Mrtve usta. Djecu,seku, mamu, sve redomjosipmusa2 je napisao/la:UUUUUUU još jedan inernet razbijačVolimVelez je napisao/la:Ako hoces da mi kazes to brate u oci dodji na Carinu u RA ili Pauk pa me potrazi molim te, samo da ti dam po toj labrnji balavojjosipmusa2 je napisao/la:Hvala, volim i ja tvoju majku![]()
![]()
![]()
![]()
Poselami sekanu
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Mostar u srcu Velež do groba !
- josipmusa2
- Kontakt:

Tipični primjer nepismenog kremenka

Idi bola radi svoj posao, malo ovo smeće rasčisti
-
- Kontakt:
Usa papcino jedna. Blatis Velez godinama ovdje i sad glumis nekog navijaca. Mrtve ti usta mazlume jedanjosipmusa2 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tipični primjer nepismenog kremenka![]()
![]()
![]()
![]()
Idi bola radi svoj posao, malo ovo smeće rasčisti
Mostar u srcu Velež do groba !
- josipmusa2
- Kontakt:
De opismeni se, bode me ova nepismenost u oči
Kad več ne znaš gramatiku što ne prazniš kontejnere ? Gledam one kineze sve trljaju Budu po trbuhu koliko smrdi, još kad kraj njih naiđu takvi usmrđeni klošari ko ti odoše oni pravac u lijepo Međugorje

Kad več ne znaš gramatiku što ne prazniš kontejnere ? Gledam one kineze sve trljaju Budu po trbuhu koliko smrdi, još kad kraj njih naiđu takvi usmrđeni klošari ko ti odoše oni pravac u lijepo Međugorje
Nepismenost drugih te bode u oci, a tvoju nepismenost ne vidis?josipmusa2 je napisao/la:De opismeni se, bode me ova nepismenost u oči![]()
Nisam lektor, ali ne znam odakle ti pravo sa ovakvim pisanjem nekome prigovarati za nepismenost...
- josipmusa2
- Kontakt:
Vidi se da nisi lektor, OŠ Zalik majkaRodjeni81 je napisao/la:Nepismenost drugih te bode u oci, a tvoju ( vlastitu ili svoju ) nepismenost ne vidis?josipmusa2 je napisao/la:De opismeni se, bode me ova nepismenost u oči![]()
Nisam lektor, ali ne znam odakle ti pravo sa ( da ) ovakvim pisanjem nekome prigovarati ( Š ) za nepismenost...
Sramota je na sta moj rodni grad spade poslije rata, lijepo me stid, ovdje kao i na onom forumu, ako ne pises kao vecina, dusman si, vaki si, naki si, ako ne dizes nase igrace u visine, opet si dusman nisi velezovac, i slicno. Cim neki nas igrac predje u drugi klub, ma koliko dobar bio, ide prica sta ce on veze nema.
Musa vecinu stvari koje pise, je u pravu, nit imamo paklen igracki kadar, nit je Brandao bolji od Zeca, zbog godina mozda perspektivniji, ali daj boze da dostigne karijeru Zeca.
Muka je citat nasu prepotenciju i velicinu, a 30 godina samo tavorimo po marginama naseg fudbala. Nit smo najveci, nit smo najbolji, nit smo to ikad bili.
Musa vecinu stvari koje pise, je u pravu, nit imamo paklen igracki kadar, nit je Brandao bolji od Zeca, zbog godina mozda perspektivniji, ali daj boze da dostigne karijeru Zeca.
Muka je citat nasu prepotenciju i velicinu, a 30 godina samo tavorimo po marginama naseg fudbala. Nit smo najveci, nit smo najbolji, nit smo to ikad bili.
Hahahahahahaha haj mi reci jesi li ga ovo ispravio molim te?josipmusa2 je napisao/la:Vidi se da nisi lektor, OŠ Zalik majkaRodjeni81 je napisao/la:Nepismenost drugih te bode u oci, a tvoju ( vlastitu ili svoju ) nepismenost ne vidis?josipmusa2 je napisao/la:De opismeni se, bode me ova nepismenost u oči![]()
Nisam lektor, ali ne znam odakle ti pravo sa ( da ) ovakvim pisanjem nekome prigovarati ( Š ) za nepismenost...
