Hasan Salihamidžić

harishp
Kontakt:

Re: Hasan Salihamidžić

Post Postao/la harishp » 23 jan 2010, 22:18

omerbavarac je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Evo večeras salihamidžić igra od prve minute. Roma ostaje bez Tonija u trećoj minuti-povreda.
WTF. :o :o :o :o :o :o :o

Jel ga Chiellini smlavio????

Sad ce Brazzo ugurati jedu loptu u mrezu.
Majo ga kvcno :mrgreen:
I fasovase tekmu ako i sad ferara ostane,ovi u Juventusu nisu normalni. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 jan 2010, 22:51

A ja utakmice,sve sam nokte pojeo od nervoze...Ja mislim da je Ferrari dosao kraj,a Hasan uz Del Piera je bio najbolji,bez lazne skromnosti,al igra na vrhunskom nivou,vidi se da je preiskusan,a ovo ostalo,Pallouci,Candreva,Marcishio,itd,to sve treba poslati u tri lepe,zajedno sa Ferrarom
Rotor Volgograd...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jan 2010, 22:55

demir44 je napisao/la:A ja utakmice,sve sam nokte pojeo od nervoze...Ja mislim da je Ferrari dosao kraj,a Hasan uz Del Piera je bio najbolji,bez lazne skromnosti,al igra na vrhunskom nivou,vidi se da je preiskusan,a ovo ostalo,Pallouci,Candreva,Marcishio,itd,to sve treba poslati u tri lepe,zajedno sa Ferrarom
Nema od te djece nista. Samo vi dovedite iskusne i provjerene igrace.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 jan 2010, 23:18

omerbavarac je napisao/la:
demir44 je napisao/la:A ja utakmice,sve sam nokte pojeo od nervoze...Ja mislim da je Ferrari dosao kraj,a Hasan uz Del Piera je bio najbolji,bez lazne skromnosti,al igra na vrhunskom nivou,vidi se da je preiskusan,a ovo ostalo,Pallouci,Candreva,Marcishio,itd,to sve treba poslati u tri lepe,zajedno sa Ferrarom
Nema od te djece nista. Samo vi dovedite iskusne i provjerene igrace.
Ma treba ono dovest prave igrace,bez obzira imao on 18 il 38 godina,a ne bez potrebe gomilat otpad...
Rotor Volgograd...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2010, 13:12

Juventus Midfielder Hasan Salihamidzic ‘Sorry’ To Get Credit For David Trezeguet’s Effort
‘Brazzo’ insists the Frenchman should take the plaudits for Juve’s third goal.

Midfielder Hasan Salihamidzic has admitted he got the faintest of touches to direct David Trezeguet’s shot into the net in Juventus’ 3-1 Europa League win over Fulham last night.

But the Bosnian was almost apologetic after the match and maintained the scoresheet should acknowledge his team-mate instead.

“Trezeguet deserves all the credit,” Salihamidzic told the club’s official website.

“I just touched the ball lightly before it went in. I think it’s fair that he is given it.

“After all, it’s more important for a striker to score goals and David has just made his comeback from injury.”

Juve will take a two-goal lead into next week’s second leg of the last 16 tie in London, and Salihamidzic added: “I’m happy with this victory as we played really well. This will stand us in good stead for the return leg which will be tougher.”
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2010, 13:15

Salihamidzic: «We are working well»

Hasan Salihamidzic returned with a bang. It is a bone of contention whether it was he or Trezeguet who scored the third goal. Brazzo has his version: «I touched the ball but he did a great job and for our strikers it is more important for them. For Trezeguet it is very important because he just returned for injury and can serve as encouragement».

Brazzo then went on to speak of the match in general and the second leg: « We played a good match because we played the ball well and put them under pressure like we wanted to do. I think that we did well because we did not allow them to play. We put them under pressure. Tonight we can be happy but we must be careful because it is very hard to play in that stadium which I know well».

The change in Juventus is evident: «We are working well. Everybody knows what is expected for him and the coach makes it clear to us».

