Bosna i Hercegovina - Spanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

lejla
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Spanija

Post Postao/la lejla » 12 okt 2009, 19:29

sta ovo u Spanaca masovne povrede misica :lol: :lol:

pa nismo bas sad toliko opasni :P :P
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 12 okt 2009, 19:48

Kada pogledam reprezentativce Spanije zapitam se da li oni imaju B tim, to su sve igraci koji se mogu pozeljeti u svakom klubu i zaista je tesko prvih izabrati 11.
Kaze Ciro da ce igrati sa istim sastavom protiv Spanije kao protiv Estonije, samo sto ce umijesto pozutijelog Ibricica igrati Pjanic, zaista me interesuje koga ce staviti kao desnog beka, nece valjda Pjanica, stvarno neznam.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 12 okt 2009, 19:50

evo na goal.com izbacen najvjerovatniji sastav spanije!
Spain's expected line up: Casillas; Iraola, Albiol, Pique, Capdevila; Busquets, Xabi Alonso; Cazorla or Iniesta, Silva, Riera; Negredo.

zanimljiv je i komentar ispod jednog spanca :D
this is good. we need these players to gain experience but I honestly doubt that we will keep our 100% record intact against a fantastic bosnian side. i hope we manage a draw out of this match but i doubt it...iker casillas will have to be at his best to keep the score.. hala madrid, hala espania :D
nagrabusili su

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 okt 2009, 19:55

Yebe nam se kako će se završit sa Španijom, mi smo u baražu. Napokon da u jednu utakmicu uđemo ono ful rasterećeni rezultata i da možemo igrati za svoju dušu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 12 okt 2009, 20:35

sakho je napisao/la:evo na goal.com izbacen najvjerovatniji sastav spanije!
Spain's expected line up: Casillas; Iraola, Albiol, Pique, Capdevila; Busquets, Xabi Alonso; Cazorla or Iniesta, Silva, Riera; Negredo.

zanimljiv je i komentar ispod jednog spanca :D
this is good. we need these players to gain experience but I honestly doubt that we will keep our 100% record intact against a fantastic bosnian side. i hope we manage a draw out of this match but i doubt it...iker casillas will have to be at his best to keep the score.. hala madrid, hala espania :D
nagrabusili su
Zaista zanimljiv komentar, jos kada bi znao sta pise mozda bi se i nasmijao ili zaplakao od tuge :roll: :roll: :roll:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 okt 2009, 20:45

this is good. we need these players to gain experience but I honestly doubt that we will keep our 100% record intact against a fantastic bosnian side. i hope we manage a draw out of this match but i doubt it...iker casillas will have to be at his best to keep the score.. hala madrid, hala espania

ovo je dobro. potrebno je da ovi igrači stiču iskustvo ali iskreno sumnjam da ćemo zadržati 100% učinak protiv fantastične bosne. nadam se da ćemo izvuči neriješeno ali sumnjam u to. iker casillac će morati dati najbolje od sebe da zadrži taj skor. madrid hala, španija hala. :mrgreen:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 12 okt 2009, 20:50

NoName je napisao/la:this is good. we need these players to gain experience but I honestly doubt that we will keep our 100% record intact against a fantastic bosnian side. i hope we manage a draw out of this match but i doubt it...iker casillas will have to be at his best to keep the score.. hala madrid, hala espania

ovo je dobro. potrebno je da ovi igrači stiču iskustvo ali iskreno sumnjam da ćemo zadržati 100% učinak protiv fantastične bosne. nadam se da ćemo izvuči neriješeno ali sumnjam u to. iker casillac će morati dati najbolje od sebe da zadrži taj skor. madrid hala, španija hala. :mrgreen:
Hvala za prijevod ahbabu

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 okt 2009, 20:51

Karta je u džepu :D i jedva čekam srijedu ;)
Dragon Town

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 okt 2009, 20:51

no problems, brother. ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 okt 2009, 20:52

to kolko su oni dali armencima i kolko su armenci njima nemora biti nikakvo mjerilo. ja mislim ako budemo im mogli parirati u sredini da cemo dobiti utakmicu..

