Koja ekipa ulazi u Premijer ligu

Moderator/ica: GracanicaAA

Koja ekipa ulazi u Premijer ligu

Velež
59
33%
Zvijezda
16
9%
Jedinstvo
6
3%
Rudar
5
3%
Sloga SH
69
39%
Bratstvo
3
2%
Čapljina
3
2%
Olimpik
15
8%
Travnik
2
1%
Bosna
1
1%

Ukupno glasova: 179

sviunapad1010
Kontakt:

Re: Koja ekipa ulazi u Premijer ligu

Post Postao/la sviunapad1010 » 26 jun 2017, 15:59

atomac123 je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:Ove godine 99% Velez ulazi. Znamo da sudbinu kroji savez a ne igracki kadar. Jedino Azmir da moze tu ugroziti sta , on je covjek od petlje a ima i iskustva u ovoj saban ligi. Ostalo je bezveze , ne isplati se igrati uopste. Azmirov adut su klubovi s tk , doduse ispali su Banovici i Lukavac ali ima sad Slaven Živinice ,. Viđen je i u Gradačcu na kafi. Mislim da će NKZ ove sezone za Slogu da igra , kao i Slaven , Gračanica . Da su Banovici i Lukavac ostali mislim da Velez ne bi imao potrebe da igra , ovako nece se Velez provest po sjeveru sigurno , ali ni Olimpik. To je neko moje viđenje .
Ima i Velež svojih aduta :D
Ima u Čapljini ce extra odigrati jer su sad igrali u leru ;)
Olimpic se pojacao opasno jos ce ih gurati iz saveza zbog željane i kineza. Falit ce njima ti bodovi upisani protiv olimpickog.

Tri ekipe zasad Olimpic, Sloga i Velež. Velež se mora jos pojačati ako hoce u PL.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 26 jun 2017, 16:31

Namjestanja ima u nogometu to se zna, samo nemojte bas toliko blatit ovu ligu, vi pricate unaprijed ko ce uci, ko ce koga pustit, ko ce pobjedit itd, ovaj ce pustit onog zato sto su iz istog kantona itd, mislim nije da nema toga, samo vi to pisete ko da je to po pravilima fifa/uefe, sta bi onda ostali klubovi trebali pored ova tri koji su favoriti za premijer ligu. Koja svrha igranja onda, mozda uzimanje love od ekipa koje ce platit za tri boda, za cirkus od utakmice.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 26 jun 2017, 16:49

semcho je napisao/la:Namjestanja ima u nogometu to se zna, samo nemojte bas toliko blatit ovu ligu, vi pricate unaprijed ko ce uci, ko ce koga pustit, ko ce pobjedit itd, ovaj ce pustit onog zato sto su iz istog kantona itd, mislim nije da nema toga, samo vi to pisete ko da je to po pravilima fifa/uefe, sta bi onda ostali klubovi trebali pored ova tri koji su favoriti za premijer ligu. Koja svrha igranja onda, mozda uzimanje love od ekipa koje ce platit za tri boda, za cirkus od utakmice.
Pratis li ti ovu ligu uopšte ili onako utopijski pišeš.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 26 jun 2017, 16:59

Vise to drugo, jaraniko.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 26 jun 2017, 17:01

Sloga S.H. ulazi 100%. Tako ko se upusti sa Azmirom u trku, unaprijed je bacio pare.

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 26 jun 2017, 17:07

Sloga ili Tuzla City :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jun 2017, 17:23

Rafael30 je napisao/la:Sloga S.H. ulazi 100%. Tako ko se upusti sa Azmirom u trku, unaprijed je bacio pare.
Nek odmah savez da pehar Husicu. Koji qurac onda igrati uopste ligu? :roll:

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 26 jun 2017, 17:39

AlemC85 je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:Sloga S.H. ulazi 100%. Tako ko se upusti sa Azmirom u trku, unaprijed je bacio pare.
To je ono sto ja spominjem, ljudi su toliko uvjereni u nesto, nevjerovatno. Treba pauzirat ovu sezonu i dati pehar Husicu :)

