Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?
Moderator/ica: admin
- NoName
- Kontakt:
Re: Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?
Vidim da je ovdje čistka, ne znam što se obrisa moj komentar, koji sam pisao 10 minuta? Nešto je pogrešno u onome što sam napisao? Svašta...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Navijam samo za Uruguay !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
da vam pojasnim.
portal, a samim tim i forum, živi od reklama. niko neće da se reklamira tamo gdje su prepucavanja sa nacionalističkom osnovom, priče o ratu, isl. (iako to garantuje veliki broj posjeta). znači, bez obzira na moja ubjeđenja i opredjeljenja, sve što nije vezano za sport se briše, a onaj ko diskusije bude vodio u tom pravcu, sve i da je 100% u pravu i čist pred bogom i narodom biće banovan.
dosta mi vas je više sa srbijom i prepucavanjima. bujrum tamo na njihove forume i jedni i drugi, pa raspredajte do mile volje. ovdje, ako će priča o srbiji značiti -1KM prihoda, neće biti nikakve priče o srbiji i gotovo.
ko hoće da se prepucava, nek registruje sebi domenu, niko mu ne brani, skineš forum ovdje: http://www.phpbb.com/ instaliraš ga i opleti.
portal, a samim tim i forum, živi od reklama. niko neće da se reklamira tamo gdje su prepucavanja sa nacionalističkom osnovom, priče o ratu, isl. (iako to garantuje veliki broj posjeta). znači, bez obzira na moja ubjeđenja i opredjeljenja, sve što nije vezano za sport se briše, a onaj ko diskusije bude vodio u tom pravcu, sve i da je 100% u pravu i čist pred bogom i narodom biće banovan.
dosta mi vas je više sa srbijom i prepucavanjima. bujrum tamo na njihove forume i jedni i drugi, pa raspredajte do mile volje. ovdje, ako će priča o srbiji značiti -1KM prihoda, neće biti nikakve priče o srbiji i gotovo.
ko hoće da se prepucava, nek registruje sebi domenu, niko mu ne brani, skineš forum ovdje: http://www.phpbb.com/ instaliraš ga i opleti.
Napokon, nek im je jasno!Prijavljujte sve slicne postove immediatelyadmin je napisao/la:da vam pojasnim.
ko hoće da se prepucava o srbiji, nek registruje sebi domenu, niko mu ne brani, skineš forum ovdje: http://www.phpbb.com/ instaliraš ga i opleti.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Daffy:
Tko prati Brazilski ligu ili Argentinski ligu???
Tko prati Brazilski ligu ili Argentinski ligu???
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Nema ti to veze navijanje za repku sa ligom koju pratis.To se mozda odnosi na ove najjace lige ali za ostale nikako.Ima mnogo repki ovde cije se lige uopste ne prete mnogo a ljudi navijaju(simpatisu)njih.Ghana,brazil,Argentina,Obala sve te repke imaju mozda i najvise navijaca ovde ali niko nema da prati detaljno njihove lige.daffy je napisao/la:ja ne idem tom logikom.. stvar je jednostavna.. niko ne prati Portugalsku ligu samim tim nije neki ljubitelj Portugala.. oni mozda imaju solidnu repku, ali samo solidnu.. isto kao sto niko ne gotivi Rusiju il sta ja znam.. ali najveci razlog je zbog nacionalnog prvenstva.. ja zivim za Juve, i to mi se prenijelo i na Italiju.. i sad kad gledam repku Italije isto kao da gledam BiH..D1n0 je napisao/la:Sto navijate onda za Spaniju, oni su isto izbacili Bosnu
Ima slucaja kao sto si i ti da su zavoleli repku zbog neke lige(Bundeska,Seria A,Primera)ali mislim da je to nekih mizernih 5-10%.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Ima dosta simpaticnih reprezentacija,dosad sam uvijek na svakom prvenstvu navijao za Francuze ali (Ruka) :$),ima jos tu Njemacka i Spanija
ustvari, nije uredu da pricam za ostale.. znam kako je sa nama Serie A fanovima.. svi navijamo za Italiju.. a zasto neko navija za arg ili brazil? pa mozda radi igraca.. ali fkt. ne znam mnogo raje sto navija za Portugal.. fkt. drugo je sipmatisanje Gane, mi pricamo o navijanju.. i ja simpatisem Urugvaj i Slovacku..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
ja ne navijam ni za koga, tacnije navijam samo za bosnu i hercegovinu. druge repke mogu samo simpatisat ili ne spimpatisat.
npr. volio bih da ovo svjetsko prvenstvo osvoji spanija, jer ga ljudi zasluzuju. takodjer bih volio da ga brazil osvoji, prije svega radi dunge koji bi tako pokazao da je strucnjak, a ne klaun.
ne bih volio da osvoji francuska radi nacina na koji su dosli do ovoga prvenstva. takodjer ne bih volio da osvoji italija radi stila igre koji ja ne volim.
uvjek, ali uvjek na svjetskim prvenstvima sam simpatisao slabije reprezentacije kad igraju protiv jacih, pa makar to bila i srbija.
npr. volio bih da ovo svjetsko prvenstvo osvoji spanija, jer ga ljudi zasluzuju. takodjer bih volio da ga brazil osvoji, prije svega radi dunge koji bi tako pokazao da je strucnjak, a ne klaun.
ne bih volio da osvoji francuska radi nacina na koji su dosli do ovoga prvenstva. takodjer ne bih volio da osvoji italija radi stila igre koji ja ne volim.
uvjek, ali uvjek na svjetskim prvenstvima sam simpatisao slabije reprezentacije kad igraju protiv jacih, pa makar to bila i srbija.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
A po cemu ga zasluzuje ?Wolverine je napisao/la:
npr. volio bih da ovo svjetsko prvenstvo osvoji spanija, jer ga ljudi zasluzuju..
