Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
A ma kakav Susic samo igracka ovih likova iz saveza..muljaza
Zivi bili pa vidili (volio bi da nije tako)
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
- Alen Škoro
- Kontakt:
FC BAYERN je napisao/la:Nekoliko je puta izjavio da ga BiH ne interesuje da nas nebi nikad vodio, a sada je rekao da bi prihvatio "jer imamo sjajne igrace" eto to dokazuje kakav je covjek i koliko voli BiH, sada kad imamo dobre prilike da se plasiramo na neko veliko takmnicenje onda je tu, a gdje je bio u najtezim situacijama kad je Kodro Muzurovic i ostali vodili repku, uzivao u inostranstvu.TheManiacs je napisao/la:Iskreno da kazem ne swidja mi se sto je pape selektor
nikad se pravo nije zanimao za nasu selekciju,odjednom hocu ja da budem selektor i eteo.
Barbarez i poslije igracke karijere pratio je desavanja oko repke .
Ostaje mi da mu pozelim srecu ..
A sta ces...Bilo je puno ljudi protiv Cire kad je tek dosao...
A znate kakav je nas narod,sa jednom utakmicom zamazu im oci i eto.
Al' eto... Nek je repki sa Srećom

NON MOLLARE MAI
Amar Osim nije moj, ako cemo promatrati kroz klupski nogomet, jer moj klub je Zrinjski. Ali, ovo jeste moja drzava i zelim joj najbolje, a to je po meni u ovom trenutku Amar Osim. Cuj Amar Osim nije imao uspjeha sa ZeljomFK Sarajevo je napisao/la:Bolje suti i nebrukaj se sa svojim Amarom Osimom dosao on u Zelju kazu spasitelj a Zeljo zavrsio 5 na kraju polusezone pa svake godine zavrse 5-7 mjesta nemoj biti smjesan Ivica jeste trenerska legenda on bi mogao voditi reprezentaciju ali Amar obicna kanta da valja necemu vodio bi neki klub iz vana nemogu reci da je Janjos bolji i on da je tako dobar vodio bi neke klubove iz vana ali je bar sa Sarajevom izborio Europu i dostojno predstavio BiHJure je napisao/la:Zato nikada i nismo igrali na evrposkom ili svjetskom prvenstvu.FK Sarajevo je napisao/la:Nemoze BiH bez Hordasa(Muzurovic,Hadzibegic,Ciro Blazevic i sada Susic)![]()
![]()
![]()
Jedan je Osim...u stvari, sada su dvojica![]()
Amar bi bio najbolje rijesenje, mada sumnjam da bi trpio lopove u savezu.

Osim toga, ako bi Amar Osim preuzeo reprezentaciju, Zeljo bi pao qrcu za usi

Pape ako izdrzi do Listopada i trece utakmice kvalifikacija, odnosno duze nego je trenirao neke lijeve ekipe, povlacim sve sto sam rekao.
-
- Kontakt:
koliko je taj tvoj na avataru vodio kao trener klubova i koji su mu bili uspjesi prije nego sto je sjeo na klupu bih repke da li znas?!antipolitika2 je napisao/la:Koje je klubove u karijeri Susic vodio kao trener i ima li koji znacajniji uspjeh ako netko zna?!
- the scouser
- Kontakt:
Istog sam misljenja.....LFC_LAVOV je napisao/la:A ma kakav Susic samo igracka ovih likova iz saveza..muljaza
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
- Kontakt:
DeepPurple je napisao/la:koliko je taj tvoj na avataru vodio kao trener klubova i koji su mu bili uspjesi prije nego sto je sjeo na klupu bih repke da li znas?!antipolitika2 je napisao/la:Koje je klubove u karijeri Susic vodio kao trener i ima li koji znacajniji uspjeh ako netko zna?!

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
-
- Kontakt:
ti kao biva nisi cuo za google ako te bas zanimaantipolitika2 je napisao/la:DeepPurple je napisao/la:koliko je taj tvoj na avataru vodio kao trener klubova i koji su mu bili uspjesi prije nego sto je sjeo na klupu bih repke da li znas?!antipolitika2 je napisao/la:Koje je klubove u karijeri Susic vodio kao trener i ima li koji znacajniji uspjeh ako netko zna?!![]()
![]()
idi lijeci se,pitao sam jer nisam upucen u susicevu trenersku karijeru !
![]()
![]()

Zadnja izmjena: DeepPurple, dana/u 29 dec 2009, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Što onda ne pominješ Jovića koji jeste "tvoj" s obzirom da trenira tvoj klub.Amar Osim nije moj, ako cemo promatrati kroz klupski nogomet, jer moj klub je Zrinjski. Ali, ovo jeste moja drzava i zelim joj najbolje, a to je po meni u ovom trenutku Amar Osim. Cuj Amar Osim nije imao uspjeha sa Zeljompa koliko se sjecam, Zeljo je sa njim kao trenerom igrao prije 6/7 godina sa Newcastle/om u trecem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, te uspjesno vodio Jeff United, a Zeljo je nakon 5/6 godina susnih godina u vrhu lige pod njegovim vodjstvom. To nije uspjeh
![]()
Osim toga, ako bi Amar Osim preuzeo reprezentaciju, Zeljo bi pao qrcu za usi![]()
Pape ako izdrzi do Listopada i trece utakmice kvalifikacija, odnosno duze nego je trenirao neke lijeve ekipe, povlacim sve sto sam rekao.
Ne kontam što pominješ Amara.
antipolitika2 je napisao/la:DeepPurple je napisao/la:koliko je taj tvoj na avataru vodio kao trener klubova i koji su mu bili uspjesi prije nego sto je sjeo na klupu bih repke da li znas?!antipolitika2 je napisao/la:Koje je klubove u karijeri Susic vodio kao trener i ima li koji znacajniji uspjeh ako netko zna?!![]()
![]()
idi lijeci se,pitao sam jer nisam upucen u susicevu trenersku karijeru !
![]()
![]()
vodio je caen malo,tri --cetiri turska kluba bez nekog uspjeha i malo nešto u saudijskoj arabiji

