Football Manager 2017

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

ThrillerHz
Kontakt:

Re: Football Manager 2017

Post Postao/la ThrillerHz » 15 dec 2016, 00:46

Ovako momci, nemam vremena trenutno da listam temu, a rado bih. Da skratim, ako nema crackovana verzija fm17 da radi, da se skine, ko ima pouzdan da prodaje fm tj da instalira preko teamviewera, a da je pouzdan ? Treba mi na dva kompa instalirat, nek mi se javi u inbox ili ovde na temi, da to sto prije zavrsavamo :D :salut: :bih:
1946~

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 15 dec 2016, 00:49

ThrillerHz je napisao/la:Ovako momci, nemam vremena trenutno da listam temu, a rado bih. Da skratim, ako nema crackovana verzija fm17 da radi, da se skine, ko ima pouzdan da prodaje fm tj da instalira preko teamviewera, a da je pouzdan ? Treba mi na dva kompa instalirat, nek mi se javi u inbox ili ovde na temi, da to sto prije zavrsavamo :D :salut: :bih:
@joopa7

provjeren covjek :thumbup:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 dec 2016, 00:50

Quinlan je napisao/la: @joopa7

provjeren covjek :thumbup:
Hvala druuug, posebno na brzom odgovoru <3
1946~

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 17 dec 2016, 21:05

Jel ima Bosanska liga da se skine gdje ? A da je funkcionalna ?
1946~

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: Football Manager 2017

Post Postao/la Quinlan » 17 dec 2016, 22:10

ThrillerHz je napisao/la:Jel ima Bosanska liga da se skine gdje ? A da je funkcionalna ?
Rahma je napisao/la:Evo izašala je beta, samo registrovatni članovi mogu vidjeti sadržaj. Zamolio bih da se ne kopira ovdje, nije se teško registrovati. Vama malo vremena oduzima, dok nama mnogo znači. Hvala ;)

slika
Kliknite na sliku da vas preusmjeri u temu za skidanje!

ThrillerHz
Kontakt:

Re: RE: Re: Football Manager 2017

Post Postao/la ThrillerHz » 17 dec 2016, 22:24

Quinlan je napisao/la:
Hvala ti :salut: Sad samo jos da se sjetim passworda na ovom fm bosnia :facepalm:
1946~

FMBosnia
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia » 21 dec 2016, 11:38

DoeTz je napisao/la:Imal ko normalan ovdje da posalje link od 17-e il fix za fm16 ?

Niste valjda svi retardirani pa kupujete igrice :shock: :urnebes:
Kultura je u svijetu da se rad autora plati. Poštujem i one koji ne uzimaju, ali mi što uzimamo znamo koliko se osećam opuštenije jer igru zaigramo i dosta pre zvaničnog izlaska igre, patchevi su na vrijeme... takođe preporuka svima da se snađu za FM (bar offline verziju) jer ne mogu da garantujem da će sve lige BIH koje radimo moći na piratske verzije igre.

Mislio sam da će biti do 15. decembra, ali ipak smo čekali patch 17.2 pa da krenemo sa (ozbiljnijim) radom. Ispostavio se to kao dobar potez jer su menjali nešto oko editora. Ovo je potpuno nova baza tako da se ne prenosi ona od prošle godine pa je bilo i dosta više posla. Dodato je više od 400 klubova te isto toliko stadiona. Dresovi su najpribližnije moguće urađeni, godine osnivanja ako imamo podatke kao i nadimci takođe. Menjano je nešto i oko gradova, precizan research za gradove je odrađen kada su u pitanju klubovi.

Osim ovoga uz dodatak dobijate i backgrounds pack kao i prošle godine koji će uključiti klubove iz prve dve lige i nekolicinu iz nižih liga, ali i grbove klubova za one klubove koji su po default u FM i takođe facepack za Premijer ligu BIH.

:bih:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 dec 2016, 12:00

FMBosnia je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Imal ko normalan ovdje da posalje link od 17-e il fix za fm16 ?

Kultura je u svijetu da se rad autora plati. Poštujem i one koji ne uzimaju, ali mi što uzimamo znamo koliko se osećam opuštenije jer igru zaigramo i dosta pre zvaničnog izlaska igre, patchevi su na vrijeme... takođe preporuka svima da se snađu za FM (bar offline verziju) jer ne mogu da garantujem da će sve lige BIH koje radimo moći na piratske verzije igre.

Mislio sam da će biti do 15. decembra, ali ipak smo čekali patch 17.2 pa da krenemo sa (ozbiljnijim) radom. Ispostavio se to kao dobar potez jer su menjali nešto oko editora. Ovo je potpuno nova baza tako da se ne prenosi ona od prošle godine pa je bilo i dosta više posla. Dodato je više od 400 klubova te isto toliko stadiona. Dresovi su najpribližnije moguće urađeni, godine osnivanja ako imamo podatke kao i nadimci takođe. Menjano je nešto i oko gradova, precizan research za gradove je odrađen kada su u pitanju klubovi.