A C A B !
zato sto su uvjek bili luzeri, pa bi bio red da ga i oni osvoje. a igraju i najbolji i najljepsi nogomet od svih reprezentacija trenutno na svijetu.Emir_ZENICA je napisao/la:A po cemu ga zasluzuje ?Wolverine je napisao/la:
npr. volio bih da ovo svjetsko prvenstvo osvoji spanija, jer ga ljudi zasluzuju..
i da, zaboravio sam dodat holandiju, volio bih kad bi i oni daleko dgogurali ove godine.
kakav je to stil? zato sto takticki osvoje Sp, a ne potezima ala Ronaldinho, Messi, Ronaldo i kompanija?Wolverine je napisao/la: ne bih volio da osvoji francuska radi nacina na koji su dosli do ovoga prvenstva. takodjer ne bih volio da osvoji italija radi stila igre koji ja ne volim.
to je moje misljenje. nemozemo svi misliti isto. jednostavno mi se ne svidja italijanska igra, koja se vise bazira na odbrani. pri tom ne mislim samo na repku, nego na njihov nogomet opcenito.daffy je napisao/la:kakav je to stil? zato sto takticki osvoje Sp, a ne potezima ala Ronaldinho, Messi, Ronaldo i kompanija?Wolverine je napisao/la: ne bih volio da osvoji francuska radi nacina na koji su dosli do ovoga prvenstva. takodjer ne bih volio da osvoji italija radi stila igre koji ja ne volim.
tvoje misljenje nije tacno jer taj takozvani Katanaco se igrao davno davno.. a u Italiji se igra sasvim normalan nogomet, samo sto ljudi u svojim glavama misle da u Italiji svaka tekma zavrsava 1:0,:01 ili 0:0 

ma to su suplje pa ja sam uzivao u tekmama npr Caljaria u kojemu je bilo uvijek 4-5 golova po tekmi bolji nogomet nego na otoku se igra po meni u Seriji A
a Italijani imaju dosta navijaca zbog te njihove taktike i stila 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Del Bosque objavio spisak pozvanih:
Iker Casillas (Real Madrid)
José Manuel Reina (Liverpool/ING)
Víctor Valdés (Barcelona)
Defensas
Raúl Albiol (Real Madrid)
Alvaro Arbeloa (Real Madrid)
Joan Capdevila (Villarreal)
Carlos Marchena (Valencia)
Gerard Piqué (Barcelona)
Carles Puyol (Barcelona)
Sergio Ramos (Real Madrid)
Centrocampistas
Xavi Alonso (Real Madrid)
Sergio Busquets (Barcelona)
Francesc "Cesc" Fábregas (Arsenal/ING)
Andrés Iniesta (Barcelona)
Javi Martínez (Athletic Club)
Xavi Hernández (Barcelona)
Delanteros
David Jiménez Silva (Valencia)
Jesús Navas González (Sevilla)
Juan Manuel Mata (Valencia)
Pedro Rodríguez (Barcelona)
Fernando Llorente (Athletic Club)
Fernando Torres (Liverpool/ING)
David Villa (Valencia).
Iker Casillas (Real Madrid)
José Manuel Reina (Liverpool/ING)
Víctor Valdés (Barcelona)
Defensas
Raúl Albiol (Real Madrid)
Alvaro Arbeloa (Real Madrid)
Joan Capdevila (Villarreal)
Carlos Marchena (Valencia)
Gerard Piqué (Barcelona)
Carles Puyol (Barcelona)
Sergio Ramos (Real Madrid)
Centrocampistas
Xavi Alonso (Real Madrid)
Sergio Busquets (Barcelona)
Francesc "Cesc" Fábregas (Arsenal/ING)
Andrés Iniesta (Barcelona)
Javi Martínez (Athletic Club)
Xavi Hernández (Barcelona)
Delanteros
David Jiménez Silva (Valencia)
Jesús Navas González (Sevilla)
Juan Manuel Mata (Valencia)
Pedro Rodríguez (Barcelona)
Fernando Llorente (Athletic Club)
Fernando Torres (Liverpool/ING)
David Villa (Valencia).
i kaze ona guska pola igraca iz repke Spanije igra u EPL
jedan u prvom sastavu a taj jedan ce se vratiti u spaniju 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo nek je otp'o Guiza. Stvarno ne vidim razlog da bi se on ikako našao u postavi Španije, ali nije moje da sudim. Ipak su i sa njim u rosteru osvojili evropsko prvenstvo, tako da...Odlična postava Španije, nadam se da će se Torres oporaviti do svjetskog prvenstva pa da budu kompletni, te da vidimo da li mogu ponoviti uspjeh od prije 2 godine.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
upravo to.. taj stil igre, trenerskog nadmudrivanja, dosta golova, navijacka scena gdje nema previse navijaca ali naprave tako kao da ih ima po 50 hiljada, stari stadioni koji premocno izgledaju..
FORZA ITALIA!
FORZA ITALIA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.