RK Gradacac

bordobijeli
Kontakt:

Re: RK Gradacac

Post Postao/la bordobijeli » 19 dec 2011, 23:52

sve mi je jasno a da ste od gracanice kuci izgubili,nemoguce,ocito prodajete utakmice

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 20 dec 2011, 07:56

bordobijeli je napisao/la:sve mi je jasno a da ste od gracanice kuci izgubili,nemoguce,ocito prodajete utakmice

zašto u množini, pa to je samo jedna utakmica (koja možda nije ni prodana, nego komšijska solidarnost) a ti odmah generaliziraš

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 20 dec 2011, 14:33

Covjek nije upucen u rukomet...Gradacac je dobra ekipa , al ne toliko da moze svakog pobijediti, a pustanja je bilo i bit ce..sto se tice Gracanice necu da komentarisem nisam vidio, al u Derventi je bila katastrofa...OK covjek je temperamentan, al u Derventi je bio ocajan...jer poslije onakve igre...iskreno da sam ja predsjednik kluba sve bi rastjerao od trenera do igraca....podigli se ljudi a nama islo...Al liga je takva da svako svakog moze pobijedit...i prilicno nekvalitetna...nazalost

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 20 dec 2011, 14:54

Dervencanin je napisao/la:Covjek nije upucen u rukomet...Gradacac je dobra ekipa , al ne toliko da moze svakog pobijediti, a pustanja je bilo i bit ce..sto se tice Gracanice necu da komentarisem nisam vidio, al u Derventi je bila katastrofa...OK covjek je temperamentan, al u Derventi je bio ocajan...jer poslije onakve igre...iskreno da sam ja predsjednik kluba sve bi rastjerao od trenera do igraca....podigli se ljudi a nama islo...Al liga je takva da svako svakog moze pobijedit...i prilicno nekvalitetna...nazalost
sreca pa ti nisi nista, i ne mozes nikog tjerati...
mislim da doborca tesko neko moze smijeniti u gradaccu...
Zadnja izmjena: imeime, dana/u 20 dec 2011, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
imperator, prodavac magle

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 dec 2011, 15:40

seven je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:sve mi je jasno a da ste od gracanice kuci izgubili,nemoguce,ocito prodajete utakmice

zašto u množini, pa to je samo jedna utakmica (koja možda nije ni prodana, nego komšijska solidarnost) a ti odmah generaliziraš
pa neznam nesto ste mi mutni citavu sezonu.dobijete slogu i celik lagano a izgubite od gracanice,pa izgubite u dervennti 20 razlike nije to slucajno.

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 20 dec 2011, 19:26

imeime je napisao/la:
Dervencanin je napisao/la:Covjek nije upucen u rukomet...Gradacac je dobra ekipa , al ne toliko da moze svakog pobijediti, a pustanja je bilo i bit ce..sto se tice Gracanice necu da komentarisem nisam vidio, al u Derventi je bila katastrofa...OK covjek je temperamentan, al u Derventi je bio ocajan...jer poslije onakve igre...iskreno da sam ja predsjednik kluba sve bi rastjerao od trenera do igraca....podigli se ljudi a nama islo...Al liga je takva da svako svakog moze pobijedit...i prilicno nekvalitetna...nazalost
Kao bivsi igrac i posmatrac, samo sam prokomentarisao konkretnu utakmicu i ramotan poraz...koji jos vise dobiva na tezini kad se zna da je Gradacac finansijski stabilna sredina koja nije duzna igracima nista

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 dec 2011, 09:28

Dervencanin je napisao/la:
imeime je napisao/la:
Kao bivsi igrac i posmatrac, samo sam prokomentarisao konkretnu utakmicu i ramotan poraz...koji jos vise dobiva na tezini kad se zna da je Gradacac finansijski stabilna sredina koja nije duzna igracima nista
i ja se slažem da je poraz sramotan i ja bih to motkom udar'o :D

xyz500
Kontakt:

Post Postao/la xyz500 » 22 dec 2011, 22:20

Prošlo je vrijeme motki i torture , i porazi ( pa čak i oni sramotni ) su sastavni dio sporta .

