Senijad Ibričić

RiNo
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la RiNo » 19 jan 2010, 10:40

Znaci treba vikati na sve strane da zeli u Evropu... kao Ermin Zec, biti dosadan i Bogu i narodu...Iako tako nece postici nista sa transfererom jer ce otici samo kad dodje dobra ponuda.
100% sportski i krajnje opušten potpis

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 19 jan 2010, 19:48

Ibricic je najbolji nas igrac nakon Edina Saranovica :)

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 19 jan 2010, 19:52

Sta ga boli qrac. Pametan covjek. Bolje biti glavni u selu nego zadnji u gradu :D
Ima super primanja u Hajduku, i sto je najvaznije u Splitu je ikona Torcide. On ce isto igrati i u Hajduku i u Engleskoj,samo sto tamo nece moci doci do izrazaja, i momak je pametno postupio.
Nije sve u parama........ ima nesto i u zlatu :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 19 jan 2010, 20:06

Tarik14 je napisao/la:Igrali su ti igraci u HNL samo sto su bili vrlo mladi kada su tamo igrali. Jos da ne kazem da, za razliku od Ibricica, Eduardo, Corluka i ostali su javno izrazili zelju da predu u jacoj ligi. Ibricic nije nikad rekao "Hocu da igram u jacoj ligi". On nije vise tolko mlad (24. godine skoro 25) i treba da napusti Hajduk sto brze ako zeli sebi dobro. Glavnu ulogu u reprezentaciji nemogu vise imati igraci koji igraju za Hajduk dok igraci koji tresu mreze u Ligi Prvaka griju klupu za njih.
Glup si ko qurac. Koji je to igrač grijao klupu zbog Ibričića. Pa on je uvijek igrao tamo gdje je škripilo, u proteklim kvalifikacijama je igrao na 4-5 različitih pozicija. O čemu ti balavac pričaš. Šta je trebao Pjanića sa 40 kila staviti da igra po bokovima. Kakvih maskota sve ima na ovom forumu to je za nepovjerovat. Stalno jednu te istu stvar ponavljati ko papagaj i svaki put biti nadjačan ČINJENICAMA i opet ispočetka. Kretenluk žešći. Ibro dok god igra u reprezentaciji na nivou, ne treba nikog interesirati gdje igra. Pa u Srbiji prednost ispred Kolarova koji igra za Lazio i koji je na piku Intera, ima Obradović iz Partizana. Znači još jednom kad ti nausta dođe bajka o forsiranju Ibričića nauštrb Pjanića dobro razmisli o čemu pričaš. Pa jedan Dunga ne zove Pata u reprezentaciju, a igraju mu kojekakvi Nilmari, Maradona ne zove Diega Milita, a igra mu 36-godišnji Palermo, pa Klinsman dok je vodio Njemačku znao je na spisku imati igrače iz cvajte, u pretprošlim kvalifikacijama za Engleze je branio golman Carson iz druge lige. Capello forsira veterana Heskeya nauštrb golgetera u životnoj formi Defoa, pa u reprezentaciji bivše Juge znao je igrati Halilović koji je tada igrao za Vinkovce u drugoj ligi. I još masu ovakvih primjera... Mi imamo momka koji je u Splitu cijenjen kao nekada Vukas, Slišković ili Bokšić. A da si ikad bio u Splitu i vidio o kakvoj se navijačkoj strasti i kriterijima radi kad je u pitanju prihvatanje stranih igrača, ne bi nikad podcijenio Ibričića ni Hajduk. Jer tamo je 10 puta teže igrati i uspjeti, nego u umjetnim klubovima tipa Lyon koji gotovo da i nemaju svoje navijače. Znači ako hoćeš da ti se skine reputacija balavog trola koju si stekao, piši manje postova, neka ti postovi budu promišljeniji i konstruktivniji, inače će opet čiko 'zaleđe' da ti održi lekciju.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 19 jan 2010, 20:13

