U Visokom također kod Suše čekam kad će ih na semaforu nokautirat. Neki dan sam ih 11 tu nabrojao na raskrsnici.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kod Suše im je leglo, milijardu kamera ima na onoj raskrsnici, plave koverte se redovno salju zbog tih kamera nama Bosancima ali njih jednostavno ne vide... A odmah tamo iza pumpe im je i fiktivna firma preko koje kupuju zemlju na opstini Visoko!Civa je napisao/la: ↑29 sep 2020, 23:22Prije 10tak dana u Kaknju ih je bilo 10tak i ja jednu noć na pumpi sa drugom, i vidim prolaze trojica nako teturaju se. Uđem u trgovinu u sklopu pumpe, kad ulazi taj jedan i uzima 6 limenki pive od 0.5, i spušta siće bruka. I vraća mu radnik na kasi ostatak, kaže daj i za ostalo pive.![]()
U Visokom također kod Suše čekam kad će ih na semaforu nokautirat. Neki dan sam ih 11 tu nabrojao na raskrsnici.
Jel iko ikad vidio nekog migranta kako klanja a sve veliki muslimani. Svi cemo imati veliki problem jer bi sad trebali biti svi zajedno. Da su protesti u cijeloj drzavi za đigrante drzava bi morala nwsto poduzeti ovako boli ih k za bihacemHusika je napisao/la: ↑29 sep 2020, 23:28Kod Suše im je leglo, milijardu kamera ima na onoj raskrsnici, plave koverte se redovno salju zbog tih kamera nama Bosancima ali njih jednostavno ne vide... A odmah tamo iza pumpe im je i fiktivna firma preko koje kupuju zemlju na opstini Visoko!Civa je napisao/la: ↑29 sep 2020, 23:22Prije 10tak dana u Kaknju ih je bilo 10tak i ja jednu noć na pumpi sa drugom, i vidim prolaze trojica nako teturaju se. Uđem u trgovinu u sklopu pumpe, kad ulazi taj jedan i uzima 6 limenki pive od 0.5, i spušta siće bruka. I vraća mu radnik na kasi ostatak, kaže daj i za ostalo pive.![]()
Gotovo da nema strateske kote na opstini gdje nisu kupili zemlju i sagradili dvorac!
Daje im Allah i sakom i kapom... Valjda umiju bolje klanjati od ovih nasih promuslimana!![]()
Pa ti lako sebe mozes rijesit tako da odes baustelat u Sloveniju?DonerKebab je napisao/la: ↑30 sep 2020, 09:54Ne znam vala ni ja kad cemo se rijesit ovih migranata koji druge zemlje osjecaju svojom. Na sav jad nam pored domacih migranata iz Srb i Hrv dodjose i Pakistanci, Afganci i Marokanci.
Gledam na twiteru onaj smrad peter vec kmeci sto mu se zatvorila bira. To je bila njegova zlatna koka sa sda mafijom. Taj kamp treba smjestiti na granicu sa hr i slati ih da idu prema eu. Kad ih krene 10000 prema hr tesko da mogu zaustaviti sve. **** eu i sarajevo, kanton usk treba sve na svoju ruku raditi. Ebo sda, galica, hoffmana i ostale radnike strani drzava.nebeskasila je napisao/la: ↑01 okt 2020, 09:04Katastrofa. Svaki dan je sve gore. Rekli zatvoriti kamp bira i prebaciti migrante u drugi kamp. Sad zatvorili biru a migrante ostavili u gradu da rade sta hoce. Sve je dobro dok se ubijaju medjusobno
Za razliku od Zapada
Pa nalaze se u drzavi gdje mogu raditi sta hoce. U drzavi gdje im ne znaju ime ne znaju ko su i sta su. Gdje nema policije gdje niko ne radj svoj posao. Zasto ne ubijaju po Njemackoj po Sloveniji Italiji. Samo u bosni rade te probleme.
Odmah iza kantonalne bolnice u Bihacu. Sve livade i sume. I ti sto su izboli svi pobjegli u sume. I nikad ih policija i nece naci a ubili ljude. Vedro polje se zove mjesto