Sloboda vs Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlanskinacin
Kontakt:

Re: Sloboda🔴⚫ vs Tuzla City🔴⚫

Post Postao/la tuzlanskinacin » 18 avg 2022, 19:21

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
18 avg 2022, 18:12
tuzlanskinacin je napisao/la:
18 avg 2022, 17:36
18 avg 2022, 17:01

Pa upravo zato što ne vidis problem zato vam i jeste tako.
Grad finansira, postavlja uslove i uprave oni izvlače pare za pojedince i izbore i tako u krug. Trofej nikad nije ni bio cilj vec opstanak da se i sledeće budžetske godine moze izvući malo para građana.
A taj famozni kup prvoligaša je pandan današnjem npr kupu RS koji je osvajala Slavija, Rudar, Radnik itd itd. Nista znači vrijedno pomena.
Svakako, ako ste vi time zadovoljni i ne trazite trofeje i borbu za neke pozicije već ste zadovoljni ovim sto imate onda je to sasvim ok. Ja to poštujem.
Ovo što si napisao za Kup Prvoligaša je glupost koju si rekao iz zavisti sve što tvoj klub nije postigao i u čemu nije učestvovao je nebitno, manje vrijedno itd. Znamo mi svi kakvi su timovi igrali taj Kup i uspoređivati takav kup sa jednim entitetskim kupom je smiješno.
Taj tvoj klub za koji navijaš je kao neki velikan, jel? Tek odigrali 3-4 sezone u PL i jednom se oplasirali u Evropu, sad nešto bitni, a isto to je uradio i Olimpik čak i osvojio Kup BiH.
Nemoj care ti o Olimpiku. To je za vas trofejni bh klub.
Nebitno svakako, slavite sta želite i botite se za opstanak.
Ne bih svakako dalje nema svrhe samo sam reagovao zbog nekog prozivanja za članske. Objasnio i idemo dalje. Evo vikend je blizu igraju nam klubovi posvetimo se tome.
Koliko god te bolilo ali Sloboda je jedan od najvećih klubova u BiH uz Sarajevo, Želju, Velež i Čelik. Sloboda je znači među najvaznijim historijski bh. klubovima. Sloboda je najstariji klub koji igra u PL BiH osnovana čak 1919.
A da opet spomene trofeje tvoga kluba itekako ih imate plaho, pune vitrine trofeja, možda al' kantonalnih liga i seoskih turnira.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 18 avg 2022, 19:28

I opet: @SlobodomOpčinjeniPušikurac aka @DosadniPonosniProliv
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 avg 2022, 19:44

Sky9 je napisao/la:
18 avg 2022, 19:28
I opet: @SlobodomOpčinjeniPušikurac aka @DosadniPonosniProliv
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 01 sep 2022, 20:04

Komsije sretan vam dolazak penzionera Vranjesa i uvijek raspoloženog Amera Bekica kad god mu sve opcije propadnu.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 02 sep 2022, 11:15

husrefbeg je napisao/la:
01 sep 2022, 20:04
Komsije sretan vam dolazak penzionera Vranjesa i uvijek raspoloženog Amera Bekica kad god mu sve opcije propadnu.
Nismo mi komšije, Tuzla je za vas metropola a vi ste kmetovi. Pošto ste nepismeni, ili kako vi kažete ne pismeni, uz to vjerovatno i neobrazovani, kmet je zavisni seljak što vi zapravo i jeste, stanovnici sela ovisni o jednom čovjeku.

Bekiću pogledate broj utakmica i golova u PL, vidite kakav je igrač i nema potrebe pisati je li mu šta propalo ili nije. Vranješ je baš bezveze igrač, pravi penzioner koji je bio kapiten u prvaku prije 2 godine, nadavao se golova i asistencija, ali eto penzioner. :)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 sep 2022, 14:27

husrefbeg je napisao/la:
Hvala komsija.
A de vi u nedjelju put Gabele, obucite one dresove sto vam je podijelio dzaba, napnite bicepse nek vas zategne, narucite negdje nularice pive da mislite da ste u fazonu tekme i da vam se ljudi smiju... Eeee moj ti, nista nazor ne ide :)
075

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 02 sep 2022, 15:14

Samo maloumni navijači se mogu radovati kada im dodje igrac koji se toliko izivljavao i tukao Slobodine igrace na Kosevu dok je bio igrac Sarajeva sto je prelazilo granice bezobrazluka, kada je svu svoju nemoc iskazivao udaranjem i hinjskim startovima da je svakom normalnom čovjeku koji je gledao to zasmetalo a sudija sve pustao.. gospodin Bekic..e pameti kratka li si..napravljen je i video tog bezobrazluka od strane vasih navijaca..Da li vas je stid da rasirenih ruku docekate takvog igraca?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 sep 2022, 15:20

A jel vas stid sto vam od ulaska u PL u timu igraju sve cetnici i glavni su vam igraci a cvijet Srebrenice vam ba grbu? JEL VAS STID GLUPANE JEDAN!?
075

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 02 sep 2022, 15:24

Argumentiraj zasto su cetnici, jel samo zbog toga sto su pravoslavci? Nisi razmisljao o tome da su ljudi profesionalci koji igraju za bolji ugovor..Rezon ti je za pohvalu..