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 12 okt 2009, 20:59

pomalo ba ljudi . . .
s ovim sastavom dzeko i vedo ce ovoj dvojici u odbrani uvalit sigurno po jedan (albiol i pique su mladi stoperi koji dolaze do izrazaja uz iskusnije kolege tipa pepea i puyola a vako njih dvojica zajedno - prdina bara - pogotovo ovaj realovac);
vezni red i njihov i nas je svjetska klasa tako da ce to po meni odlucit utakmicu;
odbrana i hasagic ako ne mogu negreda i dvojicu prosjecnih veznjaka (silva izuzetak) zaustavit *ebaji ga onda . . .
jedino sto me brine su kartoni jer nisam siguran kome sve prijeti eventualna suspenzija al' takva smo reprezentacija da je gubitak bilo kog igraca iz prve postave velika glavobolja, mi osim dva zlatana i pjanica nemamo kvalitetne zamjene (osim golmana naravno) . . .

:arrow: 2-1
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 okt 2009, 21:01

trebamo momcima napravit jedan fin spektakl na BP...mislim da su to zasluzili,kolko su nas samo obradovali u ovih nekoliko mjeseci ko nikad...bilo bi fer i korektno ih ispratit u srijedu i da zajedno svi slavimo
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 12 okt 2009, 21:03

halo spanija moze 3 sastava napraviti opet ce imati extra ekipu moja prognoza 2-2 :D
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 12 okt 2009, 21:16

juzni vjetar! je napisao/la:halo spanija moze 3 sastava napraviti opet ce imati extra ekipu moja prognoza 2-2 :D
da ima brdo dobrih igraca,samo kad vidis nigdje ni na klupi jesusa navasa.znas koliko je sati

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2009, 21:20

juzni vjetar! je napisao/la:halo spanija moze 3 sastava napraviti opet ce imati extra ekipu moja prognoza 2-2 :D
Vidjelo se protiv Armenije,iz penala moraju pobjedjivati.
Pucaju kao Estonija u Zenici.Golovi samo kao na traci.A ti samo broj na prste jedne ruke pa onda desanka 8-)
Nece ni znati sta ih je snaslo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 okt 2009, 22:30

carlos salamanca, spain
6:10 PM Oct 12, 2009

this is good. we need these players to gain experience but I honestly doubt that we will keep our 100% record intact against a fantastic bosnian side. i hope we manage a draw out of this match but i doubt it...iker casillas will have to be at his best to keep the score.. hala madrid, hala espania

nek' sam i ovo docekao ,da u ovom kontekstu pisu o nama!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 12 okt 2009, 22:34

đe čiraš to ?? daj link da se ismijemo

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 okt 2009, 22:35

velez_mostar je napisao/la:carlos salamanca, spain
6:10 PM Oct 12, 2009

nek' sam i ovo docekao ,da u ovom kontekstu pisu o nama!
Eh sad ce mi biti dodatno zao ako izgubimo u srijedu..valjda necemo! :|

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 12 okt 2009, 22:35

u je.bote pa i sa ovom prvom i sa drugom a i tom trecom nisu nikoga pobijedili momacki, ako analiziras malo nama dali go iz ofsajda turke dva puta pobijedili u svakoj od tih utakmica turska bila najmanje dva puta bolja, belgija u prvoj utakmici vodila i naravno injih iz penala pobijedili ili u 90 min tako ja stvarno ne znam koji je to treci sastav spanije a i ovaj prvi im je kita a to ce se potvrditi kada im ibisking da tri komada džeko i pjanke po jedan a miske 5 ass.
U ime Gospodara...

HalaMadrid
Kontakt:

Post Postao/la HalaMadrid » 12 okt 2009, 23:44

NoName je napisao/la:this is good. we need these players to gain experience but I honestly doubt that we will keep our 100% record intact against a fantastic bosnian side. i hope we manage a draw out of this match but i doubt it...iker casillas will have to be at his best to keep the score.. hala madrid, hala espania

mala ispravka:: "slava madridu" , "slava Spaniji" tako otprilike ide prijevod ovog HalaMadrid i HalaEspania..xD..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.