odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
La martina polo imam nekih stvari i Lacoste kosulje su mi beton ljetne torbice i te stvari 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:La martina polo imam nekih stvari i Lacoste kosulje su mi beton ljetne torbice i te stvari
Šminker neki
Vidi se da si za La Italia . Oni voli to.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma kako kad svako vopli da fino izgledaNeutral je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:La martina polo imam nekih stvari i Lacoste kosulje su mi beton ljetne torbice i te stvari
Šminker neki![]()
Vidi se da si za La Italia . Oni voli to.
I sweet years je dobra marka ali preskupa i precjenjena radio sam neke stvari za njih i mogu reci kvalitetni jesu ali su precjenjeni i preskupi!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Nekad je bolje kupiti jednu ali vrijedniju stvar, nego 2-3 fuš.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Imam par majica,super marka,kvalitet..Neutral je napisao/la:
Nekad je bolje kupiti jednu ali vrijedniju stvar, nego 2-3 fuš.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jel ovo i vatru puca..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
odlicna nova polo-majica paul & shark, kvalitet za 120KM online.

Voli li iko Tommy Hilfigera.

A stacu ja stavit papuce ove ljetne platio ih 3 marke mogu 7 dana ,coxove

Samo jedan klub Velež Mostar
U mene su od 3km u Kineza, ima im skoro pa godina dana, a opet su čitave, valjda potrefio "dobre". Trenutno sam u dilemi koje patike bi kupio. Ahh...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
meni su najjace
kada bi nasao ovakve u Sarajevu vristo bi dva dana od srece a imamm veoma slicne ove court star su jeftina varijanta za one koi nemaju repa za maxice
A trenutno u modi i furacka sminkica iako ima ljepi parova
mislim moja fantazija 
kada bi nasao ovakve u Sarajevu vristo bi dva dana od srece a imamm veoma slicne ove court star su jeftina varijanta za one koi nemaju repa za maxiceA trenutno u modi i furacka sminkica iako ima ljepi parova
mislim moja fantazija svoj ti pos'o !
Slične kao ta druga slika nosao sam nekad davno. Mislim da nije Adidas bio, već Diadora, ali skupe su bile. Duboke mislim, mogli mi 5 godina dok mi nije noga prerasla tene hehe . S tim da sam prije toga mislim kupio malo veći broj unaprijed hehe.
kad se vec pominje diadora, ove su mi prejake samo sto su preskupe(ca. 350KM kostaju i to preko interneta):

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
jeli sam hodaju ili 350 za te pare mogu uzet dva para adidaski plus majicu i tosteve-o je napisao/la:kad se vec pominje diadora, ove su mi prejake samo sto su preskupe(ca. 350KM kostaju i to preko interneta):

svoj ti pos'o !
kvalitet je skup, plus diadora je i donekle rijetka marka sto se tice patika, tj. teze je pronaci diadora patike da valjaju nego recimo adidas orginals/samba, fred perry etc.
-
deni_m1312
- Kontakt:

zbog problema sa nogom nosim samo Air Max jer su najudobnije ...a ove su mi najdraze od 3 para
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ovi su mi modeli stvarno ruzni ali su najudobnije mada su skupedeni_m1312 je napisao/la:
zbog problema sa nogom nosim samo Air Max jer su najudobnije ...a ove su mi najdraze od 3 para
svoj ti pos'o !
svega mi koji los fotosopsteve-o je napisao/la:odlicna nova polo-majica paul & shark, kvalitet za 120KM online.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.