babino je napisao/la: ↑04 okt 2021, 15:00
1. Tebi ok da zove kovacevica i jovicica, evo redovno, a ne vjeruje im pa ce, vrlo vjerovatno tamo nekom djumicu dati sansu?
2. Ne muci te to sto je dodik jr. par mjeseci unaprijed izabrao peteva a tebe i mene levatio nekakvim izborima?
3. Teren..napredak...znas da dijelimo zadnje mjesto na tabeli sa kazacima, kojima sada gostujemo?
Vec sam konstatovao da je poziv Saricu kriminalan.
1. Kako mislis zove redovno kad je Kovačevića pozvao tek za septembar i to nakon što je bio standardan za Ferencvaros u LP i ligi...reklo bi se opravdano. Uz to igra s obije noge i jedini donekle moze zamijeniti Sanicanina. Potom je imao loših partija u klubu i prvi sam pisao o tome da treba razmisliti o nepozivanju dotičnog.
Jovicica neću komentarisati jer ga nikad nisam gledao.
U svakom slučaju sasvim ok opcije koje su spremne svaki put presjediti sve minute na klupi i gledati Sanicanina, Hadzikadunica, Ahmedhodzica.
Tu ti se negdje izmedju redova krije odgovor i u vezi s Djumicem.
Uz to, nije ni zaslužio poziv za ove utakmice ali silom prilika ga je dobio. Očekujem ga mozda u startnoj postavci jer nam fali iskustva i jer je bolji u skok igri od Jovicica, Kovačevića kao i zato sto mu igranje u formaciji s 3 stopera nije strano (ako budemo igrali u toj formaciji).
2. Vico i te priče su me mučile i više puta sam o tome pisao i navijao za Barbareza. Sada je to prošlost jer znam da se ništa ne moze promijeniti a nije da smo doveli Krstajica niti je Petev pobijedio Guardiolu ili nekoga sličnog, već nestrucnjaka Barbareza.
Dakle, poenta je da se ništa ne moze promijeniti po pitanju izbora selektora i ne želim da se dalje obazirem na to dok ne dodje neka nova prilika. Smatram to gubljenjem vremena.
Sto se tice Vice i saveza moj stav je uvijek bio jasan.
3. Napredak u igri i u krojenju spiska je vidljiv u odnosu na prethodnike i to ce svako objektivan priznati.
Sto se tice dijeljenja zadnjeg mjesta s Kazahstanom treba reći da smo imali i imamo najteži raspored u grupi. Nedostajalo je malo sreće da to dosta bolje izgleda ma kako ti tu sreću doživljavao.
Opet kažem, napredak je svakako vidljiv ali sam svjestan i činjenice da bi sve moglo pasti u vodu u ove dvije utakmice. Ovaj put selektor a i ja imamo alibi ako se to desi (Pjanic, Krunic, Dennis, Sanicanin)