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 26 jun 2017, 17:48

semcho je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
To je ono sto ja spominjem, ljudi su toliko uvjereni u nesto, nevjerovatno. Treba pauzirat ovu sezonu i dati pehar Husicu :)
Oni bi ušli i ove sezone samo da su pobjedili Goražde u 27. kolu. A imali su tanku ekipu. Sad pravi dobru ekipu tako da mu niko neće moći ništa. To nije uvjerenje u nesto, to je nažalost tako. Čovjek je odlučio da će ući sa Slogom u PL, i hoće i to ove sezone. Nažalost tu njegovu "moć" sam osjetio sa Jedinstvom u sezoni 13/14. Jedinstvo je imalo samo 3 poraza, i primilo svega 10 golova i nije ušlo u PL.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 26 jun 2017, 18:10

7aprildomemoj je napisao/la:
atomac123 je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:Ove godine 99% Velez ulazi. Znamo da sudbinu kroji savez a ne igracki kadar. Jedino Azmir da moze tu ugroziti sta , on je covjek od petlje a ima i iskustva u ovoj saban ligi. Ostalo je bezveze , ne isplati se igrati uopste. Azmirov adut su klubovi s tk , doduse ispali su Banovici i Lukavac ali ima sad Slaven Živinice ,. Viđen je i u Gradačcu na kafi. Mislim da će NKZ ove sezone za Slogu da igra , kao i Slaven , Gračanica . Da su Banovici i Lukavac ostali mislim da Velez ne bi imao potrebe da igra , ovako nece se Velez provest po sjeveru sigurno , ali ni Olimpik. To je neko moje viđenje .
Ima i Velež svojih aduta :D
Igman Konjic :D
Zar nisu puna usta rođenih bila da je ovo novi Velez u kome nema muljanja , neka postena verzija?
Mislim da su njihovi aduti ušli u PL. Iljo i ekipa , lijepa je priča to što rade u Veležu , teška će trka biti , hoće Brko u Gračanici da mlati ove sezone lovu , kupi , prodaj , povaljaj. Biće ovo po meni najneregularnija sezona u historiji , na nju mi miriše... :opaopa:
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 jun 2017, 18:15

semcho je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Je'ben je inat bosanski.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jun 2017, 18:59

ljudi ako se Velez ne pojaca nema sanse da udju :!: ja bih bio najsretniji da Velez udje ili neki drugi normalan klub kao Jedinstvo, Zvijezda,...... ali ovdje ce se utrka voditi izmedju Sloge i Olimpika. ovdje su vec odrzani neki sastanci na kojim je sisoje presjedavao i dogovoreni su neki gostujuci bodovi...... samo pratite ekipe iz TK u iducoj sezoni kako ce se lagano naguziti Slogi jer su njihovi celnici bili na sastancima :kafa: nema ovdje trunke postenja sve ce Sisoje i ovaj Sarajlila pokupovati a dosta toga se nazalost moze kupiti :facepalm:
Sloboda Tuzla

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 26 jun 2017, 19:48

Zvijezda igrat za Slogu :?: hmmm... zanimljivo Sloga, Olimpik, Velez jesu favoriti a kako ce biti docekani upojedinim mjestima to je pitanje. Prosle godine se pricalo da Velez ulazi 1000% pa udje Gosk. Malo realnosti vam ne bi skodilo, a i to da malo otvorite oci sta radi kamiondzija

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 26 jun 2017, 19:59

Nah1d je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la: Igman Konjic :D
Zar nisu puna usta rođenih bila da je ovo novi Velez u kome nema muljanja , neka postena verzija?
Mislim da su njihovi aduti ušli u PL. Iljo i ekipa , lijepa je priča to što rade u Veležu , teška će trka biti , hoće Brko u Gračanici da mlati ove sezone lovu , kupi , prodaj , povaljaj. Biće ovo po meni najneregularnija sezona u historiji , na nju mi miriše... :opaopa:
Care federalna puna brka. Sta je uradio Kakanj proslu sezonu i stalno radi. Pa GOSK. Da ne nabrajam dalje.
Prosla sezona je bila u zadnjih 5 najneregularnija ubjedljivo. Jedinstvo u saradnji sa Kaknjem, Veležom, Čapljinom na kraju izbaciše Goražde hladno.

Sto vise ekipa ispada sezona je neregularnija i to treba mijenjati. Puno je da ulazi 4 iz drugih liga.

Ulazi ko bude imao ekipu među prve 3 po kvalitetu igrača i najviše para.

Zasad su te top 3 Olimpic, Sloga i Velež.