- josipmusa2
- Kontakt:
Had to be done 

-
- Kontakt:
Nisam kompetentan da procjenjujem ko je bolji igrac. Istina je da je Brandao trenutacno u boljoj formi od Zeca koji nije 100% spreman. To kome je Zec davao golove ne znaci nista posebno da je neka posebna klasa i igracina, jer da jeste nikad se ne bi ni vratio u BiH da igra, nego bi i sa ozljedom nasao neki slabiji tim, ali koji je i dalje za sve nase timove svemirski brod. Uostalom boli me **** za to ko je bolji od njih dvojice. Ono sto mogu reci komentarisati jeste ova zadnja recenica. Nismo najveci ali jesmo medu 3 najveca koja je ova drzava ikad dala. Medu 7 8 najvecih koji su ikad na Balkanu igrali. Historija, rezultati, navijaci, legendarni igraci koji su nosili dres Veleza i sve ostalo daje nam za pravo da se svrstavamo u sami vrh. Moze ovo shvatiti ko kako hoce, to je moj stav iza kojeg cu stajati do sudnjeg dana, osim ako se kvalitet nas lige ne digne u toj mjeri da bude konkurentan najacim ligama Evrope. Jedan trofej bivse Juge vrijedi kao danas trofej jedne od top 6-7 evropskih kupova. Pozz
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- josipmusa2
- Kontakt:
nekoIzMostara je napisao/la:Nisam kompetentan da procjenjujem ko je bolji igrac. Istina je da je Brandao trenutacno u boljoj formi od Zeca koji nije 100% spreman. To kome je Zec davao golove ne znaci nista posebno da je neka posebna klasa i igracina, jer da jeste nikad se ne bi ni vratio u BiH da igra, nego bi i sa ozljedom nasao neki slabiji tim, ali koji je i dalje za sve nase timove svemirski brod. Uostalom boli me **** za to ko je bolji od njih dvojice. Ono sto mogu reci komentarisati jeste ova zadnja recenica. Nismo najveci ali jesmo medu 3 najveca koja je ova drzava ikad dala. Medu 7 8 najvecih koji su ikad na Balkanu igrali. Historija, rezultati, navijaci, legendarni igraci koji su nosili dres Veleza i sve ostalo daje nam za pravo da se svrstavamo u sami vrh. Moze ovo shvatiti ko kako hoce, to je moj stav iza kojeg cu stajati do sudnjeg dana, osim ako se kvalitet nas lige ne digne u toj mjeri da bude konkurentan najacim ligama Evrope. Jedan trofej bivse Juge vrijedi kao danas trofej jedne od top 6-7 evropskih kupova. Pozz
Druga država, od prošlosti se ne živi, kad nam je katanac stigao nikog nije bilo briga, sve te naše zvijezde su imale i lovu i uticaj da nešto urade, nisu uradili, Velež je digao UGMR i Šemso. Da je drug Maršal volio Velež koliko se ta mitomanija razvila ne bi gubili titule redovno u zadnjem kolu. Največi uspjeh nam je polufinale kupa gdje nas je Široki razmontirao, dakle rang smo TOŠKA-a. Najbolji produkt škole igrao u drugoj Češkoj ligi, ajmo malo realnosti
- Stone Island
- Kontakt:
Fino se igrajte.
josipmusa2 je napisao/la:Vidi se da nisi lektor, OŠ Zalik majkaRodjeni81 je napisao/la:Nepismenost drugih te bode u oci, a tvoju ( vlastitu ili svoju ) nepismenost ne vidis?josipmusa2 je napisao/la:De opismeni se, bode me ova nepismenost u oči![]()
Sta ovo ima veze sa transferima ??
