Koliko god te bolilo ali Sloboda je jedan od najvećih klubova u BiH uz Sarajevo, Želju, Velež i Čelik. Sloboda je znači među najvaznijim historijski bh. klubovima. Sloboda je najstariji klub koji igra u PL BiH osnovana čak 1919.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 avg 2022, 18:12Nemoj care ti o Olimpiku. To je za vas trofejni bh klub.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 avg 2022, 17:36Ovo što si napisao za Kup Prvoligaša je glupost koju si rekao iz zavisti sve što tvoj klub nije postigao i u čemu nije učestvovao je nebitno, manje vrijedno itd. Znamo mi svi kakvi su timovi igrali taj Kup i uspoređivati takav kup sa jednim entitetskim kupom je smiješno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 avg 2022, 17:01
Pa upravo zato što ne vidis problem zato vam i jeste tako.
Grad finansira, postavlja uslove i uprave oni izvlače pare za pojedince i izbore i tako u krug. Trofej nikad nije ni bio cilj vec opstanak da se i sledeće budžetske godine moze izvući malo para građana.
A taj famozni kup prvoligaša je pandan današnjem npr kupu RS koji je osvajala Slavija, Rudar, Radnik itd itd. Nista znači vrijedno pomena.
Svakako, ako ste vi time zadovoljni i ne trazite trofeje i borbu za neke pozicije već ste zadovoljni ovim sto imate onda je to sasvim ok. Ja to poštujem.
Taj tvoj klub za koji navijaš je kao neki velikan, jel? Tek odigrali 3-4 sezone u PL i jednom se oplasirali u Evropu, sad nešto bitni, a isto to je uradio i Olimpik čak i osvojio Kup BiH.
Nebitno svakako, slavite sta želite i botite se za opstanak.
Ne bih svakako dalje nema svrhe samo sam reagovao zbog nekog prozivanja za članske. Objasnio i idemo dalje. Evo vikend je blizu igraju nam klubovi posvetimo se tome.
A da opet spomene trofeje tvoga kluba itekako ih imate plaho, pune vitrine trofeja, možda al' kantonalnih liga i seoskih turnira.