Sljedeci ja i ti , ocekujem opet borbu do krajaGreivis je napisao/la:Dobi ti na kraju, iako sam vodio skoro kompletnu sedmicu. Lillard.dino-92 je napisao/la:ostalo je jos jedno poluvrijeme portland - lakers, lillard/plumlee protiv younga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sljedeci ja i ti , ocekujem opet borbu do krajaGreivis je napisao/la:Dobi ti na kraju, iako sam vodio skoro kompletnu sedmicu. Lillard.dino-92 je napisao/la:ostalo je jos jedno poluvrijeme portland - lakers, lillard/plumlee protiv younga
Vidjet cemo. Kod mene ti je Zingis.TaRgEt_ je napisao/la:Sljedeci ja i ti , ocekujem opet borbu do krajaGreivis je napisao/la:Dobi ti na kraju, iako sam vodio skoro kompletnu sedmicu. Lillard.dino-92 je napisao/la:ostalo je jos jedno poluvrijeme portland - lakers, lillard/plumlee protiv younga
Evo ti i GoberGreivis je napisao/la:Ma kakav Vucevic. Zingis je nedodirljiv.
Moze jedino za CJ MilesaTaRgEt_ je napisao/la:Evo ti i GoberGreivis je napisao/la:Ma kakav Vucevic. Zingis je nedodirljiv.
PA eto teska srca ali dacu nije frkaGreivis je napisao/la:Moze jedino za CJ MilesaTaRgEt_ je napisao/la:Evo ti i GoberGreivis je napisao/la:Ma kakav Vucevic. Zingis je nedodirljiv.![]()
Jel dominiraš ovom ligom? Čekam te u prvoj sljedeće sezone.Greivis je napisao/la: Moze jedino za CJ Milesa![]()
Ne dominiraKawhi je napisao/la:Jel dominiraš ovom ligom? Čekam te u prvoj sljedeće sezone.Greivis je napisao/la: Moze jedino za CJ Milesa![]()
Na 50% sam. Nisam imao srece sa rasporedom utakmica zasad. Imam tebe, Blakea i IT-a u ekipi tako da bi trebao uzeti ovo.Kawhi je napisao/la:Jel dominiraš ovom ligom? Čekam te u prvoj sljedeće sezone.Greivis je napisao/la: Moze jedino za CJ Milesa![]()
Griffina? Nije valjda pao do druge runde kod vas?Greivis je napisao/la:Na 50% sam. Nisam imao srece sa rasporedom utakmica zasad. Imam tebe, Blakea i IT-a u ekipi tako da bi trebao uzeti ovo.Kawhi je napisao/la:Jel dominiraš ovom ligom? Čekam te u prvoj sljedeće sezone.Greivis je napisao/la: Moze jedino za CJ Milesa![]()
Ja sam pred kraj prve runde birao i uzeo tebe. Pa onda odmah na pocetku druge runde Blakea. Nadao sam se top 5 picku da uzmem Russa.Kawhi je napisao/la:Griffina? Nije valjda pao do druge runde kod vas?Greivis je napisao/la: Na 50% sam. Nisam imao srece sa rasporedom utakmica zasad. Imam tebe, Blakea i IT-a u ekipi tako da bi trebao uzeti ovo.
Ja idem ka 5:0. Popravi se.
Trenutna ekipaGreivis je napisao/la:Ja sam pred kraj prve runde birao i uzeo tebe. Pa onda odmah na pocetku druge runde Blakea. Nadao sam se top 5 picku da uzmem Russa.Kawhi je napisao/la:Griffina? Nije valjda pao do druge runde kod vas?Greivis je napisao/la: Na 50% sam. Nisam imao srece sa rasporedom utakmica zasad. Imam tebe, Blakea i IT-a u ekipi tako da bi trebao uzeti ovo.
Ja idem ka 5:0. Popravi se.
Postavi svoj tim da vidim koga si birao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.