Haris je kupljen sa ciljem da se od njega napravi igrac svjetske klase, i da za par sezona Fiorentina uzme mnogo miliona na njegovom transferu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ne samo da su bili zajedno u interu, vec su bili i prijatelji.Phill Jackson je napisao/la:jadan seferovic s onim kerom mihajlovicem,nikad necu zaboravit kad je ibrahimovicu sve balijsko psovo dok je jos igrac bio,nikad mi nije bilo jasno kako su u interu mogli skupa bit
Ave StevaneJovetić: Fiorentina mi je ispred Barcelone
Stevan Jovetić, 20-godišnji crnogorski nogometaš, trebao bi od iduće sezone postati pravi vođa Fiorentine na travnjaku. Već nekoliko sezona se ovaj istureni veznjak najavljuje za takvu ulogu...
Prošle je sezone Jovetić igrao posebno dobro u utakmicama Lige prvaka (protiv Liverpoola u skupini, te Bayerna u osmini finala), te su već te utakmice podigle njegovu cijenu na europskom tržištu i primamile toskanskom klubu mnoge menadžere.
- Agent i ja znamo za interes Barcelone, makar se ništa konkretno po tom pitanju nije dogodilo. Međutim, u ovom trenutku mi je Fiorentina ispred Barcelone. Navijači mog kluba mogu biti mirni, niti ne pomišljam na odlazak iz Fiorentine - rekao je Jovetić i nastavio:
- Barcelona je najbolji klub na svijetu. No, realno, što bih ja tamo? Imaju formiranu momčad i ne bi bilo mjesta za mene. Nije da podcjenjujem svoju kvalitetu, ali tako stvari stoje. Ja sam koncentriran na to da u Fiorentini napredujem, da ostvarujemo dobre rezultate. Ovaj dragi klub mi je sadašnjost i budućnost - završio je Crnogorac.
nogometni-magazin
Car u FirenciItalia je napisao/la:Ave Stevane![]()
![]()
![]()
![]()
PERVERZIJAsemafresh< je napisao/la:Kako nevoliti Fiorentinu![]()
a mozda i duze, nazalostTed Mosby je napisao/la:Jovetić se ozlijedio, pauza 6 mjeseci, može li netko ovo potvrditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.