vas kapiten Jarkoc Samir
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
zmajevi veceras samo hrabro i ponosno , inace cu vas *ebat na terenu 
vas kapiten Jarkoc Samir
vas kapiten Jarkoc Samir
Dobio sam tim 
Team 6 Bosnia and Herzegovina
Idemo na titulu

Team 6 Bosnia and Herzegovina
Idemo na titulu
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo me u prvih 11 za veceras izgleda da je izjava za press urodila plodom idemo da pobijedimo,samo nas pobjeda interesuje!Vidim, grb tima se promjeniosamir_tm87 je napisao/la:zmajevi veceras samo hrabro i ponosno , inace cu vas *ebat na terenu
vas kapiten Jarkoc Samir
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- samir_tm87
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Evo me u prvih 11 za veceras izgleda da je izjava za press urodila plodom idemo da pobijedimo,samo nas pobjeda interesuje!Vidim, grb tima se promjeniosamir_tm87 je napisao/la:zmajevi veceras samo hrabro i ponosno , inace cu vas *ebat na terenu
vas kapiten Jarkoc Samir
ako te trener nije obavjestio veceras svi na timski chat da se dog oko taktike
- Ponos Torina
- Kontakt:
U koliko sati
i nije me obavjestio 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Nail for Real
- Kontakt:
Ima li ko da igra u Team-u 7?Prijavio sam se za menadzera.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- samir_tm87
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:U koliko satii nije me obavjestio
nezzz pred pocetak treninga
Samo mi recite sta sad trebam da radim registrovo sam se i sveee,free agent sam...i sta sad???:Dkoliko moram cekati klub??:S
heheh bavarian preduhitrio sam te, cim sam vidio grb reala jucer saljem treneru poruku mijenjaj to i nadjem taj grb i uploadam
... jos vi malo napali morao je prihvatiti... veceras tekma idemo dernut onaj team, i oni su dobili managera a et bune se da ga nema... veceras trening vidimo se nadam se u sto vecem broju... go go zmaj od bosne!
koja ti je tacna pozicija i koje ti je ime?junioR je napisao/la:Samo mi recite sta sad trebam da radim registrovo sam se i sveee,free agent sam...i sta sad???:Dkoliko moram cekati klub??:S
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Eldin Osmanovicdaffy je napisao/la:koja ti je tacna pozicija i koje ti je ime?junioR je napisao/la:Samo mi recite sta sad trebam da radim registrovo sam se i sveee,free agent sam...i sta sad???:Dkoliko moram cekati klub??:S
ID:eldinho
Position:CM
eto ga:D
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- eliminator
- Kontakt:
registrovah se i ja
ronald injo
DMC
ronald injo
DMC
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Igram jaNail for Real je napisao/la:Ima li ko da igra u Team-u 7?Prijavio sam se za menadzera.
A C A B !
Ja sam se odlucio da budem trener i ko zeli da igra u mom timu neka se javi
igram i ja u tom velikanuNail for Real je napisao/la:Ima li ko da igra u Team-u 7?Prijavio sam se za menadzera.
jbga lave, nama treba stoper.. ugl. idi na forum igrice, i sta god te zanima postavi pod "Pitanja i Pomoc", potrudit cemo se da ti pomognemo..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Vecereas u 20:30 onlineecif je napisao/la:
igram i ja u tom velikanu
A C A B !
ma bas nam dobar nam grb zna manager sta valjaaddebisi je napisao/la:heheh bavarian preduhitrio sam te, cim sam vidio grb reala jucer saljem treneru poruku mijenjaj to i nadjem taj grb i uploadam... jos vi malo napali morao je prihvatiti... veceras tekma idemo dernut onaj team, i oni su dobili managera a et bune se da ga nema... veceras trening vidimo se nadam se u sto vecem broju... go go zmaj od bosne!
Team 6 - vjerovatno ću vam ja biti manager pa ak nije problem sam ovdje da napišete ime prezime, nick da znam da vas ne otpustim jer ću sve botove da otjeram
Imam velike planove, igrače naravno pa tako da se abd nadam dobroj saradnji i druženju !
Imam velike planove, igrače naravno pa tako da se abd nadam dobroj saradnji i druženju !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.