Zar nisu Troicki-Stepanek igrali?Devil je napisao/la:Bio sam na prvom mecu danas Troicki-Berdych ovaj drugi nisam vise mogao sediti.![]()
Nazalost Novak zbog iscrpljenosti nije mogao da igra ovaj mec protiv Stepaneka kojeg bi siguran sam iskucao jer Stepanek stvarno lose igrao danas.Viktor odlicno usao u mec,prvi set 6:4 uz odlicnu igru,Stepanek se nije mogao sastati lepo sa lopticom,nije licio na sebe uopste.Od drugog seta krece pad u igri Troickog,sto smo i navikli da gledamo kod njega,momak jednostavno nema konstatnu da igra citav mec na velikom nivou.Nastavak meca vise je izgledao kao da gledam neki slow motion nego ozbiljan tenis,previse sporo je igrao,trebao je mozda malo vise ici na snagu jer ni Stepanek nije bio nista jaci od njega.Na kraju 3:1 za Stepaneka za prvi bod Ceha u ovome mecu.
U drugom mecu koji se trenutno igra Janko vodi BErdycha sa 2:0 u setovima uz odlicnu igru,Berdycha kao i da nema na terenu,uporpunosti su i Stepanek i Berdych ispali iz forme i ovo bi trebali na kraju resiti u svoju korist.
U drugom polufinalu Llodra uzeo Monaca 3:1,a Monfils Nalbandiana takodje 3:1.
Ono sto treba reci je da Srbija ako prodje dalje protiv Francuza igra u Areni a ako Argentinci prodju dalje odlucuje zreb.
Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Davis Cup
BosnaE
Odličan meč sada gledamo, Berdych je pobijedio u 3.setu i kao da je ubacio u veću brzinu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Jesu sto?newton_heath_lyr je napisao/la:Zar nisu Troicki-Stepanek igrali?Devil je napisao/la:Bio sam na prvom mecu danas Troicki-Berdych ovaj drugi nisam vise mogao sediti.![]()
Nazalost Novak zbog iscrpljenosti nije mogao da igra ovaj mec protiv Stepaneka kojeg bi siguran sam iskucao jer Stepanek stvarno lose igrao danas.Viktor odlicno usao u mec,prvi set 6:4 uz odlicnu igru,Stepanek se nije mogao sastati lepo sa lopticom,nije licio na sebe uopste.Od drugog seta krece pad u igri Troickog,sto smo i navikli da gledamo kod njega,momak jednostavno nema konstatnu da igra citav mec na velikom nivou.Nastavak meca vise je izgledao kao da gledam neki slow motion nego ozbiljan tenis,previse sporo je igrao,trebao je mozda malo vise ici na snagu jer ni Stepanek nije bio nista jaci od njega.Na kraju 3:1 za Stepaneka za prvi bod Ceha u ovome mecu.
U drugom mecu koji se trenutno igra Janko vodi BErdycha sa 2:0 u setovima uz odlicnu igru,Berdycha kao i da nema na terenu,uporpunosti su i Stepanek i Berdych ispali iz forme i ovo bi trebali na kraju resiti u svoju korist.
U drugom polufinalu Llodra uzeo Monaca 3:1,a Monfils Nalbandiana takodje 3:1.
Ono sto treba reci je da Srbija ako prodje dalje protiv Francuza igra u Areni a ako Argentinci prodju dalje odlucuje zreb.
edit:Vidim da sam gore u uvodu napisao Troicki-Berdych a dole sam ispravno,moja greska.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kakva sreća na break loptu za Berdycha, vjerojatno ćemo gledati 5.set
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Pobeda Janka 3:1 u njegovoj odlicnoj partiji,sutra dubl koji mislim da odlucuje ovaj mec.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Danas igramo dubl, vjerovatno protiv dvojca Gil/Tavares. Ova dva igrača su u karijeri odigrali deset mečeva, slavili su šest puta, dok su četiri puta poraženi. Ne znam, šansa postoji, Amer je veoma dobar na mreži, sjajno servira, a Šetkić i Gorčić se do sada baš i nisu proslavili u dublu, mislim da nikad nisu uzeli niti set, tako da Amer može donijeti samo bolju igru, jer gore ne može.
Ovaj bod bi značio puno, jer sam poprilično siguran da će Delić sutra dobiti Machada, a ni Aldin nije bez šansi.
Ovaj bod bi značio puno, jer sam poprilično siguran da će Delić sutra dobiti Machada, a ni Aldin nije bez šansi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Valjda bi onda Delic-Setkic bila bolja kombinacija u dublu?Virtu4l je napisao/la: a Šetkić i Gorčić se do sada baš i nisu proslavili u dublu
Ne znam, ja mislim da je Ismar bolja opcija, iskusniji je, ima solidne rezultate u dublu, sjećam se da je prošle godine sa Vagnozzijem došao do finala turnira u Banja Luci, dok je ove godine u paru sa Bašićem poprilično napatio Mahuta i Vasselina.LejlaSA je napisao/la:Valjda bi onda Delic-Setkic bila bolja kombinacija u dublu?Virtu4l je napisao/la: a Šetkić i Gorčić se do sada baš i nisu proslavili u dublu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad se pojavila informacija da je Machado navodno povrijeđen, mislim da bi njega trebao zamijeniti Joao Sousa, sa kojim Delic sutra nebi trebao imati problema. Mislim da će meč između Šetkića i Gila odlučiti ovaj duel.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U koliko igramo dubl, i daje neki link ako ima, brine me samo koliko je Delic fizicki spreman, odigrao je tezak mec u 5 setova jucer, a bio je i povrijeden, i sada ce igrati dubl, a sutra ima jos jedan mec !! Molim vas dajte link ili bilo sta gdje se moze pratit rezultat !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Meč počinje u 15:00.EdinTM87 je napisao/la:U koliko igramo dubl, i daje neki link ako ima, brine me samo koliko je Delic fizicki spreman, odigrao je tezak mec u 5 setova jucer, a bio je i povrijeden, i sada ce igrati dubl, a sutra ima jos jedan mec !! Molim vas dajte link ili bilo sta gdje se moze pratit rezultat !
Što se tiče linka, najbolje što trenutno imamo je http://www.tsbih.ba
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
jel pocelo 

1-1
nando; gdje gledas?
Izgleda da igraju Delic i Setkic....Virtu4l je napisao/la:Ne znam, ja mislim da je Ismar bolja opcija, iskusniji je, ima solidne rezultate u dublu, sjećam se da je prošle godine sa Vagnozzijem došao do finala turnira u Banja Luci, dok je ove godine u paru sa Bašićem poprilično napatio Mahuta i Vasselina.LejlaSA je napisao/la:Valjda bi onda Delic-Setkic bila bolja kombinacija u dublu?Virtu4l je napisao/la: a Šetkić i Gorčić se do sada baš i nisu proslavili u dublu
na ovom izvjestavajuLejlaSA je napisao/la:nando; gdje gledas?
http://tennisresultados.****/20 ... osnia.html
Edit
Hvala
Hvala
radi li ?LejlaSA je napisao/la:Edit
Hvala
6-1 0-1 za sada...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.