FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nije penal, prekasno pao, neiskustvo.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba nastaviti u istom ritmu kao i posljednjih 15 minuta jer smo tada sve kontrolisali i pri tome satjerali Parizane na njihovu polovinu.
Gnabry mora dati vise, nema njegovih prodora, naravno kao i Coman koji ima prostora.
Vjerujem da ce Lewa jedan utrpati.
Gnabry mora dati vise, nema njegovih prodora, naravno kao i Coman koji ima prostora.
Vjerujem da ce Lewa jedan utrpati.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neovisno od rezultata, čekam informaciju od Flicka zbog čega igra Coman, a ne Ivan, kada je Coman sa klupe zvijer.
Čak sam očekivao Coutinha prije Comana. Samo da Davies ne dobije crveni.
Čak sam očekivao Coutinha prije Comana. Samo da Davies ne dobije crveni.
Coman je glup igrac,zato i ne moze da napreduje
Coman jako neinteligentan u decision making-u.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Perisa mora uci jer ce prije svega i pomagati Daviesu te ga tako mozda spasiti od crvenog. Kiksao je Flick s ovim, nadam se da vidi to, ima sansu da se popravi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ili Periša ili Coutinho. Imam neki osjećaj da bi Cou mogao odlučit ovaj match ako bude igrao.
NAPOKON 'ZUJALICA' !!!
Pa ja ....Coman
Najgori igrac na terenu zabija gol
Pisaj me !!! Napokon!
Pisaj me !!! Napokon!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
KIMMICH <3
PA ZNAO JE KIMMICH, KOJEM JE MOURINHO DODIJELIO ULOGU NAJINTELIGENTIJEG FUDBALERA, DA SU SVI BILI NA LEWANDOWSKOM I ON LAGANO DO COMANA AJMOOOOOOO
- Bayern@heart
- Kontakt:
Tako je Comaneee
Šteta Daviess
Šteta Daviess

- Nerminovic
- Kontakt:
uuuuuu Coman se razigr'o....
Ovo je mač sa dvije oštrice jer bi mogli u produžetke sa Coutinhom i Perišićem, a to ne bi valjalo.
Neuer dva zicera iscupa
Perisic po kretnji ko da je usao u utakmicu prvog kola Bundeslige a ne finala LP -.-
Hvala Thiago.
BOGOVI FUDBALA POGLEDAJTE NAS!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.