Jel moguce da pravdas ovo?sekretar je napisao/la:Covjek grijao klupu Sunjicu iz raspalog Dinama, Cocalicu ispao iz Belgijske lige i klupiranom Bicakcicu. Pa nije budala da takvim superstar igracima opet dolazi grijati klupu. Nosi to.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jel moguce da pravdas ovo?sekretar je napisao/la:Covjek grijao klupu Sunjicu iz raspalog Dinama, Cocalicu ispao iz Belgijske lige i klupiranom Bicakcicu. Pa nije budala da takvim superstar igracima opet dolazi grijati klupu. Nosi to.
izmislio povredu da ne udje cime bi se obvezo nama, kako vam to nije jasnosekretar je napisao/la:Covjek grijao klupu Sunjicu iz raspalog Dinama, Cocalicu ispao iz Belgijske lige i klupiranom Bicakcicu. Pa nije budala da takvim superstar igracima opet dolazi grijati klupu. Nosi to.
Bas to...i da hoce ne može nastupit sad ni za Hrvatsku jer je promijenio sportsko državljanstvo... znači da prvih 280 štopera Hrvatske poginu u zrakoplovnoj nesreći on opet ne može da igra za VatreneDeeWa je napisao/la:Ljudi ne pise jasan razlog, mozda je nesto drugo problem.
Koliko god da se slazem da je do sada trebao priliku dobiti nije mi jasno i nelogicno je da sada kao prosinecki ispasta zbog toga, pa on ga je odmah u startu pozvao...Nema on nista sa predhodnicima.
A ja koliko se razumijem u fudbalska pravila, on je imao hrvatsko sportsko drzavlajnstvo i promijenio ga je u bosansko sto znaci da vise svakako nema pravo da nastupa za hrvate, neka me ispravi neko ako grijesim ali nemas pravo "vracanja" koliko ja znam, nismo na pijaci. Tako da sumnjam da je odustao od reprezentativne karijere sa 23g
Obavezao se on nama promjenom sportskog drzavljanstva, koje mozes promjeniti samo jednom.Moggi je napisao/la:izmislio povredu da ne udje cime bi se obvezo nama, kako vam to nije jasnosekretar je napisao/la:Covjek grijao klupu Sunjicu iz raspalog Dinama, Cocalicu ispao iz Belgijske lige i klupiranom Bicakcicu. Pa nije budala da takvim superstar igracima opet dolazi grijati klupu. Nosi to.
sekretar je napisao/la:Covjek grijao klupu Sunjicu iz raspalog Dinama, Cocalicu ispao iz Belgijske lige i klupiranom Bicakcicu. Pa nije budala da takvim superstar igracima opet dolazi grijati klupu. Nosi to.
I ja sam pomislio to i stvarno tako izgleda, u zapisniku ga nema ni u jednoj zvanicnoj utakmici ali je Pilav izjavio sredinom prosle godine za klix da je proces promjene u toku a u sedmom mjesecu prosle godine je stiglo zvanicno obavjestenje od saveza:Moggi je napisao/la:ma meni ovo vise lici da on uopste nije mijenjao drzavljanstvo, u suprotnom nema smisla nikakvog... moze neko provjeriti zapisnik za belgiju, mozda bi imali novi slucaj iz mog potpisa
coelho41 je napisao/la:
osjetio priliku da uleti u repku na sentiš
to je to, pusti to sta pise u zapisniku ako ga nema on nije nista ni mijenjao, ne mogu vjerovati da je savez to dopustioDeeWa je napisao/la:I ja sam pomislio to i stvarno tako izgleda, u zapisniku ga nema ni u jednoj zvanicnoj utakmici ali je Pilav izjavio sredinom prosle godine za klix da je proces promjene u toku a u sedmom mjesecu prosle godine je stiglo zvanicno obavjestenje od saveza:Moggi je napisao/la:ma meni ovo vise lici da on uopste nije mijenjao drzavljanstvo, u suprotnom nema smisla nikakvog... moze neko provjeriti zapisnik za belgiju, mozda bi imali novi slucaj iz mog potpisa
"FIFA Komitet za status igrača je prihvatio zahtjev Šimunovića i NS/FS BiH za promjenu sportskog državljanstva tako da mladi fudbaler sada može igrati za reprezentaciju BiH. Jozo Šimunović je rođen 4. avgusta 1994. godine u Zagrebu, a u karijeri je osim Celtica nastupao za zagrebački Dinamo", stoji na stranici Nogometnog saveza BiH.
I ovaj neka jede qovna.coelho41 je napisao/la:
Tako je zmaju.coelho41 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: armin, Bing [Bot], edvaE2, invincible1921, safun79 i 54 gosta.