Ja bi reko da joj je character development jako slab i da se pojavila iz ničega kao neki najjači avenger i zovu je kad kao treba nešta spasit, a u suštini taj film je uguran u Avengers franšizu isključivo zbog feminističkog pokreta.
Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
Ako su to glavni razlozi za neki animozitet, onda razlozi ne mogu biti bezvezniji i gluplji. Meni je baš jedna od omiljenih glumica, uvijek mi je bila kul.
Meni je to baš godilo, ali razumijem šta želiš reći.
Moglo je ovo i bolje MN Shyamalan al eto može se pogledat

Arsenal All The Way !
- The_Target
- Kontakt:
Pozdrav,ne znam da li je vec neko pitao, da li neko moze postaviti neki link za film "TOMA",hvala
Rođeni brato
https://www.blitz-cinestar-bh.ba/cinest ... toma/7751/The_Target je napisao/la: ↑30 sep 2021, 20:37Pozdrav,ne znam da li je vec neko pitao, da li neko moze postaviti neki link za film "TOMA",hvala
evo neki link za tomu

Nasao sam na netu koji filmovi na netflixu imaju nase prevode, ali kad ih otvorim samo stoje ovi standardni. Kako rijesiti to, ima li mogucnost i za nase titlove?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- napoleon72
- Kontakt:
Pregledan ovaj Don't breathe 2. Vala prvi dio bolji, "realniji" (koliko inace ovakvi.filmovi mogu bit realni?). Ocjena 5/10
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
koji zakon film, ovo morate pogledati
Pogledao sinoc The Guilty, Gyllenhaal fenomenalan. Solidan film.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
skinu ga sinoc a ne upali, veceras na redu ....... inace skinu onaj nastavak sopranosa tj. vrijeme prije velikog tony-a

- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ja sam gledo originalnu dansku verziju filma i taj film je bio brutalan.
U pandemijiVenom: Let There Be Carnage is opening big at the box office. Sony is reported that its Venom sequel will open with $71.3 million earned over its first three days at the box office. Other analysts project the film may open higher, with upwards of $80 million. That could give Venom: Let There Be Carnage the second-highest October opening of all time behind only Joker's $96.2 million in 2019 and ahead of the first Venom movie, which opened with $80.2 million in 2018.

Ljudi obozavaju antijunake, takvi filmovi dobro prolaze. I ja ih obozavam.
Ma veoma cudna prica uopste. Ne kontam rezisera, (iako je drugi ako se ne varam) koji je uzeo lika iz prvog filma koji je fucking silovatelj i obicni ubica i prave od njega neku vrstu zrtve i protektorata u drugom filmu. Like wtf.napoleon72 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 00:46Pregledan ovaj Don't breathe 2. Vala prvi dio bolji, "realniji" (koliko inace ovakvi.filmovi mogu bit realni?). Ocjena 5/10

@igrajlopte 🐦
Ja krenuo da skinem ovaj Americki kad skontam u komentarima da je obrada i naravno skinem ovaj iz 2018ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 okt 2021, 19:29Ja sam gledo originalnu dansku verziju filma i taj film je bio brutalan.

mozda pogledam vcrs
Arsenal All The Way !
- napoleon72
- Kontakt:
Probali ga smeksat ovom djevojcicom, kao on je sad ocinska figura i SPOILER ALERTReX je napisao/la: ↑02 okt 2021, 20:18Ma veoma cudna prica uopste. Ne kontam rezisera, (iako je drugi ako se ne varam) koji je uzeo lika iz prvog filma koji je fucking silovatelj i obicni ubica i prave od njega neku vrstu zrtve i protektorata u drugom filmu. Like wtf.napoleon72 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 00:46Pregledan ovaj Don't breathe 2. Vala prvi dio bolji, "realniji" (koliko inace ovakvi.filmovi mogu bit realni?). Ocjena 5/10![]()
![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Ova tema se mogla dosta bolje razviti, u vise filmova, ovako su sve nabrzali, dosta stvari nema logike, onako, sto kazes srednja zalost...
Al zato Toma

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.