Svaka castNKMramor je napisao/la:Političke i vjerske teme nisu dozvoljene na forumu bez obzira što tema ima "Chat" u nazivu. FukaraTZ će malo odmoriti u Banovićima zbog vrijeđanja.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Svaka castNKMramor je napisao/la:Političke i vjerske teme nisu dozvoljene na forumu bez obzira što tema ima "Chat" u nazivu. FukaraTZ će malo odmoriti u Banovićima zbog vrijeđanja.
Mongoloid, reklo bi se narodski.pinoglavi je napisao/la:Vidi samira, pise svaka cast, a gledaj mu potpisa
Šta fali mom potpisu ?pinoglavi je napisao/la:Vidi samira, pise svaka cast, a gledaj mu potpisa
I dva balvana evo ima Samir, i onda proglasit Republiku Tušanjsku Krajinu na stadionuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:OprostenoRimes87 je napisao/la:Izvinjavam se na pogresci uvazeni kolega, prepravljeno je. Nemojte sta zamjeritiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Watson
Sent from my D6603 using Tapatalk![]()
Nego, da mi Secera ovako otjeramo ? Ima onaj njegov traktor sto cisti snijeg, moze posluziti kao tenk.
Očekivano. Kad je danas prvi trening?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gledam sad listu kandidata za Gradsko Vijece i ne mogu da vjerujem koga sam pronasao.
Ni manje, ni vise nego M.K.![]()
![]()
![]()
![]()
Kako mislis ocekivano ? Ja jos uvijek ne vjerujem sta procitaTzXHc je napisao/la:Očekivano. Kad je danas prvi trening?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gledam sad listu kandidata za Gradsko Vijece i ne mogu da vjerujem koga sam pronasao.
Ni manje, ni vise nego M.K.![]()
![]()
![]()
![]()
Lako je svirat gusle, problem je slušat.Chinaglia je napisao/la:Helleru, ponesi sutra gusle na istok, Subic ce biti na tekmi, ako ne dodje danas, dolazi sutra sigurno
momak se mora docekat' kako i dolikuje, pridruzit' cu ti se, iako ne znam svirat' gusle
Ovaj iz SDA je valjda unuk onog Hadžiefendića.tuzlak1987 je napisao/la:Samo neka nije SDA/SBB ..
Mislim da SBB i SDA zajedno idu tako da ništa. Mislim da će prvi put morat SDP koalirat s više od jednog il dva mjesta, i da su kandidovali Burinu npr il Gadžu u gradsko vijeće da bi dobru stvar uradili.tuzlak1987 je napisao/la:Ovo govorim iz iz ugla kluba i iz ugla onih koji su ovdje pustili korijenje generacijama. Samo ne ovi SDA likovi, vidite vec koliko nas kao grad ne podnose.
Vijece je i bitnije daleko, ti ljudi kojima ne znas ime sklope vecinu koalicijama i preglasavaju. Nadajmo se da ce SDP,DF i Alternativa da se dogovore i nastave preglasavati desnicu
Niko nije niti blizu idealnog ali nadam se da necemo dozvoliti da nam Podrinjci izglasaju nekog ko nas ne podnosi. Brine me malo dobar rez SBB 2014. Nadam se da nece to ponoviti 2016 i da ce se malo i gradska raja aktivirati jer ove selje izlaze i glasaju za zelene.
A sto se tice kluba ako ti vijece budu kontrolisali zelenasi nema od odluka koje idu u korist Slobodi u buducnosti nista. Sve ce kontra izglasati ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.