BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Re: BiH - Turska
3-0 DERATIZACIJA gu..va poderase ih ko mokar avaz....al neka nek obezbjede Svjetsko da da protiv nas igraju rastereceno da ih nakantamo 

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
E vidiš to bi moglo biti gadno. Osigurali su prvo mjesto, rasterećeni, i dođu sa jakim b sastavom sa igračima koji se žele dokazati kao Jesus Navas i raja hehe. To bi gadno moglo biti. Kako god , i da izgubimo sada od Turske ja sam ubjeđen da smo drugi.ADMIR_HZ87 je napisao/la:3-0 DERATIZACIJA gu..va poderase ih ko mokar avaz....al neka nek obezbjede Svjetsko da da protiv nas igraju rastereceno da ih nakantamo
pa bolje da grizu sa b sastavom,nego sa A(da su izgubili od belgije)

oVO ME INTERESUJE KAKVE SU OPCIJE AKO ZIJANIMO OD TURSKE
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Del Bosque voli Bosnu.Jako često dolazi ovamo.Tako da ako im ne bude trebalo a neće,a nama bude trebalo za baraž mislim da će nam pustiti.Uz to da izbace Turke.Jer Tutci uvijek igraju loše kvalifikacije,al zato na prvenstvu igraju neugodno.I njih će željeti odma izbaciti.Čak i Turci to govore
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
mahalac je napisao/la:oVO ME INTERESUJE KAKVE SU OPCIJE AKO ZIJANIMO OD TURSKE
Ma ima puno opcija kako god, bodom idemo 99% u baraž, sa 3 100%, ako izgubimo 60-70%: sve je do nas, a ako Belgija uzme Turcima neki bod kao što ako Bog da i hoće onda smo baš drugi. Mene brine Francuska koja ide u baraž hehe.
Turci igraju poslije nas sa Belgijom u Belgiji.I ne vjerujem da će moći pobjediti.Pogledaj koliko su se samo patili sa Estonijom i to na domačem.a mi igramo sa EStoncima i Špancima.estonce bi trebali veoma lako ugazit.a i Španci će nas putiti ako bude trebalo.dakle ako osvoje protiv nas trebali bi protiv belgije izgubiti.tako da će opet razlika biti 4 boda.e jedino ako dobiju i belgiju i nas.onda moramo pobjediti i Estoniju i Španiju.Inaće papa baražmahalac je napisao/la:oVO ME INTERESUJE KAKVE SU OPCIJE AKO ZIJANIMO OD TURSKE
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Estonci su veceras pokazali da se Turcima moze dati golova i golova!!!! Ako budu napadaci raspolozeni, rasut cemo ih, a odbrana kao i uvijek dobra nema sanse da prime gol!!!! Spahic bi mogao igrati u bilo kojoj ekipi na svijetu!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
MOzemo dobiti tursku, ali i revans nam odgovara, al ja znam da cemo ih insAllah dobiti treba poceti sa Muslimovicem i Dzekom, a Ibisevica ostaviti na klupi 