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 02 sep 2022, 15:34

TzBulevar87 je napisao/la:
02 sep 2022, 15:20
A jel vas stid sto vam od ulaska u PL u timu igraju sve cetnici i glavni su vam igraci a cvijet Srebrenice vam ba grbu? JEL VAS STID GLUPANE JEDAN!?
Kakvi cetnici. O čemu ti. Kod nas je dobro došao svaki igrač bez obzira na vjeru, naciju ili boju.
Vidjet ces ti kad vas Amer nakon par mjeseci ponovo napusti i tužba opet. Al nema veze velik je budžet grada plati ćemo mi to.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 sep 2022, 15:44

Ma samo se koristim vašom logikom, ništa više :zviz:
075

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 02 sep 2022, 17:36

husrefbeg je napisao/la:
De nemoj ih. Ako oni misle da su ovo igrači koji će im pomoći da ostvare cilj opstanka u ligi onda je to ok. Nek se raduju imaju pravo. Da su ovi igrači došli u našu ekipu smatrao bih to totalnim promašajem. Pusti ljude nek se bore kako znaju, težak će to biti put.

Davno je neko napisao na ovom forumu. Koji igrač izabere Slobodu, izbora nije ni imao.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 02 sep 2022, 17:56

Što se brinete vi oko naših pojačanja!? Mi nikad ne komentarišemo vaše, suzdržite se i furajte svoju priču!

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 02 sep 2022, 18:34

simonknows je napisao/la:
02 sep 2022, 17:56
Što se brinete vi oko naših pojačanja!? Mi nikad ne komentarišemo vaše, suzdržite se i furajte svoju priču!
Ma na njihove komentare o našim pojacanjima se ne treba obazirati, kada vidim kako pišu odmah mi je jasno da su došla odlična pojačanja.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 02 sep 2022, 19:07

:crazy:
tuzlanskinacin je napisao/la:
02 sep 2022, 18:34
Ma na njihove komentare o našim pojacanjima se ne treba obazirati, kada vidim kako pišu odmah mi je jasno da su došla odlična pojačanja.
Krivo mi je samo što su pi..... koje ovako i na stadionu provociraju pa kad čovjek krenu sam na njih bježanija 🙂

Kud ih neće ko satrati više, pogana stvorenja...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 sep 2022, 19:31

02 sep 2022, 17:36
husrefbeg je napisao/la:
De nemoj ih. Ako oni misle da su ovo igrači koji će im pomoći da ostvare cilj opstanka u ligi onda je to ok. Nek se raduju imaju pravo. Da su ovi igrači došli u našu ekipu smatrao bih to totalnim promašajem. Pusti ljude nek se bore kako znaju, težak će to biti put.

Davno je neko napisao na ovom forumu. Koji igrač izabere Slobodu, izbora nije ni imao.
E je*em li ti materesinu ja u pizdu, klošaru podrinjski, ti ces nesto da komentarises, pobjegli u Tuzlu ko cukice da vas primimo i eto primili smo otpad i go*na
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 02 sep 2022, 21:01

Da ovog foruma nema trebalo bi ga izmisliti. Gdje bi čovjek mogao čuti toliko gluposti, nacionalizma, šovinizma pa čak i fašizma. Gdje se može čuti samo zbog svoje istine toliko nebuloza, udaraca ispod pasa, stavljanje svog obraza na rub srama zbog uvrede onog drugog. Gdje se može čuti humor u pokušaju, gdje se može čuti dokazi o pismenosti i nepismenosti a valjati neviđene gluposti. Svaka nam čast. I pismenim i polupismenim i nepismenim. Živio forum..

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 02 sep 2022, 21:47

Mi fašisti a simbol nam petokraka... Ne zamjerite čovjeku, nisu oni baš obrazovani da znaju da se piše "nepismen" a pogotovo da znaju historiju '39-'45... Ali mi valjamo gluposti :)

Nacionalizma? Hahaha, vidi se da ne žive u Tuzli.

Kakva mraka nam je došla u prigradska naselja, a nažalost ima ih i u gradu. Koliko samo odvratna bića koja narušavaju kompletnu sliku grada i nikako nemaju zajedničkog sa istim.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 02 sep 2022, 22:07

02 sep 2022, 21:47
Mi fašisti a simbol nam petokraka... Ne zamjerite čovjeku, nisu oni baš obrazovani da znaju da se piše "nepismen" a pogotovo da znaju historiju '39-'45... Ali mi valjamo gluposti :)

Nacionalizma? Hahaha, vidi se da ne žive u Tuzli.

Kakva mraka nam je došla u prigradska naselja, a nažalost ima ih i u gradu. Koliko samo odvratna bića koja narušavaju kompletnu sliku grada i nikako nemaju zajedničkog sa istim.
Sportski forum. Pustite gluposti i vrijeđanja. Ovdje se malo salimo i to ne treba da poprima rasprave uvrjedljivog sadržaja. Zar je bitno ko se gdje rodio i gdje živi. Nažalost najviše nas je van. Tuzla je grad različitosti bila i bit će. Niko nikome nema pravo spočitavati gdje živi jer je to licna stvar kao i za koga će navijati. Dobra je stvar da Tuzla ima 2 premijerligasa zbog rivaliteta. Zaista nema razloga za uvrede

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 02 sep 2022, 22:18

Pa ja upravo to i govorim. To su vaše želje, vaše mogućnosti ka ostvarenji vašeg cilja.
Nemamo svi iste ni ambicije ni mogućnosti.
Mozda bi svi voljeli u svojim ekipama vidjeti Mesija, Ronalda, Benzemu. Ali tako nam je kako nam je.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.