Genghis je napisao/la:NJEMAČKA ISPADA !!!! NJEMAčKA ISPADA !!! 1000000% NJEMAČKA ISPADA !!!!!
1/8 - Njemačka-Engleska
Moderator/ica: admin
- roy_makaay
- Kontakt:
Re: 1/8 - Njemačka-Engleska
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
njemacka je velesilaaaaaaaaaaaaa,veleseila i za englesku i italiju,i ostala sranjaGenghis je napisao/la:NJEMAČKA ISPADA !!!! NJEMAčKA ISPADA !!! 1000000% NJEMAČKA ISPADA !!!!!
VOLIM TE ŽELJO
moj fabio dzaba ti sva takticka genijalnost kad si tolika budala da ostavis walcota kuci. nema ko da zaprijeti po zemlji, sreca pa engleska ima skok pa vas to cupa malo.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
opa..2-1..da je njemacka uspjela sacuvati 2-0 do poluvremena sigurno bi zavrsila posao..a sad su najebali totalno 
-PAJA Fan Club!!
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Igor Kristić tako neofirno navija za Englesku da je to nevjerovatno. Pu sramoto Božja, ili prenosi kako treba ili nemoj nikako. Ne igra Bosna majmune jedan nepismeni.
sto Kristic "neofirno" navija za engleze 
cist go
cist go
uranio sam19TM87 je napisao/la:goodbye gordon albion
auuuuuu koja greska
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nemojte biti amateri veci neg sto jeste
, ajd sto je dala njemacka gol iz ofsajda, onda ponisten CIST gol njemcima. I OPET NECE BALAVI NEMCI POBJEDIT MATER VAM HEBEM KRADLJIVU !!!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- roy_makaay
- Kontakt:
Osveta za Wembley
sve se vraća,sve se plaća
sve se vraća,sve se plaća
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
kako li sada englezi psuju sudiji, a ne daju da se uvedu kamere sudijama. nek im se obija od glavu kad hoce da stite velike repke.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
hebi ga 2:1Bilal je napisao/la:Lukas Podolski 2:0
@Genghiscekaj i dalje
1946
FU FUJ FUJ .... strašna krađa.... pljačka stoljeća...
već sam negdje napisao da nikad nogomet neće bit pošten i pravedan dok se ne uvedu provjere ko u hokeju...
a ovog pomoćnog treba protjerat sa planete i dat ga da čisti farove na satelitima
već sam negdje napisao da nikad nogomet neće bit pošten i pravedan dok se ne uvedu provjere ko u hokeju...
a ovog pomoćnog treba protjerat sa planete i dat ga da čisti farove na satelitima
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ovaj pomocni sudija je zavrsio svoju karijeru
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
ja yebene utakmice,ovakvo nesto je trebalo odavno da se igra
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
jao jao pa cist gol bio..u svakom slucaju ocekujem jos golova do kraja tekme..moja prognoza 3-2 za engleze..eventualno njemci mogu zadrzati engleze na 2-2 i produzetci..
-PAJA Fan Club!!
Ove sudije su katastrofa,lopta metar presla gol crtu ovaj usljo nije vidio, bem ti ovakvog sudiju.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma sudac je od početka za Švabe, onaj prvi gol je bilo zaleđe
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- roy_makaay
- Kontakt:
Osveta za finale 66-e
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.