IdemoRaonffa je napisao/la:Žrijeb će biti održan 26. septembra s početkom u 12 sati u prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
IdemoRaonffa je napisao/la:Žrijeb će biti održan 26. septembra s početkom u 12 sati u prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu.
Koliko znam jedna tekma je sve do 1/2 finalaLik je napisao/la:Jel sutra totalni zrijeb i jel jedna tekma ?
Jeste, otvoreni zrijeb, moze svako na svakog. Jedna utakmica.visokohz je napisao/la:Koliko znam jedna tekma je sve do 1/2 finalaLik je napisao/la:Jel sutra totalni zrijeb i jel jedna tekma ?
Tristan je napisao/la:Jeste, otvoreni zrijeb, moze svako na svakog. Jedna utakmica.visokohz je napisao/la:Koliko znam jedna tekma je sve do 1/2 finalaLik je napisao/la:Jel sutra totalni zrijeb i jel jedna tekma ?
Ako jedan par budu ekipe iz razlicitih rangova takmicenja, domacin je ekipa iz nizeg ranga. Ako su iz istog ranga onda zrijeb odlucuje domacina.
U božje uši. Hajmo ih ugasitRigoletto je napisao/la:Daj nam nekog trabant velikana
De bola uozbilji se komsija budalo jednaRigoletto je napisao/la:U božje uši. Hajmo ih ugasitRigoletto je napisao/la:Daj nam nekog trabant velikana
Jaka neka ekipa - mlati ih svatko tko stigne (poceli mi taj trend, nastavile Horde)NeretvanskaPastrmka je napisao/la:De bola uozbilji se komsija budalo jednaRigoletto je napisao/la:U božje uši. Hajmo ih ugasitRigoletto je napisao/la:Daj nam nekog trabant velikana![]()
Eto Ljubica u 1/4 finalaDamirT je napisao/la:Zanimljivo da svi premijerligasi igraju medjusobno...
Uz sav respekt, ali jedina su ekipa u PL za koju se moze reci “kanta za nabijanje”.MortemHz je napisao/la:Joj šta im Borac uradi gluho bilo
Ne bih rekao da su kanta za nabijanje pogotovo u Ugljeviku ali sta se desava svjesni su da ispadaju sto zbog (ne) kvalitete sto zbog sudijski odluka i jednostavno malog kluba bez podrske. Znalo se da ce biti tu godinu-dvije, uzimaj lovu sad na kladari.LjoZee je napisao/la:Uz sav respekt, ali jedina su ekipa u PL za koju se moze reci “kanta za nabijanje”.MortemHz je napisao/la:Joj šta im Borac uradi gluho bilo
Kvota milja i po, ko ljudi na grbavicimohikanac12 je napisao/la:Koja je kvota na Velez. Napadaju, slikajte nam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.