FK Sarajevo - Tema za članove
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo - Tema za članove
Očekivan sastav, po meni bolji nego jesenas, sa više motorike na bekovima i boljim golmanom koji će popraviti izgled i sigurnost obrane.
Velika je prednost što su u rezervi opcije veznog reda Bulja, Krdžalić, kao i Ziljkić i Anđušić.
Ovo danas treba lagano dobiti, i obzirom da se igra dvomeč do kraja Kupa, nadam se trofeju.
Velika je prednost što su u rezervi opcije veznog reda Bulja, Krdžalić, kao i Ziljkić i Anđušić.
Ovo danas treba lagano dobiti, i obzirom da se igra dvomeč do kraja Kupa, nadam se trofeju.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Skoro svi složni bili da je bitan prolaz, prva utakmica nakon pauze sa nekim novim riješenjima koja realno nisu donijela nikakav napredak bar u ovoj utakmici.
Dobra stvar je što če igrači i nakon prolaza u sljedeći krug dobiti kritike i malo se prizemljiti.
Loša igra koja nije ostavila nikakve posljedice što je najbitnije.
Za Penarandu i onaj penal se nadam da u klubu postoje određene mjere i sankcije.
Dobra stvar je što če igrači i nakon prolaza u sljedeći krug dobiti kritike i malo se prizemljiti.
Loša igra koja nije ostavila nikakve posljedice što je najbitnije.
Za Penarandu i onaj penal se nadam da u klubu postoje određene mjere i sankcije.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sankcije samo u vidu ispisnice iz kluba ili ako to sad nije moguće radi ugovora onda ga ostavljati u loži.
Barem dok ne zasluži neku novu priliku ali bojim se da do toga neće doći.
Na stranu sad onaj penal, jesi li vidio polu-debilni pokušaj škaricama?
Barem dok ne zasluži neku novu priliku ali bojim se da do toga neće doći.
Na stranu sad onaj penal, jesi li vidio polu-debilni pokušaj škaricama?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
tom liku da su sankcije u zivotu sta znacile, sad bi u realu igrao i vrijedio 140mil, a ne bi se patio protiv slobode u najgoroj drzavi. Znao si kakvu glavu dovodis, sada neka igra svaku.
Krivo mi je sto je citava tribina znala da ide panenka, tako je i azir znao. Slag na tortu - 3 metra od gola.
Bas me razocarao!
Krivo mi je sto je citava tribina znala da ide panenka, tako je i azir znao. Slag na tortu - 3 metra od gola.
Bas me razocarao!
NEMA NAZAD
Kad je pao učinilo mi se da je kičmu slomio.
Poslje ovih priprema i tih prijateljskih utakmica svi smo ga očekivali u prvoj postavi ali ovo danas je bilo kriminalno, kako Rozman gleda na njegovu igru i odgovara na postavljene zadatke stvarno neznam vidjete čemo u narednim utakmicama ako ih uopšte i bude jer iz iskustva znamo da kod nas ovakvi potezi znače automatsku ispisnicu. Možda malo da i mi spustimo loptu.
Po meni bi ga bila greška otpisati ili da sjedi na tribinama. Davati mu šansu u nekim rezultatski riješenim utakmicama bit če ih, pa nek proba popraviti ovo do sad.
Poslje ovih priprema i tih prijateljskih utakmica svi smo ga očekivali u prvoj postavi ali ovo danas je bilo kriminalno, kako Rozman gleda na njegovu igru i odgovara na postavljene zadatke stvarno neznam vidjete čemo u narednim utakmicama ako ih uopšte i bude jer iz iskustva znamo da kod nas ovakvi potezi znače automatsku ispisnicu. Možda malo da i mi spustimo loptu.
Po meni bi ga bila greška otpisati ili da sjedi na tribinama. Davati mu šansu u nekim rezultatski riješenim utakmicama bit če ih, pa nek proba popraviti ovo do sad.
Daj ljudi ne zezajte se. Svi mi znamo da je ovaj penal ocaj i da treba sankcijr snositi za to ali nasa losa igra nema veze sa Penerandom. Taj lik da je u drugoj ekipi svi bi strahovali od njega. Realno je da je slab protok lopti dns bio i tu lezi sav problem i sanim tim losa igra i losi spic krilo i svi. Nas vezni red je ocajan kao sto sam rekao igraju bez muda bez osgovornosti i tu Rozman pokusava sa Penerandom na desetki jer ima tu drskost i potez i hrabrost. Eh danas to nijr bas islo sve ali bice bolje. Polako ba. Pa nismo mi Real jarane cuj sad svi trebaju gace skinuti jer smo mi otisli na pripreme avionom ko sto pisu botovi. Uozbiljite se polusezona je duga i stvari se mjenjaju iz kola u kolo. Igra ce doci ali nasi navijaci se nilad promjenit nece izgleda...