Offside je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Igrali su ti igraci u HNL samo sto su bili vrlo mladi kada su tamo igrali. Jos da ne kazem da, za razliku od Ibricica, Eduardo, Corluka i ostali su javno izrazili zelju da predu u jacoj ligi. Ibricic nije nikad rekao "Hocu da igram u jacoj ligi". On nije vise tolko mlad (24. godine skoro 25) i treba da napusti Hajduk sto brze ako zeli sebi dobro. Glavnu ulogu u reprezentaciji nemogu vise imati igraci koji igraju za Hajduk dok igraci koji tresu mreze u Ligi Prvaka griju klupu za njih.
Glup si ko qurac. Koji je to igrač grijao klupu zbog Ibričića. Pa on je uvijek igrao tamo gdje je škripilo, u proteklim kvalifikacijama je igrao na 4-5 različitih pozicija. O čemu ti balavac pričaš. Šta je trebao Pjanića sa 40 kila staviti da igra po bokovima. Kakvih maskota sve ima na ovom forumu to je za nepovjerovat. Stalno jednu te istu stvar ponavljati ko papagaj i svaki put biti nadjačan ČINJENICAMA i opet ispočetka. Kretenluk žešći. Ibro dok god igra u reprezentaciji na nivou, ne treba nikog interesirati gdje igra. Pa u Srbiji prednost ispred Kolarova koji igra za Lazio i koji je na piku Intera, ima Obradović iz Partizana. Znači još jednom kad ti nausta dođe bajka o forsiranju Ibričića nauštrb Pjanića dobro razmisli o čemu pričaš. Pa jedan Dunga ne zove Pata u reprezentaciju, a igraju mu kojekakvi Nilmari, Maradona ne zove Diega Milita, a igra mu 36-godišnji Palermo, pa Klinsman dok je vodio Njemačku znao je na spisku imati igrače iz cvajte, u pretprošlim kvalifikacijama za Engleze je branio golman Carson iz druge lige. Capello forsira veterana Heskeya nauštrb golgetera u životnoj formi Defoa, pa u reprezentaciji bivše Juge znao je igrati Halilović koji je tada igrao za Vinkovce u drugoj ligi. I još masu ovakvih primjera... Mi imamo momka koji je u Splitu cijenjen kao nekada Vukas, Slišković ili Bokšić. A da si ikad bio u Splitu i vidio o kakvoj se navijačkoj strasti i kriterijima radi kad je u pitanju prihvatanje stranih igrača, ne bi nikad podcijenio Ibričića ni Hajduk. Jer tamo je 10 puta teže igrati i uspjeti, nego u umjetnim klubovima tipa Lyon koji gotovo da i nemaju svoje navijače. Znači ako hoćeš da ti se skine reputacija balavog trola koju si stekao, piši manje postova, neka ti postovi budu promišljeniji i konstruktivniji, inače će opet čiko 'zaleđe' da ti održi lekciju.
Bravo majstore,svaka ti cast na ovom postu...
Hvala bogu da na ovim forumima ima i takvih ljudi....
Rotor Volgograd...

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 19 jan 2010, 21:00

demir44 je napisao/la:
Offside je napisao/la:
Bravo majstore,svaka ti cast na ovom postu...
Hvala bogu da na ovim forumima ima i takvih ljudi....
potpis ko kuca :!:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 19 jan 2010, 21:11

Offside je napisao/la:
Ibricic igra jer nazalost nema ko drugi polivalentan kao on... A sad da pricamo o tome da je on igracina zesca je glupost i smijesno je spominjati divljenje prema njemu i nekada prema Vukasu, blazu... Mi smo svi nekada Papeta obozavali a sada to Hordasi rade od Skore... Jel tu ima poredjenja... A Hajduk je sad kao i cijela hnl... k..ac od ekipe... Pjanic nije sjedio na klupi zbog Ibre ali nazalost nema kod drugi mjesto Ibre

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jan 2010, 21:42

@felipe-s ja kontam da uvijek neko od nas ima nekog naseg igraca koji mu ide na onu stvar,zbog nekih malih milion razloga.
Ali nekontam tebe ni 1%.Realno razmisljati u redu.
Ali kod tebe ispada jel se zavrsava sa ic i u zivotu je pojeo burek made in Bosna.
Odmah je prosjek ili jos gore taraba.Najnizi stalez u ekipama,dobijaju plate par nekih miliona cisto reda radi.
Ne vole ih ni ukucani,a kamoli navijaci ofo,ono i tako dalje i tako blize.
E mozda da je neki huan ili mozda pedro ili ci-kita mogao bi proci.
Ovako udri po njima sa svim raspolozenim sredstvima. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 19 jan 2010, 21:45

De ne zezaj.. Burek nije mjerilo nego sirnica... Ja sam na ovom forumu napisao stvari koje ne idu na ruku obozavateljima lika i djela Ibisevica i Ibricica... Koji su solidni al ne vanzemaljski igraci... Zna se ko su nasi top igraci i zaludjivanje drugima je smijesno

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jan 2010, 21:54

felipe-s je napisao/la:De ne zezaj.. Burek nije mjerilo nego sirnica... Ja sam na ovom forumu napisao stvari koje ne idu na ruku obozavateljima lika i djela Ibisevica i Ibricica... Koji su solidni al ne vanzemaljski igraci... Zna se ko su nasi top igraci i zaludjivanje drugima je smijesno
Moze biti,ali trebao bi znati da u Splitu prvo ide Ibro,pa tek onda St. Duje :lol: .
Ili kako bi jedan Splicanin Ivo rekao''otisli bi u tri lipe gospine da nam nije Ibre,on nam je ka infuzija...odrzaje nas u zivotu''. :mrgreen:
P.S Burek ti je jedini pitac a ostalo su pite,pa ti sad gledaj.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 jan 2010, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 19 jan 2010, 21:56

E pa znam to i upravo je to argument za moje tvrdnje... Ibricic trenutno odrzava na zivotu osrednji hajduk u losoj HNL... Dobar je on momak i sve to...