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 dec 2011, 09:27

xyz500 je napisao/la:Prošlo je vrijeme motki i torture , i porazi ( pa čak i oni sramotni ) su sastavni dio sporta .
ma naravno, to se samo tako kaže

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 23 dec 2011, 18:09

da figurativno...po djepu boli najvise...samo po djepu...pa ces razmislit hoces li se vuc ko prebijen il ces izgarat za dres kluba u kojem si placen i gdje ti niko nije duzan, sto je danas rijetkost u nasem sportu

xyz500
Kontakt:

Post Postao/la xyz500 » 23 dec 2011, 18:45

Slažem se u potpunosti ali nekad nije sve i u parama , slabosti su normalna pojava , a u profesionalizmu postoji i kazna ( po džepu ) , pa se to vjerovatno i dogodilo te su rezultati poslije bili puno bolji :D

handbal
Kontakt:

Post Postao/la handbal » 01 jan 2012, 21:58

Dervencanin je napisao/la:da figurativno...po djepu boli najvise...samo po djepu...pa ces razmislit hoces li se vuc ko prebijen il ces izgarat za dres kluba u kojem si placen i gdje ti niko nije duzan, sto je danas rijetkost u nasem sportu
kakav vam je raspored utakmica za drugu polu sezonu ,jeli istina da će te biti zadnji na tabeli? :lol:

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 02 jan 2012, 14:05

Ne kontam te...6 kuci 6 na strani...Dolaze nam Prijedor,Celik, Krivaja, Bosna, Zrinjski, Leotar...nisam hronoloski poredao, al to je minimalno 5 pobjeda i ako se na strani sta uhvati dobro je...a 22 boda smo skupili jesenas tako da nam sredina tabele ne gine...a ko ce biti zadnji...to nek neko drugi brine...nismo u toj prici...

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 03 jan 2012, 15:41

Dervencanin je napisao/la:Ne kontam te...6 kuci 6 na strani...Dolaze nam Prijedor,Celik, Krivaja, Bosna, Zrinjski, Leotar...nisam hronoloski poredao, al to je minimalno 5 pobjeda i ako se na strani sta uhvati dobro je...a 22 boda smo skupili jesenas tako da nam sredina tabele ne gine...a ko ce biti zadnji...to nek neko drugi brine...nismo u toj prici...
Jel vam odlazi samo Puljizović???
Ako samo on ode vi ćete pobijediti sve kući,osim možda Zrinjskog,a tu znaš o čemu pričam (ko je bliže vatri njom se i ogrije-komesar lige).Mislim da ste zdrava ekipa,a takvih ekipa treba u BiH sportu,žalosno je samo da zbog finansija nećete moći zadržati neke igrače ,ali možda i to dođe na red.

Sretno !

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 03 jan 2012, 20:26

Tako sam cuo...prica se zasad samo on...nema nigdje para a i Zrinjski se moze dobit glat, nas Dervencanin im trener Zoran Dokic...Evo za ovu godinu iz opstinskog budjeta 100 000 km plus placeni termini u dvorani..znaci otprilike oko trecine budzeta dobojske Sloge..al igrao se i igrat ce se rukomet u Derventi...Ko Feniks iz pepela smo se digli ratne 94 e, bukvalno bez icega, dvorane, malo pokrpano cuveno Partizanovo da bi 3 god kasnije 97 e se ravnopravno nosili sa Borcevom generacijom Bojinovica, Trivindje, Golica, brace LJubisic, sarica...tako da ostat ce i opstat Derventa...Samo sam bivsi igrac iz te generacije i pratim nisam uvijek na izvoru informacija nit vodim klupsku politiku...Hvala na lijepim zeljama.Pozdrav