Slazem se da nismo dobro igrali ali bitan je prolaz raja
Prije svega, čestitke za prolaz dalje, bilo je teško, ali važan je krajnji rezultat, a to je plasman u četvrtfinale. Nešto se u veznom redu mora promjeniti, jer nemamo dominaciju na tom dijelu terena niti kreativnost. Matanović i Mustafić su zreli za klupe, nikakve kreativnosti i preciznih pasova prema napadu nemaju, pokušati sa Krdžalić ili Buljubašić u paru sa Julardžijom na DM.Možda pokušati sa Penom kao AM, da svojim driblingom i pasom igra iza špica. Pokušati i sa Mehmedovićem , da ulazi za početak kao zamjena na AM. Ziljkić na krilu, danas je odigrao dobro, i vjerujem da bi i Renan u ovoj postavi bio puno korisniji. Iliev odličan,sa sjajnim obranama penala je donio i prolaz, a i obrana će biti još bolja, sa poboljšanjem u igri vezne linije. Bilbija je jako perfidno sudio, u korist Slobode tokom cijele utakmice, dozvoljavajući i oštrije prekršaje igrača Slobode, te je na taj način anulirao našu tehničku superiornost naših igrača, normalno želeći da izbaci nas kao jakog konkurenta Borcu u Kupu. Opet sudije iz RS prave cirkus, ono što su danas uradili Igmanu je kriminalno, a suđenje Borcu večeras je super, Kazlagić -autonomaš je sigurno njihov as.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
Loša igra koja na srecu nije nije imala nikakve posljedice, jedno prizemljenje koje nije bilo tako bolno ali nam je trebalo da nas malo vrati u realnost i pokaže da nismo baš tako močna ekipa. Mnogi su se primili na priču ovih dušebrižnika o najskupljoj ekipi i skupini pretplačenih igrača a u stvarnosti imamo jednog trenutno koji ne opravdava svoju platu i svi smo se okomili trenutno na njega ali opravdano što je ok.
Što se igre tiče ona nažalost još uvijtek zavisi od pojedinaca, trenutno od Hasića kojeg lako možeš izgubiti na ljeto i ako nam se igra ne popravi onda smo u pravom problemu nadam se da če ljudi koji vode klub reagovati na vrijeme i uraditi nešto sa njegovim statusom u klubu.
Nažalost danas smo vidjeli da nam.treba prednji vezni igrač sa dobrim zadnjim pasom jer ovako kroz sredinu ne ide nikako.
Što se igre tiče ona nažalost još uvijtek zavisi od pojedinaca, trenutno od Hasića kojeg lako možeš izgubiti na ljeto i ako nam se igra ne popravi onda smo u pravom problemu nadam se da če ljudi koji vode klub reagovati na vrijeme i uraditi nešto sa njegovim statusom u klubu.
Nažalost danas smo vidjeli da nam.treba prednji vezni igrač sa dobrim zadnjim pasom jer ovako kroz sredinu ne ide nikako.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Horde danas pokazale da su level iznad drugih.
- luckystrike
- Kontakt:
Za nadati se da je samo prva s priprema ovakva, idemo dalje i protiv širokog malo izmješati sastav i razvaliti ih
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- luckystrike
- Kontakt:
Ne sumnjam da cemo pobjeđivati u narednim utakmicama, presudit će sprema ili individualni kvalitet, al' realno igra nam je tanka.
šta šta je, je*em ti
Mislio sam da sam jedan od rijetkih koji ce to pomislit. Al bukvalno, kao sto sam napisao na glavnoj temi, da sam se s nekim kladio sta ce pokusta izvest dobio bi okladu.holyman je napisao/la: ↑11 feb 2024, 17:16tom liku da su sankcije u zivotu sta znacile, sad bi u realu igrao i vrijedio 140mil, a ne bi se patio protiv slobode u najgoroj drzavi. Znao si kakvu glavu dovodis, sada neka igra svaku.