Osim ovoga uz dodatak dobijate i backgrounds pack kao i prošle godine koji će uključiti klubove iz prve dve lige i nekolicinu iz nižih liga, ali i grbove klubova za one klubove koji su po default u FM i takođe facepack za Premijer ligu BIH.

Imal gdje free ba :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 dec 2016, 12:07

Mozes za 10 KM uzet licencu tako da se ljudima ne zajebava s tim.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 dec 2016, 12:17

FMBosnia je napisao/la:

Slažem se u potpunosti. Imate opciju od momka jopeee uzet offline, ja sam ga kontaktirao isto, al mislim da uzet igru sam, čekam možda nekakv Xmas popust ako bude, pa ću vidjet kroz para dana.

Pitanje za FMBosnia, jel ima BH liga trenutno u 2017 ? Nisam te baš najbolje shvatio..
NK Široki Brijeg

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 21 dec 2016, 13:11

Ma i da hoće nema cracka da radi evo druga godina kako treba, a bh liga ima, ovo premijer i prva samo recimo beta, a izaći će onda kasnije ona film do kantonalnih liga ;)

FMBosnia
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia » 21 dec 2016, 21:18

DoeTz je napisao/la:Imal gdje free ba :mrgreen:
Biće kada izađe FM18. :kafa:
Heller je napisao/la:Mozes za 10 KM uzet licencu tako da se ljudima ne zajebava s tim.
Ima ljudi koji nameste u offline. Eto tih 10 KM su baš ništa. Generalno i tokom same godine ko je zagrižen za online takmičenja kao i ja što sam takođe je nemoguće da se ne uštedi 40 €. To je svaki dan po 1 € i nakon 40 dana je skupljeno.
Slažem se u potpunosti. Imate opciju od momka jopeee uzet offline, ja sam ga kontaktirao isto, al mislim da uzet igru sam, čekam možda nekakv Xmas popust ako bude, pa ću vidjet kroz para dana.

Pitanje za FMBosnia, jel ima BH liga trenutno u 2017 ? Nisam te baš najbolje shvatio..
Jopa je nekada aktivan i kod nas na forumu i već sam neke preusmerio kod njega. Niko se još nije žalio.

Imali ste skoro na crni petak neverovatan popust i FM je bio samo 25 €, mada verujem da će i sada za xmas biti neki popust. Što se tiče pitanja ima beta verzija zaključno sa Prvom ligom FBIH i RS dok za nekoliko dana dolazi standardni projekat Sve lige BIH (7. liga).
Ma i da hoće nema cracka da radi evo druga godina kako treba, a bh liga ima, ovo premijer i prva samo recimo beta, a izaći će onda kasnije ona film do kantonalnih liga
Upravo to. crackovi su potpuno neispravni i takođe crack verzije su pune bagova. :

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 dec 2016, 07:04

FMBosnia je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Imal gdje free ba :mrgreen:
Biće kada izađe FM18. :kafa:
Daj mi onda 2016 :kafa:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Maksuz
Kontakt:

Post Postao/la Maksuz » 24 dec 2016, 02:25

FMBosnia je napisao/la:

K
Mislio sam da će biti do 15. decembra, ali ipak smo čekali patch 17.2 pa da krenemo sa (ozbiljnijim) radom. Ispostavio se to kao dobar potez jer su menjali nešto oko editora. Ovo je potpuno nova baza tako da se ne prenosi ona od prošle godine pa je bilo i dosta više posla. Dodato je više od 400
Da li ovo znači da facepack i ostali graphic dodaci neće moji na starije verzije FM?

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 24 dec 2016, 02:45

Ne, sve može isto nego malo recimo editor stvari su drugacije, uglavnom nakon što odmahmurate novu godinu bit će update tada nekad vani :D

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 24 dec 2016, 14:45

Polufinale prvi mec :D

slika

Messi :thumbup:
slika

Edit

Ipak u finalu bez imalo ideje :/
slika
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

FMBosnia
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia » 27 dec 2016, 00:27

Evo par SS (WIP):

Kroz par dana ide za download. :)

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 dec 2016, 00:00

FMBosnia je napisao/la:Evo par SS (WIP):

Kroz par dana ide za download. :)
Super :) hoce li izaci do 5.1?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 29 dec 2016, 12:11

Nekako mi je srce puno kada vidim da je neko nastavio nešto što sam ja započeo, pogotovo kad su u pitanju ove niže lige. Naravno, sada se daje prednosti igrivosti umjesto realnosti pa se ne obraća pažnja na pravila kao prije kada smo se mi na FM Balkan patili sa advanced editorom I pravilnim promocijama klubova unutar kantona i federacije. Vrlo brzo su nam uzeli ideju i skuckali brzinske lige gdje nakon 5 godina u RS ligi igra pola FBiH, ali bitna je čar igre, to se apsolutno slažem :bih:
Samo naprijed!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 30 dec 2016, 01:12

Šta je ovo sa ove bete za nasu ligu? Ja osvojio ligu, imao isto bodova kao Zrinjski, imao bolju gol razliku i bolji medjusobni duel, ali njima dali titulu... Zasto?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.