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 19 jan 2010, 21:57

felipe-s je napisao/la:De ne zezaj.. Burek nije mjerilo nego sirnica... Ja sam na ovom forumu napisao stvari koje ne idu na ruku obozavateljima lika i djela Ibisevica i Ibricica... Koji su solidni al ne vanzemaljski igraci... Zna se ko su nasi top igraci i zaludjivanje drugima je smijesno
Ako ćemo realno BiH ima samo jednog Top igrača, a to je Džeko. Što se tiče onog drugog posta, svako ima pravo na svoje mišljenje, meni jedino smetaju notorne mahalaške laži da Pjanić ne igra zbog Ibre. Ovo ostalo **** tvoje mišljenje. Ali mene nitko ne može ubjediti da je Medunjaninov Valladolid jači klub od Hajduka ili Bajramovićev Eintracht. Jača liga, standard, sve stoji, ali u međusobnim ogledima sve je to tu negdje. To je neki moj rezon.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 19 jan 2010, 22:03

Mah... i Sarajevo bi se naguravalo sa Valladolidom i Frankfurtom... Naravno... Nemam ja nista protiv Ibricica, naprotiv smatram da je dobar igrac, al treba biti iskren i reci da je Pjanic njega vec prevazisao fudbalskim znanjem samo sto jos nema dovoljno iskustva... Al to je neka druga prica... Ibricic ce uvijek igrat u repci jer moze krpiti svaku rupu kao sto je Hasan u bayernu nekad radio

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 19 jan 2010, 22:13

Da na mjestu playa Pjanić bi uvijek imao prednost, to svakako.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 19 jan 2010, 22:35

felipe-s je napisao/la:Mah... i Sarajevo bi se naguravalo sa Valladolidom i Frankfurtom... Naravno... Nemam ja nista protiv Ibricica, naprotiv smatram da je dobar igrac, al treba biti iskren i reci da je Pjanic njega vec prevazisao fudbalskim znanjem samo sto jos nema dovoljno iskustva... Al to je neka druga prica... Ibricic ce uvijek igrat u repci jer moze krpiti svaku rupu kao sto je Hasan u bayernu nekad radio
E sad si ga malo pretjero u vezi Sarjeva,al et...
Hajduk sada jeste osrednji klub,to si u pravu,al ima tu dosta razloga nevezanih za igracki kadar,zbog kojih su u ovoj situaciji...Inace ja sam njihov veliki fan,i kad sam bio posjeti rodbini u blizini splita isao sam na utakmicu,i mogu samo reci da je malo igraca koji su ono dozivjeli sto se tamo radi za Ibru...
Gotovo svim hrvatskim zvijezdama se zvizdalo,al kad ibro dobije loptu same ovacije-"Ibro majstore,torcida je uz tebe","Ibro mi te volimo"...Jest da nije bilo puno navijaca,mozda pola stadiona,al opet je bilo fenomenalno
Rotor Volgograd...

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 19 jan 2010, 22:42

Ma ne sporim ja nista.. I meni je Hajduk drag... Znam da Ibru vole... Samo kazem da nije vrhunska klasa... i Hrvatska liga je sada bezze kao i nasa. Jedina razlika je dinamo i onaj zdravko mamic koji svima u evropi uspije prodati dva za dinar... Oni onog mandzukica dizu kao da je novi ronaldo a ibro nas je bolji al ne za vrhunskih klubova..

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 19 jan 2010, 22:48

felipe-s je napisao/la:Ma ne sporim ja nista.. I meni je Hajduk drag... Znam da Ibru vole... Samo kazem da nije vrhunska klasa... i Hrvatska liga je sada bezze kao i nasa. Jedina razlika je dinamo i onaj zdravko mamic koji svima u evropi uspije prodati dva za dinar... Oni onog mandzukica dizu kao da je novi ronaldo a ibro nas je bolji al ne za vrhunskih klubova..
Pa to naravno,mi imamo samo Dzeku,kao vrhunskog igraca,nisu daleko ni Salihovic,Misimovic,i Pjanic...Al realno gledano,nismo ni mi neka velesila da imamo 10-ak igraca extra klase,medjutim Ibro je veoma zahvalan i pozrtvovan igrac kojeg bi svaka ekipa pozeljela,naravno necemo sad govorit o europskim velikanima...
Rotor Volgograd...

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 19 jan 2010, 23:13

Slabu ce karijeru imati ako ostane u HR
BLUE NATION.

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 19 jan 2010, 23:22

ma bolje kralj u paklu nego sluga u raJU ha ja

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 jan 2010, 23:41

Jaydoo82 je napisao/la:Slabu ce karijeru imati ako ostane u HR
Upravo tako. Nazalost, cim ja to kazem, ljudi me ismijavaju kao ovaj Offside! :roll:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.