Zbog uvođenja pravila da stadion za PL od sezone 2018/19 mora imati reflektore i sve su strožija pravila ubrzo ce biti skracenje PL na 10 ekipa i sve manje kandidata za PL.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 26 jun 2017, 20:39

sviunapad1010 je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la: Igman Konjic :D
Care federalna puna brka. Sta je uradio Kakanj proslu sezonu i stalno radi. Pa GOSK. Da ne nabrajam dalje.
Prosla sezona je bila u zadnjih 5 najneregularnija ubjedljivo. Jedinstvo u saradnji sa Kaknjem, Veležom, Čapljinom na kraju izbaciše Goražde hladno.

Sto vise ekipa ispada sezona je neregularnija i to treba mijenjati. Puno je da ulazi 4 iz drugih liga.

Ulazi ko bude imao ekipu među prve 3 po kvalitetu igrača i najviše para.

Zasad su te top 3 Olimpic, Sloga i Velež.

Zbog uvođenja pravila da stadion za PL od sezone 2018/19 mora imati reflektore i sve su strožija pravila ubrzo ce biti skracenje PL na 10 ekipa i sve manje kandidata za PL.
Ja se ne bi slozio s tobom. Ova sezona je dobra bila. Kakva je bila kad je Metaleghe otimao sezonu prije takodjer i Mladost, obje u zadnjem kolu. Ja nemogu nikako sktat Bosnu pa imali su 3 boda vise 3 kola prije kraja i igraju dvije kuci, jednu u gostima protiv Novog Travnika. Zijane prvu protiv Veleza gdje im je jos Kazlagic svirao penal za izjednacenje. I tu zavrsise, sami su sebi krivi. Jest se stimalo za opstanak. Evo GOSK je usao PL i svi ih napustise jer nemaju para za tu ligu.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 26 jun 2017, 20:56

Stimanje je stimanje za ostanak ili ulazak. Visoko se vidjelo da ne žele u PL najmanje 5-6 kola prije kraja.

Ove sezone je bilo sklanjanje od ulaska u PL.

A za ostanak je bilo katastrofa kraj prvenstva Čapljina odigra kao da je Barca. Jedinstvo i Kakanj naguzise Gorazde. Bosna pustila Veležu jer im je trebalo da se osiguraju. Velež ode u Capljinu turistički a lafo sve pošteno.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 jun 2017, 21:10

sviunapad1010 je napisao/la:Stimanje je stimanje za ostanak ili ulazak. Visoko se vidjelo da ne žele u PL najmanje 5-6 kola prije kraja.

A za ostanak je bilo katastrofa kraj prvenstva Čapljina odigra kao da je Barca. Jedinstvo i Kakanj naguzise Gorazde. Bosna pustila Veležu jer im je trebalo da se osiguraju. Velež ode u Capljinu turistički a lafo sve pošteno.
Iksu zini slika :urnebes: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 26 jun 2017, 21:14

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Stimanje je stimanje za ostanak ili ulazak. Visoko se vidjelo da ne žele u PL najmanje 5-6 kola prije kraja.

Iksu zini slika :urnebes: :urnebes:
:tralala:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 26 jun 2017, 21:17

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jedina svjetla tacka u onoj predstavi pičaka na terenu jučer
slika
slika
Ibro yebi im majku usta jer se onako ne moze igrat za Velez. Da je rahmetli Sula Rebac živ sve bi ih nogama u kicmu udarao poslje tekme. Mlada ekipa oscilacije ok,poraz ok jer nije problem izgubit ali onakvo zalaganje. Pa yebem im majku usta. Ne moze onako. Sinoc crvena noc u Holandiji da se skupi nesto rapa Velezu (ne treba ali eto raja hoce),300 ljudi u Capljini,oni momci iz KN daju zadnju marku da bi imali podrsku od Bihaca Banovica Lukavca i svakog mjesta gdje je Velez igrao. Ne moze onako vise ne moze. Nabijaj ih nogom samo da zavrsi sezona
Sto si ih pljuvo poslije Capljine pizdek.

Ne pisaj uz vjetar penzioner.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 jun 2017, 13:33

Sloga sa jos dvojicom koji se dovode u vezi sa dolaskom nece imati tezak zadatak da uzmu cvajtaru. 99,9% Sloga je novi PL.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BatistutA19, prisonbreak i 7 gostiju.