Dobro raspolozenje a ?the scouser je napisao/la:Istog sam misljenja.....LFC_LAVOV je napisao/la:A ma kakav Susic samo igracka ovih likova iz saveza..muljaza

TM '87
Prvi posao mu je bio u Cannesu u sezoni 1994-95, a ostvario je plasman u Intertoto kup. A u toj sezoni, u prvom kolu Kupa UEFA je izbacio turski Fenerbahče ukupnim rezultatom 9:1 (4:0, 5:1).
Od 1996. do 1998. godine vodio turski Istanbulspor, ekipu koja je godinu ranije ušla u Prvi ligu Turske, a on ih je odveo 1997. do 6. mjesta, a godinu dana kasnije do 4. mjesta i plasmana u Evropu.
Kasnije je vodeći Al Hilal Riyad 2000. godine osvojio Superkup Azije, te Arapski Kup Kupova.
Posljednji klub za koji je Pape radio je bio Ankaraspor u sezoni 2007/08, došao je tamo u 25. kolu u trenutku kada je Ankaraspor bio na 15. mjestu na tabeli, a Pape ih je vodio do kraja i završio na DESETOM mjestu. Nakon čega je sam otišao, jer nije bio zadovoljan ambicijama kluba.
Od 1996. do 1998. godine vodio turski Istanbulspor, ekipu koja je godinu ranije ušla u Prvi ligu Turske, a on ih je odveo 1997. do 6. mjesta, a godinu dana kasnije do 4. mjesta i plasmana u Evropu.
Kasnije je vodeći Al Hilal Riyad 2000. godine osvojio Superkup Azije, te Arapski Kup Kupova.
Posljednji klub za koji je Pape radio je bio Ankaraspor u sezoni 2007/08, došao je tamo u 25. kolu u trenutku kada je Ankaraspor bio na 15. mjestu na tabeli, a Pape ih je vodio do kraja i završio na DESETOM mjestu. Nakon čega je sam otišao, jer nije bio zadovoljan ambicijama kluba.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-
- Kontakt:
hvala harinjo !
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
harinjo, pa i nije toliko tanka kol'ko mislis.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Ma kad bi i LS osvojio naslo bi se ,,tehnicara,,kakvo je stanje ono bilo sa drugim kandidatom.Butmiran je napisao/la:Prvi posao mu je bio u Cannesu u sezoni 1994-95, a ostvario je plasman u Intertoto kup. A u toj sezoni, u prvom kolu Kupa UEFA je izbacio turski Fenerbahče ukupnim rezultatom 9:1 (4:0, 5:1).

P.S Niko ne navodi da je Pape na svoj ''obraz'' i rukama i nogama kopao da Balju odvadi od mikrofona doveo ga u svoju ekipu i da jos pokaze sta zna a tako i pomogne nasoj repci.Ali ovaj na karju bas ode u harmonicare.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 dec 2009, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jel zna netko imali u ovoj nasoj nedodjiji Pape pravo da sam bira strucni stab il ce mu ga po obicaju nasem servirat.....i kake su sanse da na klupi pored njega sjede primjera radi A. Osim i S. Barbarez a ne tamo neki radisici, bubala i sl.
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
zehro je napisao/la:Jel zna netko imali u ovoj nasoj nedodjiji Pape pravo da sam bira strucni stab il ce mu ga po obicaju nasem servirat.....i kake su sanse da na klupi pored njega sjede primjera radi A. Osim i S. Barbarez a ne tamo neki radisici, bubala i sl.
Susic selektor dalje ide sve po nacionalnom kljucu.Zivi bili pa vidjeli.Zalosno ali je tako.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
kakav nacionalni kljuc za miloga boga123456 je napisao/la:zehro je napisao/la:Jel zna netko imali u ovoj nasoj nedodjiji Pape pravo da sam bira strucni stab il ce mu ga po obicaju nasem servirat.....i kake su sanse da na klupi pored njega sjede primjera radi A. Osim i S. Barbarez a ne tamo neki radisici, bubala i sl.
Susic selektor dalje ide sve po nacionalnom kljucu.Zivi bili pa vidjeli.Zalosno ali je tako.

za one koji kazu da safet nikad nije uzivo gledao repku..... slika je velika pa idite desnim klikom viwe pictures

F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Vrijeme ce pokazati da je Susic bio odlican izbor.
Smijesno je sada govoriti o bojkotu reprezentacije i neodazivanje igraca. Svim selektorima sto pruzili priliku, zasto nebi i sada? 

znaci bolje bi bilo da su izabrali onog sto je sa zvezdom osvojio lp nego najveceg bosanskog fudbalera ikad samo zato jer je na redu pravoslavac, bolest ?!?!?!DeepPurple je napisao/la:kakav nacionalni kljuc za miloga boga123456 je napisao/la:zehro je napisao/la:Jel zna netko imali u ovoj nasoj nedodjiji Pape pravo da sam bira strucni stab il ce mu ga po obicaju nasem servirat.....i kake su sanse da na klupi pored njega sjede primjera radi A. Osim i S. Barbarez a ne tamo neki radisici, bubala i sl.
Susic selektor dalje ide sve po nacionalnom kljucu.Zivi bili pa vidjeli.Zalosno ali je tako..pa pravoslavca ni za lijeka na poziciji selektora.
ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.