FliX je napisao/la:Ima jos 20 dana.. bice jos oscilacija u formi..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
FliX je napisao/la:Ima jos 20 dana.. bice jos oscilacija u formi..
Sjecam se da mi je brat nekoliko puta morao zvati savez, da dobije potvrdu da li je dobio karte. To je bilo za utakmicu u dublinu.Goalgetter je napisao/la:Ko ima iskustva ovim apliciranjem preko saveza? Dobije li se makar informacija ako nije odobrena, da mogu na pravo vrijeme reagovati i uzeti preko Belgijskog saveza. Let mi je vec rezervisan.
Svaka cast na sastavu, prejako!ElCartel11 je napisao/la:Treba, da nas raduje ovakva forma nasih igraca, pogotovo vezista![]()
Da nebi napravili gresku i ovako ''vruce'' fudbalere ostavili na klupi, trebamo igrati u formaciji 4-1-4-1
-----------------Begovic-------------------
Vranjes--Spahic--Zukanovic--Kolasinac
-----------------Cimirot-------------------
Milicevic--Pjanic----Medunjanin--Lulic
-----------------Dzeko--------------------
Ili moze Visca umjesto Milicevica, pa onda u 2 poluvremenu ubaciti Milicevica umjesto Pjanica ili Medunjanina ovisno koji bude vise umoran, ali i od rezultata. Drugu formaciju i igrace jednostavno necu da vidim osim ove
bhsport je napisao/la:Svaka cast na sastavu, prejako!ElCartel11 je napisao/la:Treba, da nas raduje ovakva forma nasih igraca, pogotovo vezista![]()
Da nebi napravili gresku i ovako ''vruce'' fudbalere ostavili na klupi, trebamo igrati u formaciji 4-1-4-1
-----------------Begovic-------------------
Vranjes--Spahic--Zukanovic--Kolasinac
-----------------Cimirot-------------------
Milicevic--Pjanic----Medunjanin--Lulic
-----------------Dzeko--------------------
Ili moze Visca umjesto Milicevica, pa onda u 2 poluvremenu ubaciti Milicevica umjesto Pjanica ili Medunjanina ovisno koji bude vise umoran, ali i od rezultata. Drugu formaciju i igrace jednostavno necu da vidim osim ove
Prema trenutnoj formi ovo je nas najbolji sastav.
Glupost. Rezervises sve za utakmicu i onda jos trebas strepiti jesi li dobio kartuFA7 je napisao/la:Sjecam se da mi je brat nekoliko puta morao zvati savez, da dobije potvrdu da li je dobio karte. To je bilo za utakmicu u dublinu.Goalgetter je napisao/la:Ko ima iskustva ovim apliciranjem preko saveza? Dobije li se makar informacija ako nije odobrena, da mogu na pravo vrijeme reagovati i uzeti preko Belgijskog saveza. Let mi je vec rezervisan.
To je Bosna !Goalgetter je napisao/la:Glupost. Rezervises sve za utakmicu i onda jos trebas strepiti jesi li dobio kartuFA7 je napisao/la:Sjecam se da mi je brat nekoliko puta morao zvati savez, da dobije potvrdu da li je dobio karte. To je bilo za utakmicu u dublinu.Goalgetter je napisao/la:Ko ima iskustva ovim apliciranjem preko saveza? Dobije li se makar informacija ako nije odobrena, da mogu na pravo vrijeme reagovati i uzeti preko Belgijskog saveza. Let mi je vec rezervisan.
Memisevic jeste u formi posljednjih par meceva, ali trenutno nije vrijeme da se eksperimentira, svi nasi stoperi su standardni i u dobroj formi, i igraju u mnogo jacim klubovima tako da ce Memisevic morat sacekat prijateljske.Konzerva je napisao/la:Za sledeca okupljanja se mora pozvat, memisevic, susic i jajalo. To je to za sad
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 7 gostiju.