Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
@joopa7ThrillerHz je napisao/la:Ovako momci, nemam vremena trenutno da listam temu, a rado bih. Da skratim, ako nema crackovana verzija fm17 da radi, da se skine, ko ima pouzdan da prodaje fm tj da instalira preko teamviewera, a da je pouzdan ? Treba mi na dva kompa instalirat, nek mi se javi u inbox ili ovde na temi, da to sto prije zavrsavamo![]()
![]()
Hvala druuug, posebno na brzom odgovoru <3Quinlan je napisao/la: @joopa7
provjeren covjek
ThrillerHz je napisao/la:Jel ima Bosanska liga da se skine gdje ? A da je funkcionalna ?
Hvala tiQuinlan je napisao/la:
Kultura je u svijetu da se rad autora plati. Poštujem i one koji ne uzimaju, ali mi što uzimamo znamo koliko se osećam opuštenije jer igru zaigramo i dosta pre zvaničnog izlaska igre, patchevi su na vrijeme... takođe preporuka svima da se snađu za FM (bar offline verziju) jer ne mogu da garantujem da će sve lige BIH koje radimo moći na piratske verzije igre.DoeTz je napisao/la:Imal ko normalan ovdje da posalje link od 17-e il fix za fm16 ?
Niste valjda svi retardirani pa kupujete igrice![]()
Imal gdje free baFMBosnia je napisao/la:Kultura je u svijetu da se rad autora plati. Poštujem i one koji ne uzimaju, ali mi što uzimamo znamo koliko se osećam opuštenije jer igru zaigramo i dosta pre zvaničnog izlaska igre, patchevi su na vrijeme... takođe preporuka svima da se snađu za FM (bar offline verziju) jer ne mogu da garantujem da će sve lige BIH koje radimo moći na piratske verzije igre.DoeTz je napisao/la:Imal ko normalan ovdje da posalje link od 17-e il fix za fm16 ?
Mislio sam da će biti do 15. decembra, ali ipak smo čekali patch 17.2 pa da krenemo sa (ozbiljnijim) radom. Ispostavio se to kao dobar potez jer su menjali nešto oko editora. Ovo je potpuno nova baza tako da se ne prenosi ona od prošle godine pa je bilo i dosta više posla. Dodato je više od 400 klubova te isto toliko stadiona. Dresovi su najpribližnije moguće urađeni, godine osnivanja ako imamo podatke kao i nadimci takođe. Menjano je nešto i oko gradova, precizan research za gradove je odrađen kada su u pitanju klubovi.
Osim ovoga uz dodatak dobijate i backgrounds pack kao i prošle godine koji će uključiti klubove iz prve dve lige i nekolicinu iz nižih liga, ali i grbove klubova za one klubove koji su po default u FM i takođe facepack za Premijer ligu BIH.
FMBosnia je napisao/la:Kultura je u svijetu da se rad autora plati. Poštujem i one koji ne uzimaju, ali mi što uzimamo znamo koliko se osećam opuštenije jer igru zaigramo i dosta pre zvaničnog izlaska igre, patchevi su na vrijeme... takođe preporuka svima da se snađu za FM (bar offline verziju) jer ne mogu da garantujem da će sve lige BIH koje radimo moći na piratske verzije igre.DoeTz je napisao/la:Imal ko normalan ovdje da posalje link od 17-e il fix za fm16 ?
Mislio sam da će biti do 15. decembra, ali ipak smo čekali patch 17.2 pa da krenemo sa (ozbiljnijim) radom. Ispostavio se to kao dobar potez jer su menjali nešto oko editora. Ovo je potpuno nova baza tako da se ne prenosi ona od prošle godine pa je bilo i dosta više posla. Dodato je više od 400 klubova te isto toliko stadiona. Dresovi su najpribližnije moguće urađeni, godine osnivanja ako imamo podatke kao i nadimci takođe. Menjano je nešto i oko gradova, precizan research za gradove je odrađen kada su u pitanju klubovi.
Osim ovoga uz dodatak dobijate i backgrounds pack kao i prošle godine koji će uključiti klubove iz prve dve lige i nekolicinu iz nižih liga, ali i grbove klubova za one klubove koji su po default u FM i takođe facepack za Premijer ligu BIH.
Biće kada izađe FM18.DoeTz je napisao/la:Imal gdje free ba
Ima ljudi koji nameste u offline. Eto tih 10 KM su baš ništa. Generalno i tokom same godine ko je zagrižen za online takmičenja kao i ja što sam takođe je nemoguće da se ne uštedi 40 €. To je svaki dan po 1 € i nakon 40 dana je skupljeno.Heller je napisao/la:Mozes za 10 KM uzet licencu tako da se ljudima ne zajebava s tim.
Jopa je nekada aktivan i kod nas na forumu i već sam neke preusmerio kod njega. Niko se još nije žalio.Slažem se u potpunosti. Imate opciju od momka jopeee uzet offline, ja sam ga kontaktirao isto, al mislim da uzet igru sam, čekam možda nekakv Xmas popust ako bude, pa ću vidjet kroz para dana.
Pitanje za FMBosnia, jel ima BH liga trenutno u 2017 ? Nisam te baš najbolje shvatio..
Upravo to. crackovi su potpuno neispravni i takođe crack verzije su pune bagova. :Ma i da hoće nema cracka da radi evo druga godina kako treba, a bh liga ima, ovo premijer i prva samo recimo beta, a izaći će onda kasnije ona film do kantonalnih liga
Daj mi onda 2016FMBosnia je napisao/la:Biće kada izađe FM18.DoeTz je napisao/la:Imal gdje free ba
Da li ovo znači da facepack i ostali graphic dodaci neće moji na starije verzije FM?FMBosnia je napisao/la:KDoeTz je napisao/la:Imal ko normalan ovdje da posalje link od 17-e il fix za fm16 ?
Mislio sam da će biti do 15. decembra, ali ipak smo čekali patch 17.2 pa da krenemo sa (ozbiljnijim) radom. Ispostavio se to kao dobar potez jer su menjali nešto oko editora. Ovo je potpuno nova baza tako da se ne prenosi ona od prošle godine pa je bilo i dosta više posla. Dodato je više od 400
SuperFMBosnia je napisao/la:Evo par SS (WIP):
Kroz par dana ide za download.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.