MUSVDG
-
- Kontakt:
Na osnovu proslosti se mjeri velicina kluba, kao i historija kluba. To bi po tvojoj logici znacilo da je npr.Notingham Forest mal klub, a ljudi prvaci Evrope bili. Semsudin je samo uveo red i rad u Velez, ono sto su mogli uraditi ljudi u klubu i prije. Ako ti smatras da timovi koji osvajaju titule u danasnjoj BiH se mogu smatrati velikim klubovima i porediti njihovu vrijednost sa vrijednosti Celika Slobode Sarajeva Zelje Borca Veleza prije rata je stvarno za zabrinutost. Ali postujem tvoje misljenje, imas pravo na to i to ti nmg osporiti. Isto kao sto ti nmzs meni ili nekome osporiti da smatramo Velez velikim klubom. Za Titu necu da komentarisem. Poredeci velicine grada Beograda i Sarajeva, a da ne poredim Beograd i Mostar prije rata i rezultate koji su ostvarivali siguran budi da je i drugo mjesto ili cak i trece vrijedno kao titula. Pozzjosipmusa2 je napisao/la:nekoIzMostara je napisao/la:Nisam kompetentan da procjenjujem ko je bolji igrac. Istina je da je Brandao trenutacno u boljoj formi od Zeca koji nije 100% spreman. To kome je Zec davao golove ne znaci nista posebno da je neka posebna klasa i igracina, jer da jeste nikad se ne bi ni vratio u BiH da igra, nego bi i sa ozljedom nasao neki slabiji tim, ali koji je i dalje za sve nase timove svemirski brod. Uostalom boli me **** za to ko je bolji od njih dvojice. Ono sto mogu reci komentarisati jeste ova zadnja recenica. Nismo najveci ali jesmo medu 3 najveca koja je ova drzava ikad dala. Medu 7 8 najvecih koji su ikad na Balkanu igrali. Historija, rezultati, navijaci, legendarni igraci koji su nosili dres Veleza i sve ostalo daje nam za pravo da se svrstavamo u sami vrh. Moze ovo shvatiti ko kako hoce, to je moj stav iza kojeg cu stajati do sudnjeg dana, osim ako se kvalitet nas lige ne digne u toj mjeri da bude konkurentan najacim ligama Evrope. Jedan trofej bivse Juge vrijedi kao danas trofej jedne od top 6-7 evropskih kupova. Pozz
Druga država, od prošlosti se ne živi, kad nam je katanac stigao nikog nije bilo briga, sve te naše zvijezde su imale i lovu i uticaj da nešto urade, nisu uradili, Velež je digao UGMR i Šemso. Da je drug Maršal volio Velež koliko se ta mitomanija razvila ne bi gubili titule redovno u zadnjem kolu. Največi uspjeh nam je polufinale kupa gdje nas je Široki razmontirao, dakle rang smo TOŠKA-a. Najbolji produkt škole igrao u drugoj Češkoj ligi, ajmo malo realnosti
Zadnja izmjena: nekoIzMostara, dana/u 16 jun 2019, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
All-Time First Yugoslav League table
-
- Kontakt:
- josipmusa2
- Kontakt:
Ja ti kažem da se od prošlosti ne živi, i taj Forest je u 2. ligi, Leeds bio i u 3. Mađari više ni na mapi nisu, Egipat bio prvak Evrope u košarci, potpuno nebitne stvari, veličina kluba nema ništa sa sadašnjosti, a sadašnjost je da mi igrače kojima je vrhunac dosadašnje karijere osvajanje drugog ranga najjadnije lige u Evropi uzdižemo iznad momaka koji su bili reprezenativci i koji u potrganom koljenu imaju više lopte nego svi zajedno. Taj isti mali je kao mlađi 6 godina nego sad Brandao škaricama zabijao golove, protiv njega sam igrao na jednom turniru kad je momak primio loptu prsima i u tom prijemu okrenuo tadašnjeg reprezentativnog stopera. Znaš kad će to jedan Brandao radit,nikad, ni na FIFI. Naša je realnost borba za opstanak, a uz fin napredak ovih igrača i pogađanje transfera možemo igrati Evropu za 4 sezone. Sve drugo razmišljanje je budaleština
