pa nismo bas sad toliko opasni

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zaista zanimljiv komentar, jos kada bi znao sta pise mozda bi se i nasmijao ili zaplakao od tugesakho je napisao/la:evo na goal.com izbacen najvjerovatniji sastav spanije!
Spain's expected line up: Casillas; Iraola, Albiol, Pique, Capdevila; Busquets, Xabi Alonso; Cazorla or Iniesta, Silva, Riera; Negredo.
zanimljiv je i komentar ispod jednog spanca
this is good. we need these players to gain experience but I honestly doubt that we will keep our 100% record intact against a fantastic bosnian side. i hope we manage a draw out of this match but i doubt it...iker casillas will have to be at his best to keep the score.. hala madrid, hala espania![]()
nagrabusili su
Hvala za prijevod ahbabuNoName je napisao/la:this is good. we need these players to gain experience but I honestly doubt that we will keep our 100% record intact against a fantastic bosnian side. i hope we manage a draw out of this match but i doubt it...iker casillas will have to be at his best to keep the score.. hala madrid, hala espania
ovo je dobro. potrebno je da ovi igrači stiču iskustvo ali iskreno sumnjam da ćemo zadržati 100% učinak protiv fantastične bosne. nadam se da ćemo izvuči neriješeno ali sumnjam u to. iker casillac će morati dati najbolje od sebe da zadrži taj skor. madrid hala, španija hala.
da ima brdo dobrih igraca,samo kad vidis nigdje ni na klupi jesusa navasa.znas koliko je satijuzni vjetar! je napisao/la:halo spanija moze 3 sastava napraviti opet ce imati extra ekipu moja prognoza 2-2
Vidjelo se protiv Armenije,iz penala moraju pobjedjivati.juzni vjetar! je napisao/la:halo spanija moze 3 sastava napraviti opet ce imati extra ekipu moja prognoza 2-2
Eh sad ce mi biti dodatno zao ako izgubimo u srijedu..valjda necemo!velez_mostar je napisao/la:carlos salamanca, spain
6:10 PM Oct 12, 2009
this is good. we need these players to gain experience but I honestly doubt that we will keep our 100% record intact against a fantastic bosnian side. i hope we manage a draw out of this match but i doubt it...iker casillas will have to be at his best to keep the score.. hala madrid, hala espania
nek' sam i ovo docekao ,da u ovom kontekstu pisu o nama!
juzni vjetar! je napisao/la:halo spanija moze 3 sastava napraviti opet ce imati extra ekipu moja prognoza 2-2
NoName je napisao/la:this is good. we need these players to gain experience but I honestly doubt that we will keep our 100% record intact against a fantastic bosnian side. i hope we manage a draw out of this match but i doubt it...iker casillas will have to be at his best to keep the score.. hala madrid, hala espania
ovo je dobro. potrebno je da ovi igrači stiču iskustvo ali iskreno sumnjam da ćemo zadržati 100% učinak protiv fantastične bosne. nadam se da ćemo izvuči neriješeno ali sumnjam u to. iker casillac će morati dati najbolje od sebe da zadrži taj skor. madrid hala, španija hala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.