New York Knicks
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Vidjet cemo 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ma moze biti nesto od tog trojca,ali mora se popraviti igranje odbrane,pogotovo Melo i amare,billups nije vise ni sjena igraca kakav je bio... Tesko cete do titule ove godine a i klup ce vam biti jago ruzna,ne produktivna... Ako dovedete jos jednu super zvezdu moze se nesto naslutiti ovako nista, odbrana ce vam biti losa bice datih 120 a primljenih 125 po utakmiciNYKnicks Fan je napisao/la:Vidjet cemo

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nama je cilj ove godine uci u play-off ha yaalfarouqaminu je napisao/la:Ma moze biti nesto od tog trojca,ali mora se popraviti igranje odbrane,pogotovo Melo i amare,billups nije vise ni sjena igraca kakav je bio... Tesko cete do titule ove godine a i klup ce vam biti jago ruzna,ne produktivna... Ako dovedete jos jednu super zvezdu moze se nesto naslutiti ovako nista, odbrana ce vam biti losa bice datih 120 a primljenih 125 po utakmiciNYKnicks Fan je napisao/la:Vidjet cemo
Tako je od pocetka sezone

Valjda sta i onaj D'antoni skonta(red bi bio)

Mislim da je ovo stvaranje ekipe za narednih godinu-dvije. Kao sto rekoste, ove godine je cilj play-off i mislim da cemo to i ostvariti. A za dogodine cemo vidjeti. Vjerovatno slijedi dovodjenje igraca za klupe kao i dovodjenje jos jedne zvijezde na poziciji beka (CP3?).
Jedva cekam utakmicu
.
Jedva cekam utakmicu

LIVESTRONG!
MAN UTD / NY KNICKS / GIANTS / NY RANGERS
FABIAN CANCELLARA !!!
FABIAN CANCELLARA !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Njega hoce vec u junu-julueso je napisao/la:Mislim da je ovo stvaranje ekipe za narednih godinu-dvije. Kao sto rekoste, ove godine je cilj play-off i mislim da cemo to i ostvariti. A za dogodine cemo vidjeti. Vjerovatno slijedi dovodjenje igraca za klupe kao i dovodjenje jos jedne zvijezde na poziciji beka (CP3?).
Jedva cekam utakmicu.

Ko ce docekat tekmu

sve cestitke vracaju se Knicksi na stare staze slave,bice oni jaki jos ce se pojacat i idu u sljedece 3-4 sezone dalekoNYKnicks Fan je napisao/la:Njega hoce vec u junu-julueso je napisao/la:Mislim da je ovo stvaranje ekipe za narednih godinu-dvije. Kao sto rekoste, ove godine je cilj play-off i mislim da cemo to i ostvariti. A za dogodine cemo vidjeti. Vjerovatno slijedi dovodjenje igraca za klupe kao i dovodjenje jos jedne zvijezde na poziciji beka (CP3?).
Jedva cekam utakmicu.
Ko ce docekat tekmu
joj ja sam se nekako nafurao da i Fields ide... Uf jes mi laknulo kad sam skontao da ostaje.
Spike Lee taman uzeo njegov dres za utakmica. Momak stvarno obecava i lijepo ga je gledati kako igra.
Hajde vise ta utakmica da pocneeeeeee!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Spike Lee taman uzeo njegov dres za utakmica. Momak stvarno obecava i lijepo ga je gledati kako igra.
Hajde vise ta utakmica da pocneeeeeee!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LIVESTRONG!
FABIAN CANCELLARA !!!
FABIAN CANCELLARA !!!
Evo Melo poslije All Star-a kod Connan O'Briena 

LIVESTRONG!
FABIAN CANCELLARA !!!
FABIAN CANCELLARA !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sta kaze,uzet ce omlet iz Denveraeso je napisao/la:Evo Melo poslije All Star-a kod Connan O'Briena