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 03 jan 2012, 20:34

Nikad necu skontat igraca koji odlazi u klub istog ranga za mozda 300-400 km vise...al na strani si doslo a kuci si hadzija...ajd otici u Borac, Izvidjac, prije u Bosnu...mozda sad i u Slogu to je neki pomak u karijeri...ali Gracanica?????????? Al svako ima svoju glavu i radi sto misli da mu je najbolje i to treba postovati...Mi mozemo samo komentarisat...

mxx1000
Kontakt:

Post Postao/la mxx1000 » 03 jan 2012, 21:38

Dervencanin je napisao/la:Nikad necu skontat igraca koji odlazi u klub istog ranga za mozda 300-400 km vise...al na strani si doslo a kuci si hadzija...ajd otici u Borac, Izvidjac, prije u Bosnu...mozda sad i u Slogu to je neki pomak u karijeri...ali Gracanica?????????? Al svako ima svoju glavu i radi sto misli da mu je najbolje i to treba postovati...Mi mozemo samo komentarisat...
Ma da ,svako ima svoje JA,tako da ...mislim da mu to nije baš idealan potez,jer ...opet ne znam...da je bogdom ostao još ovih 6 mjeseci,pa onda gdje otišao...pogotovo što je u Gračanici teška sredina,tamo moraš biti klasa da bi bio iznad igrača koji su iz Gračanice...otom potom...
I mi smo evo oslabljeni,Marković nam se povrijedio od pirotehničkih sredstava(petarde) desna ruka(dva prsta,prelom i opekotna) ,procjena odsustva je 6 sedmica,tako da ga nema do polovine drugog dijela prvenstva.Ali sve je to sastavni dio sporta.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 04 jan 2012, 01:14

Dervencanin je napisao/la:Nikad necu skontat igraca koji odlazi u klub istog ranga za mozda 300-400 km vise...al na strani si doslo a kuci si hadzija...ajd otici u Borac, Izvidjac, prije u Bosnu...mozda sad i u Slogu to je neki pomak u karijeri...ali Gracanica?????????? Al svako ima svoju glavu i radi sto misli da mu je najbolje i to treba postovati...Mi mozemo samo komentarisat...
Ipak je Gračanica osvajala Premijer Ligu , uz Bosnu Prevent jedini u ovoj Ligi 14 kojima je to pošlo za rukom ;) , čak ni banjalučki Borac nije imao tu čast :mrgreen:
mxx1000 je napisao/la:...opet ne znam...da je bogdom ostao još ovih 6 mjeseci,pa onda gdje otišao...pogotovo što je u Gračanici teška sredina,tamo moraš biti klasa da bi bio iznad igrača koji su iz Gračanice...otom potom...
Puljizović će uz Salkića (op.a prvi strijelac lige na polusezoni) da bude pravo osvjezenje na bekovskim pozicijama ...

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 04 jan 2012, 11:16

Osvajala.nekad...nekad su iz Dervente krenuli na put sportskog uspjeha osvajaci olimpijskih, svjetskih i evropskih medalja...Gracanica je sad realno jedan sasvim prosjecan ili ispodprosjecan klub kao i svi ostali u ligi...Borac, Izvidjac, Bosna ce stati na noge, Sloga...ovo ostalo je tu negdje u 5 deka...

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 05 jan 2012, 14:07

mxx1000 je napisao/la:
Ma da ,svako ima svoje JA,tako da ...mislim da mu to nije baš idealan potez,jer ...opet ne znam...da je bogdom ostao još ovih 6 mjeseci,pa onda gdje otišao...pogotovo što je u Gračanici teška sredina,tamo moraš biti klasa da bi bio iznad igrača koji su iz Gračanice...otom potom...
I mi smo evo oslabljeni,Marković nam se povrijedio od pirotehničkih sredstava(petarde) desna ruka(dva prsta,prelom i opekotna) ,procjena odsustva je 6 sedmica,tako da ga nema do polovine drugog dijela prvenstva.Ali sve je to sastavni dio sporta.
Dusan??? Pa sta je bilo, ko ce nam igrat do tad :O

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.