EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Andre Gomes sjajna asistencija fkt odlican igrac..
Samo dva kluba dvije svetinje: ŽELJO I BAYERN..
EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Momcina Gomes.
Fantasy zahvaljuje.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Oni nemaju klasicna prezimena kao mi. Nego se dobivaju od roditelja. Ako je musko dijete ide Ime oca + son ( u prevodu znaci sin ) , ako kcer ide ime oca + dotir ( u prevodu znaci kcer ) recimo da eidur gudjonsen ima sina prezivao bi se EIDURson. I oni takodjer imaju sve uteftereno ko je kome rod.Torres_9 je napisao/la:kod islanda svi zavrsavaju s son jedino je edgar gudjohnSEN
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa otac Eidura ze ove Arnor Gudjonhsen koliko znamTMovac je napisao/la:Oni nemaju klasicna prezimena kao mi. Nego se dobivaju od roditelja. Ako je musko dijete ide Ime oca + son ( u prevodu znaci sin ) , ako kcer ide ime oca + dotir ( u prevodu znaci kcer ) recimo da eidur gudjonsen ima sina prezivao bi se EIDURson. I oni takodjer imaju sve uteftereno ko je kome rod.Torres_9 je napisao/la:kod islanda svi zavrsavaju s son jedino je edgar gudjohnSEN

Znači da bi se Eidur trebao prezivati Arnorson?

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 14 jun 2016, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Onda je naebo onaj kome se ne zna otac.TMovac je napisao/la:Oni nemaju klasicna prezimena kao mi. Nego se dobivaju od roditelja. Ako je musko dijete ide Ime oca + son ( u prevodu znaci sin ) , ako kcer ide ime oca + dotir ( u prevodu znaci kcer ) recimo da eidur gudjonsen ima sina prezivao bi se EIDURson. I oni takodjer imaju sve uteftereno ko je kome rod.Torres_9 je napisao/la:kod islanda svi zavrsavaju s son jedino je edgar gudjohnSEN

To je nekada tako bilo, danas se ne mijenja prezime djece.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Andre Gomes i Nani odlicni, Moutinho takodjer.
Samo mi nije jasno sta tacno igra Joao Mario? xD Formacijski je na krilu cini mi se ali tip je cas u sredini, cas na beku, pa u finisu ode u napad, pa na drugu stranu...
Samo mi nije jasno sta tacno igra Joao Mario? xD Formacijski je na krilu cini mi se ali tip je cas u sredini, cas na beku, pa u finisu ode u napad, pa na drugu stranu...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Raonffa je napisao/la:Pa otac Eidura ze ove Arnor Gudjonhsen koliko znamTMovac je napisao/la:Oni nemaju klasicna prezimena kao mi. Nego se dobivaju od roditelja. Ako je musko dijete ide Ime oca + son ( u prevodu znaci sin ) , ako kcer ide ime oca + dotir ( u prevodu znaci kcer ) recimo da eidur gudjonsen ima sina prezivao bi se EIDURson. I oni takodjer imaju sve uteftereno ko je kome rod.Torres_9 je napisao/la:kod islanda svi zavrsavaju s son jedino je edgar gudjohnSEN
Znači da bi se Eidur trebao prezivati Arnorson?
Hikmet mu se stari zove, znaci Hickmetson
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa tako dođe, joj ludnice preseliti se na IslandSabinho je napisao/la:
Hikmet mu se stari zove, znaci Hickmetson

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa i govorimMortemHz je napisao/la:
To mozes reci Austrijancu, Kemo

Hajmo, momci, do preokreta

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Edin Mithatson
Edit: Una Edinson Cavani
Edit: Una Edinson Cavani
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 14 jun 2016, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Eh kad vidim ko je sve prosao na Evropsko... ali dobro, nismo ni mi protiv Nigerije puno bolje izlgedali.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pola države došlo u Francusku podržavat Island. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Islandzani su jedini koji su jos uvijek zadrzali taj stari sistem. Sve ostale nordijske zemlje ( Danci, Svedjani i Norvezani ) su ga ukinule.KayserSose je napisao/la:Onda je naebo onaj kome se ne zna otac.TMovac je napisao/la:Oni nemaju klasicna prezimena kao mi. Nego se dobivaju od roditelja. Ako je musko dijete ide Ime oca + son ( u prevodu znaci sin ) , ako kcer ide ime oca + dotir ( u prevodu znaci kcer ) recimo da eidur gudjonsen ima sina prezivao bi se EIDURson. I oni takodjer imaju sve uteftereno ko je kome rod.Torres_9 je napisao/la:kod islanda svi zavrsavaju s son jedino je edgar gudjohnSEN
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
@raoniffa e ne znam konkretno njegov slucaj. Mozda je dobio po majci.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
TMovac je napisao/la:Islandzani su jedini koji su jos uvijek zadrzali taj stari sistem. Sve ostale nordijske zemlje ( Danci, Svedjani i Norvezani ) su ga ukinule.KayserSose je napisao/la:Onda je naebo onaj kome se ne zna otac.TMovac je napisao/la: Oni nemaju klasicna prezimena kao mi. Nego se dobivaju od roditelja. Ako je musko dijete ide Ime oca + son ( u prevodu znaci sin ) , ako kcer ide ime oca + dotir ( u prevodu znaci kcer ) recimo da eidur gudjonsen ima sina prezivao bi se EIDURson. I oni takodjer imaju sve uteftereno ko je kome rod.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
@raonffa e ne znam konkretno njegov slucaj. Mozda je dobio po majci.
Bravo!
Bjjjarnassooonnn
Ma tako je
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
Da da da!!!!!!! 

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.