Asked if he believes Juve can win the Europa League, Salihamidzic replied with a pinch of salt: « I must say that I always think of the next match. There is still way to go. We must make it past this phase and then we will have to face Werder Bremen or Valencia».

http://www.juventus.it
Voli te tvoje Sarajevo.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 12 mar 2010, 14:12

kako bi volio vidjeti Salihamidžića ponovo u dresu BIH.. zamislite ovo

Dzeko - Ibisevic

Misimovic

Salihovic- Pjanic- Salihamidžić

Papac- Nadarevic- Spahic- Berberovic

Hasagic

Nebi nam ni Brazil mogao nista...
BLUE NATION.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2010, 14:17

Nešto gledam sinoć onaj tim stare dame, pa Braco je uz Cannavara i Del Piera najveći igrač koji igra u Juventusu. Mislim da je najtrofejniji. Ne mogu sad da tražim statistiku, ali trebalo bi da je tako.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 16:15

Virtu4l je napisao/la:Nešto gledam sinoć onaj tim stare dame, pa Braco je uz Cannavara i Del Piera najveći igrač koji igra u Juventusu. Mislim da je najtrofejniji. Ne mogu sad da tražim statistiku, ali trebalo bi da je tako.
Sta ce ti statistika.
Sa Bracom 3-1.
Bez njega drugo poluvrijeme 0-0
1+1 = 4.Tako ide kod onog Juventusovog trenercica. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 mar 2010, 16:42

Svaka čast Hasanu za ovaj gest! Ali gol je njegov. Šut Trezegueta nije išao ni u okvir gola. Odlična reakcija Brace.
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 16:45

Željovac je napisao/la:Svaka čast Hasanu za ovaj gest! Ali gol je njegov. Šut Trezegueta nije išao ni u okvir gola. Odlična reakcija Brace.
[youtube][/youtube]
Odgovor je apsolutno tacan. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 mar 2010, 20:38

Koji kralj, poklanja golove hahahahah malo ko na svijetu to moze
Cuva Bog Zelju svog!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2010, 13:50

mirzza je napisao/la:Koji kralj, poklanja golove hahahahah malo ko na svijetu to moze
Sinoć je započeo akciju kod gola Juventusa.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2010, 14:11

Virtu4l je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Koji kralj, poklanja golove hahahahah malo ko na svijetu to moze
Jest, ali nakon toga je bio vrlo slab kao i ostatak ekipe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 14:32

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Jest, ali nakon toga je bio vrlo slab kao i ostatak ekipe.
Izbaciti im stopera u ranim minutima,pola ekipe im je falilo.Pitanje kako bi i M.U odigrao u tim uslovima. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2010, 14:52

Kad smo već kod toga, znamo kako se United proveo na tom istom stadionu - kompletan. :P
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 15:07

Virtu4l je napisao/la:Kad smo već kod toga, znamo kako se United proveo na tom istom stadionu - kompletan. :P
:mrgreen: O tome i pisem ali nisam htio biti direktan ko' ti :mrgreen: .Cekao da sami ''nadodju'' ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2010, 15:23

harishp je napisao/la: :mrgreen: O tome i pisem ali nisam htio biti direktan ko' ti :mrgreen: .Cekao da sami ''nadodju'' ;)
Nema ti kod mene naokolo :lol: :P
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2010, 16:27

Virtu4l je napisao/la:Kad smo već kod toga, znamo kako se United proveo na tom istom stadionu - kompletan. :P
Jest pravo kompletan, zato i jest Carrick igrao centar-halfa, Fletcher desnog beka i Da Laet za kojeg vjerujem da nisi ni cuo zajedno sa Carrickom u srcu odbrane. Kompletan nema sta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 apr 2010, 11:25

http://img402.imageshack.us/img402/1727/92514959.png

slika
HASAN SALIHAMIDŽIĆ NA POSUDBU U FK VELEŽ

Nakon što je saznao da "Stara dama" Juventus planira obnoviti igrački kadar i riješiti se nekih igrača, među kojima je i popularni Brazzo. Hasan Salihamidžić je pokrenuo proces vraćanja u FK Velež tako što je od uprave Juventusa zatražio posudbu u svoj nekadašnji klub.

"Ja sam na izmaku krijere i ako već ne mogu ostati u Juventusu, odlučio sam da se vratim tamo odakle sam i krenuo cijelu svoju karijeru. Pratim Velež u ovoj posljednjoj sezoni i smatram da su krenuli jako dobro, te nebi bilo iznenađenje da se plasiraju u neko od elitnih evropskih takmičenja. Moja želja je da se vratim tamo i da pomognem svom klubu koliko je u mojoj moći, a uprava Juventusa mi neće stajati na putu. To smo dogovorili jutros i veoma sam sretan zbog te činjenice. Nadam se da će Čelnici Veleža također pomoći da se ubrza ovaj proces, kontaktirat ću ih ovih dana, da dogovorimo sve detalje." Rekao je Brazzo za naš list.

Po svemu sudeći, FK Velež će dobiti iznenađujuće veliko pojačanje, što će imati odjeka ne samo u našoj Premijer Ligi, nego i šire.

Kliknite na link, tu je opširniji text...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.