Bas me razocarao!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakvi. Brate, ako mi vjeruješ da sam rekao osobi sa kojom sam išao ''ne vjerujem, fulit će jer znam koliki je debil'' i onda ono uradi lik.Zagor je napisao/la: ↑13 feb 2024, 22:31Mislio sam da sam jedan od rijetkih koji ce to pomislit. Al bukvalno, kao sto sam napisao na glavnoj temi, da sam se s nekim kladio sta ce pokusta izvest dobio bi okladu.holyman je napisao/la: ↑11 feb 2024, 17:16tom liku da su sankcije u zivotu sta znacile, sad bi u realu igrao i vrijedio 140mil, a ne bi se patio protiv slobode u najgoroj drzavi. Znao si kakvu glavu dovodis, sada neka igra svaku.
Bas me razocarao!

Još sam bio od onih kojih su pisali kako treba momka sačekati da prođe pripreme pa da vidimo na čemu smo.. možda dođe sebi ali jok.
Nije ba problem fuliti penal već imati onako jadan odnos prema dresu, saigračima, 500+ navijača pa i na kraju samom klubu. Trud i zalaganje mu ne mogu osporiti, nije kao neki igrači u prošlosti ali mrtav hladan izvesti onakav penal.. evo ne znam.
Za Ziljkića sam bio siguran a znam da sam rekao da vjerujem Julardžiji i Aničiću iako su defanzivniji igrači po prirodi.
Nije onakav penal razlog za tjeranje ali neke sankcije svakako da treba snositi. Ko god zna njihov temperament znao je da će izvesti neku glupost i da će fuliti. Na našu sreću nije nas to koštalo ispadanja iz kupa. Skrenuti pažnju da se ne zayebava, bar dok ne osiguramo rezultat. Kasnije ako hoće nek puca okrenut leđima.
Tekma sa sirokim ce pokazati dosta toga. Iako je tek pocetak na Kosevu moramo poceti odma jako. Na Kosevu moramo da meljemo protivvnika 90 min a u gostima po nekim livadama sta nam Bog da jer tu nece biti fudbala. Do Kupa ima jos puno. Ekipa sa pobjedom u Nedjelju bi se digla a proriv Zvijezde jos dodatno ali otom potom. Za tobom ludi smo sviii.... Svi na Sjever ba!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Jedva sam cekao da pocnu tekme da mozemo ovdje pisati. Ne mozes na drugoj temi normalno diskutovat sto od ubacenih elemenata sto od iskonskih nepoznavaoca fudbala.
Idalje mislim da sve ide po planu SŠa, prolaz (tanak) u kupu je svejedno ispunjen cilj. To sto bi neki htjeli da nalon dvije sedmice priprema s Rozmanom odmah nabijemo Slobodu 5:0 je van svakog razuma.
Sloboda je vazda bila nezgodna sarajevskim klubovima. Nevazno za trenera i igrace. Jednostavno to je tako.
Samo treba gledati da dodjemo do cilja, a ne kako.
Ja bih sad odmah potpisao da sve do kraja pobjedimo 1:0, a da uzmemo titulu. Dok je drugima bitno da bude i titula i pobjede po dva tri razlike minimum. Sto je u najmanju ruku Sci-fi.
Idalje mislim da sve ide po planu SŠa, prolaz (tanak) u kupu je svejedno ispunjen cilj. To sto bi neki htjeli da nalon dvije sedmice priprema s Rozmanom odmah nabijemo Slobodu 5:0 je van svakog razuma.
Sloboda je vazda bila nezgodna sarajevskim klubovima. Nevazno za trenera i igrace. Jednostavno to je tako.
Samo treba gledati da dodjemo do cilja, a ne kako.
Ja bih sad odmah potpisao da sve do kraja pobjedimo 1:0, a da uzmemo titulu. Dok je drugima bitno da bude i titula i pobjede po dva tri razlike minimum. Sto je u najmanju ruku Sci-fi.
1946
Imali smo 2 gola prednosti, zato je on onako ležerno pucao penal. Treba ga kazniti za to ali izbaciti ga iz ekipe, zo se ne slažem nikako.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, badboy, boki86, BordoArmy88, bordobijeli, Hamagara, HZbec, iliyaa8, JavierBosnia, ledesma, mercurial, napoleon72, NazorUso, Pantelija, rimljanin90, siroliver69, skoJaa, Tarapi, TOMCRAFT, USB i 168 gostiju.