Ousmane7 je napisao/la:leorey je napisao/la:Payet najbolji, igracina. Bekovi Francuske su ocajni i prestari. Kako god, nisam impresioniran Francuskom i definitivno ih ne vidim kao osvajace , nisu mi sigurno po igri u top 3 favorita kako mnogi govore. Ali dobro prosla je tek jedna utakmica.
kako nisu u top 3 oni španjolci i njemci ko drugi onda?...belgija možda ali ipak francuska je domaćin moraš to uzest u obzir
Pa meni nisu. Gledaj, oni su igracki sigurno u vrhu, kad gledas imena, ali ja ih jednostavno ne vidim kao osvajace ovog prvenstva. Kao sto nisam vidio niti Brazil na SP.
Treba sacekati pa vidjeti kako ce igrati protiv jacih ekipa. Puno je tu reprezentacija koje mogu iznenadit i sigurno je da ce iznenadjenja biti. Engleska, Italija ? Portugal ? Da se razumijemo niti jedna od ove 3 ekipe nisu igracki bolji od Francuza, ali to su ipak Engleska, Italija i Portugal. Treba vidjeti kako ce odigrati utakmice. Osim njih imas standardno Spaniju i Njemacku pa i Belgiju. Ni Belgiju ne vidim u finalu.
Iznenadjenja ce, kazem biti u to sam uvjeren. Ali isto tako ispast ce rano bar jedan favorit, uvijek tako bude. Brazil na SP recimo, svi su ih u finalu vidjeli, ali meni se cinilo da igraju nekako isforsirano na snagu, nije uvjerljiva bila niti igra a ni rezultat. Naravno da nisam ocekivao onakvo razbijanje od Njemacke, ali ih jednostavno nisam vidio kao osvajace.