Brutalno

Pa pogledajte samo tog genija. Kakva kreativnost.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Brat Sariel ispoštovaoSariel1987 je napisao/la: Istina je da sam bio protiv ovog nadglasavanja sa plasticarima.kuci kad dodjes iskompleksirani plasticni klosarko suskaj.mene neces.
Nemas kila.
Zakucan je bio Tobe s jednim postom, poludio bio. Da nije napravio to sigurno bi glasanje vec bilo zavrseno, who the fuck is feldskoroalen je napisao/la:Tobe je imao najjači hype od svih koji pišu na prepucavanjima i to ga je dovelo do prvog mjesta.
Nije da vam nisam najavio.bodi123 je napisao/la:Kako će Tobe pošamarat konkurenciju u anketi i uzet forumaša godine niste ni svjesni
bodi123 je napisao/la:Nije da vam nisam najavio.bodi123 je napisao/la:Kako će Tobe pošamarat konkurenciju u anketi i uzet forumaša godine niste ni svjesni
Bodi prognozer.bodi123 je napisao/la:jedino mogu okrenut janje u VIPu poslije utakmice
Briljantno. Pa čovječe odakle ti inspiracija. PrestaniTobeYarabi je napisao/la:zaboravio sam napisati da je feld moj drugi profil..hvala za prva 2 mjesta![]()
![]()
Bas i ja to kontam... Ili ono, neki sa 4 osnovne hladno zakuca na izborima, dok ovamo mlad, perspektivan, sposoban inzinjer dobije glasove samo od svojih ukucana.Aerials je napisao/la:Pa ova anketa, odnosno izbor, savršeno opisuju stanje u kompletnoj državi. Isti princip.
Zašto ti ne smiješ slova napisat tamo a čitaš svakodnevno, nije zar da nemaš hrabrosti?Kawhi je napisao/la:
Pa volim otici i u zooloski da razgledam, al necu bas uskociti u kavez s majmunima.bodi123 je napisao/la:Zašto ti ne smiješ slova napisat tamo a čitaš svakodnevno, nije zar da nemaš hrabrosti?Kawhi je napisao/la:
Zašto se bojiš? Naleti neće te niko dirati. Ne diraju se tamo plastikaneri ispred malih ekrana.Kawhi je napisao/la:Pa volim otici i u zooloski da razgledam, al necu bas uskociti u kavez s majmunima.bodi123 je napisao/la:Zašto ti ne smiješ slova napisat tamo a čitaš svakodnevno, nije zar da nemaš hrabrosti?Kawhi je napisao/la:
Gotov si sad.Kawhi je napisao/la:Pa volim otici i u zooloski da razgledam, al necu bas uskociti u kavez s majmunima.bodi123 je napisao/la:Zašto ti ne smiješ slova napisat tamo a čitaš svakodnevno, nije zar da nemaš hrabrosti?Kawhi je napisao/la:
Pozivam se na peti amandman.sviunapad1010 je napisao/la:Ako nisi glasala za Tobeta prijavicu te MramoruAerials je napisao/la:Pa ova anketa, odnosno izbor, savršeno opisuju stanje u kompletnoj državi. Isti princip.
Gorile sine kahni, gorileKawhi je napisao/la:Pa volim otici i u zooloski da razgledam, al necu bas uskociti u kavez s majmunima.bodi123 je napisao/la:Zašto ti ne smiješ slova napisat tamo a čitaš svakodnevno, nije zar da nemaš hrabrosti?Kawhi je napisao/la:
Bas je hajvan, zagrcnuo sam se kad sam ovo procitaoNeandertalac je napisao/la:Briljantno. Pa čovječe odakle ti inspiracija. PrestaniTobeYarabi je napisao/la:zaboravio sam napisati da je feld moj drugi profil..hvala za prva 2 mjesta![]()
![]()
obilazis rodbinu? pozdravi ih na svim jezicima i reci nek glasaju za mene..Kawhi je napisao/la: Pa volim otici i u zooloski
Aerials je napisao/la: Gotov si sad.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.