http://www77.hattrick.org/Club/Matches/ ... port=False
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
kako to ? sve za 0 ? Ako može meni jedan ?harebianconero je napisao/la:Odlucio sam na Hattrick-u da rasprodam sve strane igrace(a svi su mi strani) za 0, i da dovedem sve Bosanske igrace...
Ako je neko zainteresovan neka pogleda ima dosta dobrih igraca!
F.C. Butmir County
ili me potrazite pod imenom: hare_bianconero
harebianconero je napisao/la:Kupujem igrace Bosanske nacionalnosti ako ima neko neke na TL neka mi javi ovdje ili preko PM na Hattricku korisnik hare_bianconero
Nemam Hattrick Supporter pa nemogu da im vidim ocjene, ako moze da ih kopirasBlue_He4rt je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Kupujem igrace Bosanske nacionalnosti ako ima neko neke na TL neka mi javi ovdje ili preko PM na Hattricku korisnik hare_bianconero
Iako je mi napad najslabiji dio tima i trenutno ga cine Bosancerosi (jedini u prvih 11),ponudim ti mozda par zanimljivih za tvoj tim:
318802620 - ID
325689932 - ID
315762525 - ID
Znaci sve trojica se omladinci tj.promovisani su direktno iz omladinskog tima i odmah poslije promovisanja trenirani do danas.Nastavi ih trenirat i izrast ce 100 % u zvijezde.Pogled`o sam tvoj tim,legli bi ti ko budali samarZa cijenu se mozemo dogovoriti,samo da ne bude ofirno 3 u 1 da kupis vec svakih nekoliko dana ako zelis.
harebianconero je napisao/la:Nemam Hattrick Supporter pa nemogu da im vidim ocjene, ako moze da ih kopirasBlue_He4rt je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Kupujem igrace Bosanske nacionalnosti ako ima neko neke na TL neka mi javi ovdje ili preko PM na Hattricku korisnik hare_bianconero
Iako je mi napad najslabiji dio tima i trenutno ga cine Bosancerosi (jedini u prvih 11),ponudim ti mozda par zanimljivih za tvoj tim:
318802620 - ID
325689932 - ID
315762525 - ID
Znaci sve trojica se omladinci tj.promovisani su direktno iz omladinskog tima i odmah poslije promovisanja trenirani do danas.Nastavi ih trenirat i izrast ce 100 % u zvijezde.Pogled`o sam tvoj tim,legli bi ti ko budali samarZa cijenu se mozemo dogovoriti,samo da ne bude ofirno 3 u 1 da kupis vec svakih nekoliko dana ako zelis.
Samo je problem sto ja treniram golmane, razmislit cu sta i kako dalje, al prvo moram da im vidim ocjene...
Nema moras tako jbg...Omerbavarac je napisao/la:Jel' postoji neka mogucnost da se igrac proda odredjenom klubu, da se ne ganjam sa onim cjenkanjem?
Uvijek ce neko vise ponuditi.
nek taj klub ponudi puno vise nego sto igrac vrijedi nego na usporedbi transfera i prodat ces ga sigurno tom klubuOmerbavarac je napisao/la:Jel' postoji neka mogucnost da se igrac proda odredjenom klubu, da se ne ganjam sa onim cjenkanjem?
Uvijek ce neko vise ponuditi.
SaltCityAttack je napisao/la:Inace moja ekipa je SlobodaTZ - 534172
Trenutno sam prvoplasirana ekipa V lige i na putu sam ka ulasku u IV pa vidjet cemo sta ce biti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.