Manja sramota nego navijat za SloboduRigoletto je napisao/la:Srce uvijek vuče ka otimačima i novokomponovanima, šta ću

Moderator/ica: GracanicaAA
Manja sramota nego navijat za SloboduRigoletto je napisao/la:Srce uvijek vuče ka otimačima i novokomponovanima, šta ću
Interesantno da je nekom vrijedno dicenja da jede u jednoj Limenci.Kad si navijac Slobode,to svakao jeste nesto veliko.Heller je napisao/la:Išči mu jedan da možeš po selu pričati kako si jeo ćevape u Limenci.BosanacGorstak je napisao/la:Nisam bas u toku danasnjih desavanja pa me zanima jeste li konacno isplatili ljudima makar ono pola plate sto ste im ostali kratki![]()
Hvali vam se jedan igrac na drustvenoj mrezi da su dobili bonove za hranu u Limenci,hajd bar nesto pozitivno.![]()
Zna li neko nesto jel covjek prezivio,bilo sta i za Lazarevica ako moze?Međutim, nezadovoljstvo među igračima i trenerima ne jenjava, a s ovim u vezi reagovao je i pomoćni trener Slobode, Gradimir Crnogorac. – Sloboda je moj klub, nemam šta kriti i koga štititi. Od ovog posla živim, ugrožena je egzistencija svih igrača i naših porodica. Igrače jedva držimo na okupu, jer nemaju mjesecima ni prebijene pare, a nezadovoljstvo je sve jače i teško je reći u kakvom ćemo raspoloženju dočekati gradski derbi s Tuzla Cityjem – kaže Crnogorac u razgovoru za Fenu. | Preuzeto sa: https://****/sport/nogomet/grad ... jene-pare/
"Pored problema koje imamo u samoj ekipi, imamo ogromne probleme u samom radu i uslovima u kojima radimo. Igračima nemam dati nikakvu primjedbu. Idemo po terenima, ne znamo gdje i kad treniramo, da ne pričam o teškoj financijskoj situaciji. Igrači nisu primili plate, pod upitnikom je i naše ostajanje u klubu", poručio je Lazarević večeras u razgovoru za SportSport.ba
Pa nije meni, al u tvom selu će se mitovi generacijama pričati o odabranom.BosanacGorstak je napisao/la:Interesantno da je nekom vrijedno dicenja da jede u jednoj Limenci.Kad si navijac Slobode,to svakao jeste nesto veliko.Heller je napisao/la:Išči mu jedan da možeš po selu pričati kako si jeo ćevape u Limenci.BosanacGorstak je napisao/la:Nisam bas u toku danasnjih desavanja pa me zanima jeste li konacno isplatili ljudima makar ono pola plate sto ste im ostali kratki![]()
Hvali vam se jedan igrac na drustvenoj mrezi da su dobili bonove za hranu u Limenci,hajd bar nesto pozitivno.![]()
![]()
:
Poceo si da se gubis,da niste na sastanku povodom ujedinjenja Fukara dobili od koga bambucu pa si poceo gluposti valjat ovdje po forumuHeller je napisao/la:
Pa nije meni, al u tvom selu će se mitovi generacijama pričati o odabranom.
Prosiš li još uvijek il si sad u javnoj kuhinji?BosanacGorstak je napisao/la:Poceo si da se gubis,da niste na sastanku povodom ujedinjenja Fukara dobili od koga bambucu pa si poceo gluposti valjat ovdje po forumuHeller je napisao/la:
Pa nije meni, al u tvom selu će se mitovi generacijama pričati o odabranom.![]()
Vidim i Sariel je poceo neke pjesmice pisati,ono bas u skladu sa inteligencijom jednog navijaca SLobode![]()
Da.Inace Zagreb,Beograd,Podgorica,Sarajevo ne prestaju pricat o Limcenci i njihovim cevapima,Fukarama i njihovim gostovanjima,Slobodi i njenim trofejima.Puna im usta Tuzle i Tuzlaka,sta znamo mi dosljeBeduin je napisao/la:Rumenko o cevapima i tradiciji. Odrasto i umret ce na siru i piletini i ono zbori o Limenci za koju su culi u cijeloj bivsoj jugoslaviji.
Al dobro, nije telal mogao zalaziti u one vukojebine vase pa niste ni znali ni za sta oko vas.
Da.Vjerujem kako su se sirom juge tresle gace na gostovanju Fukarama.Beduin je napisao/la:Sad tek vidim da ovaj mali jazavac nema ni 16 ljeta, ali naucio citirati pa na svaku mora makar kroz dupe.
Posto si mladjahan i neuk, imas youtube pa nadjes tamo odlican dokumentarac o navijacima u bivsoj jugi i sta kazu vodje Partizana, CZ i ostali za Tuzlu i koja gostovanja su im bila najrizicnija. To sto smo dobri, ne znaci da nemamo muda, rumenko neuki.
Al sta ti znas, tek do pekare smijes bez pratnje sa svojih 15 godinica. Hajde zibje.
Vidim poceo si neke pjesmice pisati,sukladno tvojim mentalnim i intelektualnim sposobnostimaSariel1987 je napisao/la:Mislis na slogu pda ispostavu iz siminog hana?
BosanacGorstak je napisao/la:Vidim poceo si neke pjesmice pisati,sukladno tvojim mentalnim i intelektualnim sposobnostimaSariel1987 je napisao/la:Mislis na slogu pda ispostavu iz siminog hana?![]()
Dobro si ti sebe procjenio kad si otisao u Austriju cistit Wc-eve,nebi se najeo hljeba od knjizevnosti![]()
Zar nemaš stida ni srama smegmo sedam dana neopranog Hazmira.staragarda je napisao/la:Au,ne vadi ga Gorštak....ono kulturno, podrinjski![]()
![]()
Sigurno ima od Azmira besplatno tehnicki na taxiju. Sjecas se da se hvalio ovdje kako je vozio jednom AzmiraHeller je napisao/la:Zar nemaš stida ni srama smegmo najvećeg beskućnika Ugande.staragarda je napisao/la:Au,ne vadi ga Gorštak....ono kulturno, podrinjski![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.