Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja ne pijem kad ima para. ja pijem kad ima pićaLIvada je napisao/la:ja pijem![]()
uglavom..svaki dan,kad se ima para
nemoj da ti se još dva Klošara okome na vrat,ne diraj mi timskog kolegurob do bagro je napisao/la:KO KlosarLIvada je napisao/la:ja pijem![]()
![]()
![]()
suti robscorpion je napisao/la:nemoj da ti se još dva Klošara okome na vrat,ne diraj mi timskog kolegurob do bagro je napisao/la:KO KlosarLIvada je napisao/la:ja pijem![]()
![]()
![]()
![]()
Pa zar i ti scorpion, lafo organizuje termine, skuplja omladinu da se bave sportom, a on loka li loka, pa ti bi na coache trebao biti uzor, a ne tako.Slijedeći termin nam ponesi stock umjesto loptescorpion je napisao/la:nemoj da ti se još dva Klošara okome na vrat,ne diraj mi timskog kolegurob do bagro je napisao/la:KO KlosarLIvada je napisao/la:ja pijem![]()
![]()
![]()
![]()
H1N1 je napisao/la:http://www.facebook.com/profile.php?v=p ... 986&ref=ts
evo jos jedne ''zanimljive'' grupe....![]()
![]()
![]()
Mislis 2 na 3TheManiacs je napisao/la:Ocete 2 na 2
ja branim roba
hehehethe scouser je napisao/la:Mislis 2 na 3TheManiacs je napisao/la:Ocete 2 na 2
ja branim roba
Podrinje je napisao/la:sto vole djece da se igraju smrti hocete ba da beretu potezemrob do bagro je napisao/la:Hajde naletite...Dzoka sad ga![]()
rekli bih ljudi da sam zajeban
Ma znam ja te cake . I meni je vishe puta bilo nudito svasta ,ali nisam pristao.Nije prijatelj koji ti nudi te stvari .Imam srecu da se bavim sportom ,i da mi je vecina drustva dobra ,i da nepije i ne pusi kao ni ja .A nesto najgore mi je kad za Bajram ode u kafic i sutradan prica :''joooj jesam se naroljo ,iznosili me iz kafica''BlueSharks je napisao/la:YNWA
MElloo
bavarian_bk
Iskreno ja vam se divim.Ja sam mislio da ne psotoji niko u današnjoj omladini da bar jednom nije probao alkohol, ako ništa za neki praznik.Možda ni ja ne bih danas pio i mnogo ljudi, al znate kako kad imaš 14-15 godina, ako ne piješ nisi raja, nisi cool, i ja sam počeo piti da bi bio cool, kao i svi i onda ti se to svidi i nastaviš i vi da probate sigurno ne bi osalo na jednom pokušaju
razloga ima mnogo, naravno i vjera je među njimabayer 04 je napisao/la:Onaj...Svaka vam čast momci...![]()
A koji su razlozi što niste???Jesu li vjerski,ili...
ma prosao sam je sve to, trenutno imam 21 godinu, mnogo puta sam dosao u iskusenje da pocnem piti ali hvala Bogu nisam , mnogi moji jarani se ne trijezne, piju dok imaju para, sve sto zarade potrose na alkoholBlueSharks je napisao/la: YNWA
MElloo
bavarian_bk
Iskreno ja vam se divim.Ja sam mislio da ne psotoji niko u današnjoj omladini da bar jednom nije probao alkohol, ako ništa za neki praznik.Možda ni ja ne bih danas pio i mnogo ljudi, al znate kako kad imaš 14-15 godina, ako ne piješ nisi raja, nisi cool, i ja sam počeo piti da bi bio cool, kao i svi i onda ti se to svidi i nastaviš i vi da probate sigurno ne bi osalo na jednom pokušaju
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], NebeskaSila96 i 6 gostiju.