mB!
evo i četvrtog belgijancima a mi se nešto nadali da bi belgija mogla...
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ja bi radije džeksa na klupu,a ovu dvojicu da igraju jer puno više trče pritiskaju protivničku odbranu još će bit miske pa dat ćemo im 6 s ovakvim napadomMukiol je napisao/la:MOzemo dobiti tursku, ali i revans nam odgovara, al ja znam da cemo ih insAllah dobiti treba poceti sa Muslimovicem i Dzekom, a Ibisevica ostaviti na klupi
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
slozio bih se da treba muslimovica od pocetka ubaciti..a mislim da je ipak ovom danasnjom pobjedom baraz osiguran gledajuci ovaj raspored turske i nas do kraja...
- Principatus
- Kontakt:
Bolje je ne razmisljati o tome sta moze da bude, ako izgubimo protiv Turske. Oni ako treba pod pritiskom ce pobjediti i druge 2 utakmice, jedino Belgija im moze napraviti problema, ipak su Turci zeznuti. Ne smije do toga doci, da se moramo vaditi u gostima preko Estonije koja hvaca vazuduha i jedne Spanije pa cak i sa drugom postavom. Mozemo mi svakoga poraziti, ali ova utakmica protiv Turske je bar po meni odlucujuca. Moramo u Zenici njihovu nadu unistiti.
U srijedu je finale.
U srijedu je finale.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mislim najbolje da Zlatan opet bude na klupi, kada uđe u 60-70 munit onda može iskorisiti svoju brzinu nad ostalim umornim Turskim igračima.
Miske se odmarao, i sada je jš spremniji za duel protiv Turaka. Biti će to gadna utakmica, i ako Bog da , Bosna će izaći na kraju kao pobjednik.
Miske se odmarao, i sada je jš spremniji za duel protiv Turaka. Biti će to gadna utakmica, i ako Bog da , Bosna će izaći na kraju kao pobjednik.
dzeko je u mini krizi to je vidljivo. pjanicu bi trebalo pronaci mjesto u ekipi, definitivno je izrastao u igraca. u ono malo sto je odigrao vidi se da to zasluzuje.
- antipolitikaa
- Kontakt:
s kim turci igraju poslije bih?
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- TheScouser
- Kontakt:
I Dzekson i Vedo su u krizi, ali se nadam da ce to sve nestati do srijede aBd! Sto se Miralema tice, pa halo, momak nije imao pogresnog dodavanja, kakav ce on igracina biti!bh hrvat je napisao/la:dzeko je u mini krizi to je vidljivo. pjanicu bi trebalo pronaci mjesto u ekipi, definitivno je izrastao u igraca. u ono malo sto je odigrao vidi se da to zasluzuje.

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- NoName
- Kontakt:
Kakve sve gluposti neću pročitati ovdje. Ne zanosimo se ranije, razlika između nas i turske je 4 boda a na bandu ima još 9. Odakle sad to da smo već u baražu? Estonija nije mačiji kašalj, pokazali su to protiv Turske u Talinu ali i noćas.
Ako zijanimo od Turske i Španije a odigramo neriješeno sa Estonijom onda od baraža nema ništa, sve da turci izgube u Belgiji. Polako, treba odigrati makar neriješeno sa Turcima a onda možemo reči da smo skroz blizu baraža.
Situacija sa eventualnim protivnicima u baražu se komplikuje. Ko zna na šta će to da izađe
Ako zijanimo od Turske i Španije a odigramo neriješeno sa Estonijom onda od baraža nema ništa, sve da turci izgube u Belgiji. Polako, treba odigrati makar neriješeno sa Turcima a onda možemo reči da smo skroz blizu baraža.
Situacija sa eventualnim protivnicima u baražu se komplikuje. Ko zna na šta će to da izađe
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ma nema nista od kalkulisanja ovo mozemo ovako onako treba samo trazit da se sve tri pobjede i maksimum uzme bodova i tacka jeb. samo pobjede i nista vise
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Principatus je napisao/la:Bolje je ne razmisljati o tome sta moze da bude, ako izgubimo protiv Turske. Oni ako treba pod pritiskom ce pobjediti i druge 2 utakmice, jedino Belgija im moze napraviti problema, ipak su Turci zeznuti. Ne smije do toga doci, da se moramo vaditi u gostima preko Estonije koja hvaca vazuduha i jedne Spanije pa cak i sa drugom postavom. Mozemo mi svakoga poraziti, ali ova utakmica protiv Turske je bar po meni odlucujuca. Moramo u Zenici njihovu nadu unistiti.
U srijedu je finale.
ma turci nece dobiti belgiju gore taman i da nas dobiju ovdje. oni su sada pod ogromnim pritiskom, sve je manje bodova u igri, i kako utakmica bude odmicala biti ce sve nervorzniji, u zenici treba izdrzati prvih pola sata tekme ne primiti gol, ako to uspijemo nas je baraz, a gledam ove druge grupe, repke su manje od nas skupile bodova pa mislm da netrebamo se plasiti da ne budemo najgora drugolasirana repka
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.