Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
bolesniku reko sam da hadziahmet i milos vec sada igraju u turskoj sa 19 i 21 godina... gdje je bio sven u tim godinama ? ne rise, a milos vec prije toga igro u belgiji i otiso u bolji klub .. a najvjerovatnije jeste turska liga kvalitetnija od belgijske ! i ako meni obje lige nisu nesta.. u belgiji imas brügge i anderlecht a u turskoj fener galatu besiktas i to je to..Beduin je napisao/la:Ismijava Belgijsku ligu, a hvali Tursku.![]()
Problem je što ti bolesno pljujes po Tini. Nije ni meni drago zbog načina na koji je upao u repku. Ali nakon što je dobro odigrao protiv Kipra, svi ga hvale samo ti pljujes.bhfanatic14 je napisao/la:meni jeste, gdje je problem ? tebi bolji tino meni vrancic i sta ? sad sto se vi palite na tinu i ja trebam ? svako ima svoje videnje fudbala... a ja dajem prednost vrancicu koji sa 27 ima iza sebe par sezona bundeslige i 2.bundeslige koja je za mene svemir za neku belgijsku jupiter ligu ili venus sta li je vec... ili da dam prednost 25ogodisnjem talentu koji jos nigdje se nije dokazo ,u slaboj ligi u slabom genku... tek cemo vidjet sta on moze a godine idu... a gore sam ti naveo kvalitetne veznjake koji su bolji od tine za mene a fale jos milosevic hadziahmetovic koji su dosta mladji od njeg a vec sada igraju u turskoj. vrijeme je pred nama neznam koga vi ovdje glumite i pravite se frajeri .. ja samo zelim dobro mojoj repci i smijem iznjet ovdje svoje mislenje.jasmin10 je napisao/la:Da nije možda Vrancic bolji ?
Modifikuj taj vokabular. Te napade agresije iskali na vukovima sto ti kolo igraju oko kuce, u toj cuki iza 7 gora, iza 7 mora...bhfanatic14 je napisao/la:bolesniku reko sam da hadziahmet i milos vec sada igraju u turskoj sa 19 i 21 godina... gdje je bio sven u tim godinama ? ne rise, a milos vec prije toga igro u belgiji i otiso u bolji klub .. a najvjerovatnije jeste turska liga kvalitetnija od belgijske ! i ako meni obje lige nisu nesta.. u belgiji imas brügge i anderlecht a u turskoj fener galatu besiktas i to je to..Beduin je napisao/la:Ismijava Belgijsku ligu, a hvali Tursku.![]()
Napiso sam bundeslige i 2.bundeslige... a i prosle god je igro u bundesligi..ima preko 50 utakmica u bundesligi.. i nije tacno da svi hvale svena nakon kipra vidi na temi njegovoj,onih 10minuta ce ti odigrat onako ili bolje i prcic i grahovac i cimirot pa mozda cak i anelka hadzicjasmin10 je napisao/la:Problem je što ti bolesno pljujes po Tini. Nije ni meni drago zbog načina na koji je upao u repku. Ali nakon što je dobro odigrao protiv Kipra, svi ga hvale samo ti pljujes.bhfanatic14 je napisao/la:meni jeste, gdje je problem ? tebi bolji tino meni vrancic i sta ? sad sto se vi palite na tinu i ja trebam ? svako ima svoje videnje fudbala... a ja dajem prednost vrancicu koji sa 27 ima iza sebe par sezona bundeslige i 2.bundeslige koja je za mene svemir za neku belgijsku jupiter ligu ili venus sta li je vec... ili da dam prednost 25ogodisnjem talentu koji jos nigdje se nije dokazo ,u slaboj ligi u slabom genku... tek cemo vidjet sta on moze a godine idu... a gore sam ti naveo kvalitetne veznjake koji su bolji od tine za mene a fale jos milosevic hadziahmetovic koji su dosta mladji od njeg a vec sada igraju u turskoj. vrijeme je pred nama neznam koga vi ovdje glumite i pravite se frajeri .. ja samo zelim dobro mojoj repci i smijem iznjet ovdje svoje mislenje.jasmin10 je napisao/la:Da nije možda Vrancic bolji ?
I kojih bolan par sezona u Bundesligi ima Vrancic ? Misliš sezona kao ova ?
Konačno se ustalio u prvoj postavi.pinoglavi je napisao/la:U prvih 11
Zar Rade ne bi trebao biti na ofanzivnijoj poziciji nego Medunjanin? Mislim da bi on trebao sa Tinom i Vrancicem voditi bitku za drugog AM-a.Wandelanoite je napisao/la:Dobar dobar Rade skroz zapoce akciju kod gola sjajnim pasom, odlična tehnika, jak na lopti pravovremen, malo slabiji u defanzivi po meni poslije Pjanica nas drugi veznjak bolji od Jajala i treba biti ispred Medunjanina
U Empoliju igra centralnog veznog, bar u ovim utakmicama koje sam ja gledao.dubrovnik je napisao/la:Zar Rade ne bi trebao biti na ofanzivnijoj poziciji nego Medunjanin? Mislim da bi on trebao sa Tinom i Vrancicem voditi bitku za drugog AM-a.Wandelanoite je napisao/la:Dobar dobar Rade skroz zapoce akciju kod gola sjajnim pasom, odlična tehnika, jak na lopti pravovremen, malo slabiji u defanzivi po meni poslije Pjanica nas drugi veznjak bolji od Jajala i treba biti ispred Medunjanina
Milicevic je bolji od svih. Ja to vidim ovako.
Milicevic-Susic-Krunic-Vrancic
Pjanic-Prcic-Hadziahmetovic-Medunjanin
Ove sezone je prebačen na CM on i neki Afrikanac u paru a ispred njih Saponara čine vezni reddubrovnik je napisao/la:Zar Rade ne bi trebao biti na ofanzivnijoj poziciji nego Medunjanin? Mislim da bi on trebao sa Tinom i Vrancicem voditi bitku za drugog AM-a.Wandelanoite je napisao/la:Dobar dobar Rade skroz zapoce akciju kod gola sjajnim pasom, odlična tehnika, jak na lopti pravovremen, malo slabiji u defanzivi po meni poslije Pjanica nas drugi veznjak bolji od Jajala i treba biti ispred Medunjanina
Milicevic je bolji od svih. Ja to vidim ovako.
Milicevic-Susic-Krunic-Vrancic
Pjanic-Prcic-Hadziahmetovic-Medunjanin
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Balorda, Blackwargreymon, Burberry46, Confiance, Cwirek, Drum, GG3, hurem, JackW, Jegres, Kaunas, PeppermintSA, Shogun, signalidunapark, totasef1 i 136 gostiju.