Ovo je katastrofa jučer bilo,otvaranje 3/4 ...Nadam se da danas prekidamo tu crnu seriju gubljenja protiv Toronta inače bi mogli lako propustit play-off ove sezone što bi bilo malo je reći katastrofa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
#Sixers #Bynum shooting short shots with assistant Michael Curry
Bynum's been canning shot after shot from about 12 feet.
Bynum looks good shooting. Touch seems to be there. Not a ton of "jump" in the jump hooks
#Bynum says he started running on treadmill today: 'I'm going in a positive direction. I feel good.'
#Bynum hoping to be back at the all-Star break.
Bynum said pain is "minimal" but its best he's felt in a long time.
#Bynum: 'It's coming along well. I'm getting ready to play.'
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Philadelphia guard Jrue Holiday has been selected to the Eastern Conference All-Star reserves, league **** tell Y!
mcw je ballerMichael Carter-Williams had 12 assists tonight, 2nd-most in a career debut in NBA history (Ernie DiGregorio, 14 in 1973)
MCW's 9 steals is an NBA record for a rookie's debut game.
Michael Carter-Williams was one steal or three rebounds away from joining Oscar Robertson as only players with a triple-double in NBA debut.
Only 3 players have had 20, 10, 7 and 9 since '85. None have had 22, 12, 7, 9 or better.
Wade je zabio za pobjedu protiv Bobcatsa u onoj najgoroj sezoni (Heatova prva sampijonska) tako da ovo nista ne znaci,tesko ce oni priko 15 pobjedaNeutral je napisao/la:Govorili su mnogi da imaju najgori roster a ja sam rekao da imaju poprilično solidan, dobar roster. Uglavnom, ništa se još ne zna s tim da su i Bobcatsi mislim pobijedili Heat prošle sezone
Ma dobro tek je pocetak sezone,ja i dalje tvrdim da necemo imati preko 15 pobjeda al da je ovo predobro za samopouzdanje to stoji,jer ipak dobiti sa ovakvom ekipom sampione nije mala stvar,kljucan faktor je odigrala motivacija i zelja da se pred legendarnim Ajversonom odigra sto bolje i sto ludje.andro234 je napisao/la:Wade je zabio za pobjedu protiv Bobcatsa u onoj najgoroj sezoni (Heatova prva sampijonska) tako da ovo nista ne znaci,tesko ce oni priko 15 pobjedaNeutral je napisao/la:Govorili su mnogi da imaju najgori roster a ja sam rekao da imaju poprilično solidan, dobar roster. Uglavnom, ništa se još ne zna s tim da su i Bobcatsi mislim pobijedili Heat prošle sezone
Svaka ekipa koja tankira, zeli da ostavi dobar utisak protiv contendera, dok je to protiv ostalih ekipa drugacije. Svako zeli da skine neki veliki skalp, kako zbog samopouzdanja, tako i zbog navijaca. Philla radi dobar posao, vjerovatno Evan i Thadeus odose prije trade deadline, kao i Hawes, za koje ce vjerovatno dobiti pickove i mladje igrace.Manuel je napisao/la:Ma dobro tek je pocetak sezone,ja i dalje tvrdim da necemo imati preko 15 pobjeda al da je ovo predobro za samopouzdanje to stoji,jer ipak dobiti sa ovakvom ekipom sampione nije mala stvar,kljucan faktor je odigrala motivacija i zelja da se pred legendarnim Ajversonom odigra sto bolje i sto ludje.andro234 je napisao/la:Wade je zabio za pobjedu protiv Bobcatsa u onoj najgoroj sezoni (Heatova prva sampijonska) tako da ovo nista ne znaci,tesko ce oni priko 15 pobjedaNeutral je napisao/la:Govorili su mnogi da imaju najgori roster a ja sam rekao da imaju poprilično solidan, dobar roster. Uglavnom, ništa se još ne zna s tim da su i Bobcatsi mislim pobijedili Heat prošle sezone
Mislio sam na prošlu sezonu.andro234 je napisao/la:Wade je zabio za pobjedu protiv Bobcatsa u onoj najgoroj sezoni (Heatova prva sampijonska) tako da ovo nista ne znaci,tesko ce oni priko 15 pobjedaNeutral je napisao/la:Govorili su mnogi da imaju najgori roster a ja sam rekao da imaju poprilično solidan, dobar roster. Uglavnom, ništa se još ne zna s tim da su i Bobcatsi mislim pobijedili Heat prošle sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.