NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Dobra tekma u Milwaukee-u, show superstara
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ušutiše se za lovu ispod stola Clippersa i Kavaje, prebaciše svjetlo na drugu aferu, baš ono oridjidji americki. Al karma je kucka i nema milosti, klipe su opet drska za tarac - ilitiga zoger.
- Shategabri
- Kontakt:
Reports suggest the NBA allegedly reached out to federal authorities over a possible gambling investigation involving Russell Westbrook, Kyle Kuzma, Joel Embiid, and D’Angelo Russell
Koševo Zapad
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Crawford na prenosu dao objašnjenje da se gather stepom smatra sve do onog momenta do kada je igrač u takvoj poziciji s loptom da je ne može više legalno štopati. Gledao/slušao sam uživo to.
Po toj definiciji, ovo nisu koraci.
"Your favorite player's favorite player" - MB
TripleThreat je napisao/la: ↑29 okt 2025, 23:33Crawford na prenosu dao objašnjenje da se gather stepom smatra sve do onog momenta do kada je igrač u takvoj poziciji s loptom da je ne može više legalno štopati. Gledao/slušao sam uživo to.
Gather step je kad uzmes loptu a noga ti u zraku, i taj se korak ne racuna kao korak (kad spustis to stopalo/nogu) nego imas pravo na jos 2.
Ovaj do Sarajeva hodao s loptom, cuj nisu koraci
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ja samo prenosim šta je on rekao. Evo taj dio:
Jedino što sam pogriješio da je Crawford rekao, Tirico je, ali ne mijenja suštinu.
Jedino što sam pogriješio da je Crawford rekao, Tirico je, ali ne mijenja suštinu.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ma smijesno, jer je onda carry/nosenje prvo. Ne mozes nositi loptu jednom rukom pa uzet s obje i uzeti/napraviti 5-6 koraka bukvalno u cijelom procesu. Prije nego sto moze gather (sto se racuna) je onda carry. Kako god 0 poena.TripleThreat je napisao/la: ↑30 okt 2025, 00:39Ja samo prenosim šta je on rekao. Evo taj dio:
KD u svom stilu šicanje, mada je to standard kao i Sengun 
Austin All Star Reaves 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Hem sto smo u procesu hem sto nam je b2b , al eto ti slobodno slavi kao da ste osvojili titulu
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ko prica o KD, trenutno je AR15 najbolji igrac lige, trenutno.
E cuj Reaves najbolji igrac lige trenutno, pa ovi laker fanovi su bas nagrajisali ( cast izuzetcima)
Što je najjače velika je šansa da će biti All-Star jer igrači Lakersa imaju uvijek bruku glasova fanova, a obzirom da će Luka i Lebron propustiti po 20+ utakmica minimum do kraja sezone imaće i dobru statistiku.
Ma ok dobar igrac, hocel ili ne igrati na AS to je maje bitno, to je nekad bilo zanimljivo i igralo se istok vs zapad, nekad su MJ i Kobe to shvatali ozbiljno , a sad je samo jos jedan show program i nista vise.
Al reci da je najbolji igrac lige trenutno, pa to je van svake pameti.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Lik biljezi 35-5-10 na preko 50% iz igre i 40 za 3. Statisticki je itekako najbolji u ligi trenutno. Ne kazem da ce tako ostati. Al yebeno je kad ti zatucanost i mrznja ne dopusta registrovati cinjenice.
Nego kako ide tankovanje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.