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Balegaru kome solis vise pamet ovdje. Ti znas ko je dobar a ko nije. Imam utakmica pogledanih u zivotu vise nego ti dlaka na glavi. Brandao je u 5 najboljih igraca lige i posrat cu ti se po toj faci na kraju sezone pusikurcu iz bijelog bara. Spominjes majku momku koji navija za isti klub kao ti. Treba te je.bat invalidujosipmusa2 je napisao/la:Ja ti kažem da se od prošlosti ne živi, i taj Forest je u 2. ligi, Leeds bio i u 3. Mađari više ni na mapi nisu, Egipat bio prvak Evrope u košarci, potpuno nebitne stvari, veličina kluba nema ništa sa sadašnjosti, a sadašnjost je da mi igrače kojima je vrhunac dosadašnje karijere osvajanje drugog ranga najjadnije lige u Evropi uzdižemo iznad momaka koji su bili reprezenativci i koji u potrganom koljenu imaju više lopte nego svi zajedno. Taj isti mali je kao mlađi 6 godina nego sad Brandao škaricama zabijao golove, protiv njega sam igrao na jednom turniru kad je momak primio loptu prsima i u tom prijemu okrenuo tadašnjeg reprezentativnog stopera. Znaš kad će to jedan Brandao radit,nikad, ni na FIFI. Naša je realnost borba za opstanak, a uz fin napredak ovih igrača i pogađanje transfera možemo igrati Evropu za 4 sezone. Sve drugo razmišljanje je budaleština
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- josipmusa2
- Kontakt:
Što si nervozan matori, nema Čehinja ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Balegaru kome solis vise pamet ovdje. Ti znas ko je dobar a ko nije. Imam utakmica pogledanih u zivotu vise nego ti dlaka na glavi. Brandao je u 5 najboljih igraca lige i posrat cu ti se po toj faci na kraju sezone pusikurcu iz bijelog bara. Spominjes majku momku koji navija za isti klub kao ti. Treba te je.bat invalidujosipmusa2 je napisao/la:Ja ti kažem da se od prošlosti ne živi, i taj Forest je u 2. ligi, Leeds bio i u 3. Mađari više ni na mapi nisu, Egipat bio prvak Evrope u košarci, potpuno nebitne stvari, veličina kluba nema ništa sa sadašnjosti, a sadašnjost je da mi igrače kojima je vrhunac dosadašnje karijere osvajanje drugog ranga najjadnije lige u Evropi uzdižemo iznad momaka koji su bili reprezenativci i koji u potrganom koljenu imaju više lopte nego svi zajedno. Taj isti mali je kao mlađi 6 godina nego sad Brandao škaricama zabijao golove, protiv njega sam igrao na jednom turniru kad je momak primio loptu prsima i u tom prijemu okrenuo tadašnjeg reprezentativnog stopera. Znaš kad će to jedan Brandao radit,nikad, ni na FIFI. Naša je realnost borba za opstanak, a uz fin napredak ovih igrača i pogađanje transfera možemo igrati Evropu za 4 sezone. Sve drugo razmišljanje je budaleština

Obožavam da mokrim po nejači
Ovo je hit.Nisam lektor, ali ne znam odakle ti pravo sa ( da ) ovakvim pisanjem nekome prigovarati ( Š ) za nepismenost...
Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 16 jun 2019, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jeli legla invalidnina?josipmusa2 je napisao/la:Što si nervozan matori, nema Čehinja ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Balegaru kome solis vise pamet ovdje. Ti znas ko je dobar a ko nije. Imam utakmica pogledanih u zivotu vise nego ti dlaka na glavi. Brandao je u 5 najboljih igraca lige i posrat cu ti se po toj faci na kraju sezone pusikurcu iz bijelog bara. Spominjes majku momku koji navija za isti klub kao ti. Treba te je.bat invalidujosipmusa2 je napisao/la:Ja ti kažem da se od prošlosti ne živi, i taj Forest je u 2. ligi, Leeds bio i u 3. Mađari više ni na mapi nisu, Egipat bio prvak Evrope u košarci, potpuno nebitne stvari, veličina kluba nema ništa sa sadašnjosti, a sadašnjost je da mi igrače kojima je vrhunac dosadašnje karijere osvajanje drugog ranga najjadnije lige u Evropi uzdižemo iznad momaka koji su bili reprezenativci i koji u potrganom koljenu imaju više lopte nego svi zajedno. Taj isti mali je kao mlađi 6 godina nego sad Brandao škaricama zabijao golove, protiv njega sam igrao na jednom turniru kad je momak primio loptu prsima i u tom prijemu okrenuo tadašnjeg reprezentativnog stopera. Znaš kad će to jedan Brandao radit,nikad, ni na FIFI. Naša je realnost borba za opstanak, a uz fin napredak ovih igrača i pogađanje transfera možemo igrati Evropu za 4 sezone. Sve drugo razmišljanje je budaleština![]()
![]()
![]()
Obožavam da mokrim po nejači
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.