Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: Arsenal
a stvarno vala ste dotakli dno, ne da ne možete pobjediti nego gola ne možete zabiti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- alan ford 26
- Kontakt:
Uzet ce te 4. mjesto? hehe Ma necete vi izgleda ni to 5. uzeti kako stvari stoje.
Jedna vrlo neozbiljna ekipa za Premier ligu, daleeeeeeeeeko ste vi iza man. utd
glory glory man utd
Jedna vrlo neozbiljna ekipa za Premier ligu, daleeeeeeeeeko ste vi iza man. utd
glory glory man utd
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
tradicija je tradicija, jedan mancester rijetko ili skoro nikad ne prodaje svoje legende, kod djecijeg vrtica je sasvim nesto drugo. cim mogu neku marku zaraditi oni to prodaju. wenger bi svoga ćaću prodao
bh hrvat je napisao/la:tradicija je tradicija, jedan mancester rijetko ili skoro nikad ne prodaje svoje legende, kod djecijeg vrtica je sasvim nesto drugo. cim mogu neku marku zaraditi oni to prodaju. wenger bi svoga ćaću prodao
Pa hvala Bogu da ne prodaju kad su najbogatiji klub na svijetu pa ne moraju kao Arsenal da se bore za svaki euro...Zadnji primjer je transfer Arsavina...
Bice Arsenal 4. 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news
evo wenger se nada ligi prvaka...NADA ZADNJA UMIRE...
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Arsenala su ubile povrede-samo politika Vengera je prva liga.
Za dvije godine ili tri taj isti manchester ce biti super zadovaljan ako bude tik iz arsenala tojest drugi.
Nebi bilo lose i da Dzeko predze e onda vrtic postaje sveuciliste
Za dvije godine ili tri taj isti manchester ce biti super zadovaljan ako bude tik iz arsenala tojest drugi.
Nebi bilo lose i da Dzeko predze e onda vrtic postaje sveuciliste

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa ja vjerujem da će arsenal prije uzeti ligu prvaka,nego biti 4 na kraju u ligiMirza_Hordas je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news
Ma dajte sta blebetate vi koji govorite da je Arsenal daleko iza govantera i chelskog..ma sta vam je ljudi, Arsenal ce 100% biti 4. u to sam ubjednjen a ja kako znam sto se tice historije koja se ne moze kupiti Chelski je daleko iza Arsenala i govantera i looserpoola...a za LP imamo dobre sanse da osvojimo i hocemo abd
Vidjet cete vi sta je Arsenal samo dok se vrate povrijedjeniii

Vidjet cete vi sta je Arsenal samo dok se vrate povrijedjeniii
Good old Arsenal,We’re proud to say that name,And while we sing this song,We’ll win the game,
Evo i Arsenal napokon poceo zabijati i to Bendtner 2 puta-valjda je ovo pocetak efikasnije igre arsenala...
Villa izgubi ocekivano i Arsenal je samo tako dosao na 3 boda...Ocekujem u sljedecih 4-5 kola prelazak arsenala na 4. mjesto
M kazem vam ja..prestice Arsenal Villu sigurno i bit ce 4. 100%
Good old Arsenal,We’re proud to say that name,And while we sing this song,We’ll win the game,
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Gonner je napisao/la:M kazem vam ja..prestice Arsenal Villu sigurno i bit ce 4. 100%
kad već tako znaš predviđati, bolje ti je reci osvojićemo premiership, ligu prvaka,....itd

Ligu prvaka će osvojiti 100 postoMirza_Hordas je napisao/la:Gonner je napisao/la:M kazem vam ja..prestice Arsenal Villu sigurno i bit ce 4. 100%
kad već tako znaš predviđati, bolje ti je reci osvojićemo premiership, ligu prvaka,....itd![]()
- alan ford 26
- Kontakt:
da da osvojice ligu prvaka, i premier ligu i fa cup i curling cup i bice prvaci svijeta, hehe, bas zalosno citati ove postove i nadanja simpatizera tamo nekog arsenala
pricate o nekoj velicini tog arsenala i kazes bicemo mi 4. ako je to uspjeh onda neznam..........
pricate o nekoj velicini tog arsenala i kazes bicemo mi 4. ako je to uspjeh onda neznam..........
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Ja ću navijati za arsenal,pa makar bio i zadnji.alan ford 26 je napisao/la:da da osvojice ligu prvaka, i premier ligu i fa cup i curling cup i bice prvaci svijeta, hehe, bas zalosno citati ove postove i nadanja simpatizera tamo nekog arsenala
FA CUP
Arsenal-Burnley 3-0 Vela,Eduardo,Eboue Walcott igrao
Arsenal-Burnley 3-0 Vela,Eduardo,Eboue Walcott igrao
evo ga prolaz arsenala nakon penela, eduardo fulio prvi penal, u drugom krugu vucinic, i u osmom kolu mislim fula toneto 

Čestitke Arsenalu po mom mišljenju zasluženo.
Za Eduarda neznam, očito pritisak jer nije igrao 1g. uopce a prvi puca. Uostalom, svakome se dogodi.
Hvalaa Bogu da to nije koštalo Arsenal prolaza jer mislim da bi ga to pshicki dosta zdrmalo nakon sto je se nakon ozljede vratio.
Za Eduarda neznam, očito pritisak jer nije igrao 1g. uopce a prvi puca. Uostalom, svakome se dogodi.
Hvalaa Bogu da to nije koštalo Arsenal prolaza jer mislim da bi ga to pshicki dosta zdrmalo nakon sto je se nakon ozljede vratio.
Hvala Bogu pa prođosmo, sada se lakše diše..
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
I ja to kažem.Samo netreba dizati euforiju.Ja vjerujem da ćemo bolje igrati protiv jaćih timova,nego protiv rome.GunnerS je napisao/la:Hvala Bogu pa prođosmo, sada se lakše diše..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.