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2011, 13:50

jeremija je napisao/la:Zagreb-Krka 15.01. 17:00 h

Susret 2 ekipe koje konkurišu za F4 ove godine...U NBL ligi dosad su igrali 7 puta i Zagreb ima 4 pobjede,naspram 3 Krke.Zadnju utakmicu u Zagrebu,domaćin je dobio ubjedljivo 94-70,u sezoni 2008/09.Ove sezonesu igrali u 4.koli i Krka je tijesno slavila ,kao domaćin 65-63...Žorić,Kasun i ostali su po meni kvalitetnija ekipa,plus igraju na domaćem parketu...1 kao kuća. 8-)

Nimburk-Zadar 15.01. 18:30 h

Nimburk solidna ekipa,jaki su kod kuće..a Zadar ove godine katastrofa...sa Zvezdom se bore za opstanak uz omjer 5-11...Ove sezone je pobjedio Čehe kod kuče 73-60..al ne treba sumnjati da će Nimburk to da vrati istom mjerom,jer Zadar nema snage da pobjedi..1 bez dileme.

Olimpija-Cibona 15.01. 19:00 h

Kakvo god bilo stanje na tabeli,duel Olimpije i Cibone je uvjek derbi..2 Ex YU giganta,koji zajedno imaju preko 80 trofeja..Biće ovo njihov 22 susret na Jadranu,a Olimpija ima 11 pobjeda,naspram 10 Zagrepčana...Zadnju utakmicu u Ljubljani su odigrali 2009 i tada je domaćin slavio 71-63.Ove sezone u 4.kolu ,Cibona je kaodomaćin slavila 84-81...Favorit se zna..to su domaćini ,koji imaju omjer 11-5,prvi su na tabeli,igraju TOP 16 Eurolige i pravo čudo bi se trebalo dogoditi da ih pobjedi ovako uzdrmana i slaba Cibona...odigraću 1,mada Derbi je derbi :) 8-)
Nemoj vise, htio si na Zvezdu, pa na Hemofarm i na kraju oba izgubise :D :D :D

Moze Zadar da uzme Nimburka, sve je moguce, sve...Obje ekipe su divljacke, ako sut krene, sve je moguce...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.