Jos kada bi uspio da se izbori za pristojnu minutazu...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U neki Lijevispor ce on otici j***** ih Turska viseMoggi je napisao/la:produkt sistemskog rada u reprezentaciji![]()
ova zadnja linija pocinje da izgleda pristojno, cekamo transfer memisevica
cuo sam da je galatasaray najvise zagrizao, ne znam za vas ali to mi je i vise nego dobroJiestifo je napisao/la:U neki Lijevispor ce on otici j***** ih Turska viseMoggi je napisao/la:produkt sistemskog rada u reprezentaciji![]()
Turska velika trojka je dobar transfer za najveci dio nasih reprezentativaca.Moggi je napisao/la:cuo sam da je galatasaray najvise zagrizao, ne znam za vas ali to mi je i vise nego dobroJiestifo je napisao/la:U neki Lijevispor ce on otici j***** ih Turska viseMoggi je napisao/la:produkt sistemskog rada u reprezentaciji![]()
Sad kad je ovo sve zavrseno oko Darka, da jos jednom vidim sta ono Zuka veli, nece on u Salzburg. Eto ima mjesec i po sam vam reko.NiftyDribbler je napisao/la:"...ist aktuell kein Thema bei uns." Znaci trenutno nije tema kod nas. Nigdje nije receno da ne dolazi.Zukanovic je napisao/la:Ne ide u Salzburg
„Wir kennen ihn, aber er ist aktuell kein Thema bei uns“, ( znamo ko je on ali on ne dolazi)
https://kurier.at/sport/fussball/salzbu ... /400045451
Poznavajuci godinama retoriku u izjavama raznih Sportdirektoren i trenera u Bundesligi, to ne mora uopste znaciti da ga nece kupiti. Dapace to je znak da se s njim bave. Demanti skroz drugacije izgleda, a da nema interesa dobio bi Kurier cist demanti.
Ali nece ljudi na sva zvona rec: Da, mi tog igraca hocemo! Pa nisu amateri, da mu dizu cijenu.
To je moje vidjenje situacije.
Nema šanse da Lainer sad još ode, ako neko ne da 20mio.Raonffa je napisao/la:Yebiga, Lainer je austrijski reprezentativac, teško on kao novajlija može dobiti neke bitnije minute al' eto nek' se bori.
Opet kontam ima još do kraja transfer roka, možda negdje i ode Lainer.
Gledo sam utakmicu, i bas tu rece komentor orf-a da je Salzburg odbio 15-mio od Napolia, i da je Lainer bio tuzan, ali sad opet skroz na Salzburg fokusiran. I druge medije u Austriji su to javljali.icetea01 je napisao/la:Odbili su ponudu za Lainer od 20 mio (ili je mozda cak i 25 bilo) jer su prodali Celata-Cara, argumentirajuci da bi s time "poremetali" odbranu kad bi dva vazna igraca napustila klub (ovako je samo jedan otisao).
Inace, u prvom kolu austrijskog kupa Todorovic igrao do 65. minute, zamjenuo ga upravo Lainer. Igrali protiv cetvrtligasa (pobjeda od 6-0, Prevljak igrao od 70. minute i zabio jedan gol).
Šteta.NiftyDribbler je napisao/la:Nema šanse da Lainer sad još ode, ako neko ne da 20mio.Raonffa je napisao/la:Yebiga, Lainer je austrijski reprezentativac, teško on kao novajlija može dobiti neke bitnije minute al' eto nek' se bori.
Opet kontam ima još do kraja transfer roka, možda negdje i ode Lainer.