Knicksi ce ove sezone razocarat kao i Orlando sa svojim trejdovima. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
meni se ovaj trade ne sviđa... mislim amare+melo na papiru izgleda odlicno i billups je dobar play, iskusan i zna kako je biti na vrhu nba lige ali dugorocno felton je bio bolje rjesenje. ona ostali su i bez pikova... meni se cini da ce se NYK polako vratiti onom svom nacinu po kojem su poznati mlađim a to je ono nagomilavanje nekih zvijezda... ja ne znam kako ce melo i billups uklopiti u brzu igru koju forsira trener knicksa.
You are someone else I am still right here
Nek je Fields ostao,pravo gotivan lik...inace je vec sada u svoj ruki sezoni glavni u svalcionici za sve zajebancije i sve ostalo....10 poena,5 skokova...dobar sut...43 pik 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
odlicno ce se uklopit a bullups je doveden jer mu istice ugovor kad i paulu i deronu i jedan od njih 2 ce zavrsit u new yorku to im je plan,trade je jako dobar drugo je sto vi gledate samo igraca a ne plate ili mogucnosti koje im se nudefera je napisao/la:meni se ovaj trade ne sviđa... mislim amare+melo na papiru izgleda odlicno i billups je dobar play, iskusan i zna kako je biti na vrhu nba lige ali dugorocno felton je bio bolje rjesenje. ona ostali su i bez pikova... meni se cini da ce se NYK polako vratiti onom svom nacinu po kojem su poznati mlađim a to je ono nagomilavanje nekih zvijezda... ja ne znam kako ce melo i billups uklopiti u brzu igru koju forsira trener knicksa.
vrijeme ce pokazati koliko je dobar trade. jbg ja nemam vremena da pratim nba koliko ti pratis a niti me zanima toliko pa ne znam bas kolike i koliko duge ugovore imaju igraci tako da ja mogu komentarisati igrace a ne plate i mogucnosti koje im se nude.dema je napisao/la:odlicno ce se uklopit a bullups je doveden jer mu istice ugovor kad i paulu i deronu i jedan od njih 2 ce zavrsit u new yorku to im je plan,trade je jako dobar drugo je sto vi gledate samo igraca a ne plate ili mogucnosti koje im se nudefera je napisao/la:meni se ovaj trade ne sviđa... mislim amare+melo na papiru izgleda odlicno i billups je dobar play, iskusan i zna kako je biti na vrhu nba lige ali dugorocno felton je bio bolje rjesenje. ona ostali su i bez pikova... meni se cini da ce se NYK polako vratiti onom svom nacinu po kojem su poznati mlađim a to je ono nagomilavanje nekih zvijezda... ja ne znam kako ce melo i billups uklopiti u brzu igru koju forsira trener knicksa.
You are someone else I am still right here
Chandler bi ionako otišao ovo ljeto.
Felton nije ništa bolji od Billupsa a oboje će otići na ljeto 2012. tako da je svejedno,dotad će im Billups poslužiti.
Randolph i Curry ne igraju.
Praktički su izgubili samo Gallinarija i Mozgova.
Igrače sa klupe je lako naći,zvijezdu poput Carmela nije.
Felton nije ništa bolji od Billupsa a oboje će otići na ljeto 2012. tako da je svejedno,dotad će im Billups poslužiti.
samo ti je Avatar beton!Raul_64 je napisao/la:Chandler bi ionako otišao ovo ljeto.

http://www.wallpaper4me.com/images/wall ... 96965.jpeg
LIVESTRONG!
FABIAN CANCELLARA !!!
FABIAN CANCELLARA !!!
Ari Goldeso je napisao/la:samo ti je Avatar beton!Raul_64 je napisao/la:Chandler bi ionako otišao ovo ljeto.
Igrače sa klupe je lako naći,zvijezdu poput Carmela nije.![]()
http://www.wallpaper4me.com/images/wall ... 96965.jpeg

Samo da se jos ispravim Mozgov je ostao u NYK...pa sad po ovoj mojoj racunici dali su Galinaria za Mela

Nije Mozgov ostao. Odakle ti to? Procitaj ovdjeRaul_64 je napisao/la:Ari Goldeso je napisao/la:samo ti je Avatar beton!Raul_64 je napisao/la:Chandler bi ionako otišao ovo ljeto.
Igrače sa klupe je lako naći,zvijezdu poput Carmela nije.![]()
http://www.wallpaper4me.com/images/wall ... 96965.jpeg![]()
Samo da se jos ispravim Mozgov je ostao u NYK...pa sad po ovoj mojoj racunici dali su Galinaria za Mela
http://www.nba.com/2011/news/features/d ... ef:nbahpt1
ili ovdje...
http://dimemag.com/2011/02/carmelo-chau ... big-three/
To su nasi neki portali objavili da je Mozgov ostao.
LIVESTRONG!
FABIAN CANCELLARA !!!
FABIAN CANCELLARA !!!
Izgleda da je tako,mada sam na dosta portala procitao da je ipak ostao....
Najvjerovatnije ce potpisati Earla Barrona koji je odigrao par utakmica prosle sezone za NYK..
Najvjerovatnije ce potpisati Earla Barrona koji je odigrao par utakmica prosle sezone za NYK..
navijac sam BOSTONA I CHICAGO al mi je od svih ostalih ekipa New York Knicksi najdrazi cestitke na trejdu MELA svaka cast i mislim da tek slijedece sezone mozemo od vas ocekivati prave rezultate a sto se tice ove sezone pa bicete zilav protivnik svakom al ja vam predvidam prolazak prvog kruga mada ako ovako ostane protivnik ce vam biti CHICAGO i bice izuzetno tesko pozdrav 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.