PES 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: PES 2015
Moze li neko stavit link za brzi torrent, ovaj kod mene sporo skida pes
ja evo upravo skidam pa ću isprobati..
dugo vremena sam fan fife i realno fifa je zadnjih par godina bila daleko bolja, međutim sada se izgleda pes poboljšao a uz sve to, za fifu još nema crack. isprobat ću ovaj pes i nadam se da je dobar.. stvar koja mi je najviše smetala zadnjih godina kod pesa je jednostavno ta prevelika robotičnost u kretnji igrača, valjda je taj segment popravljen.
dugo vremena sam fan fife i realno fifa je zadnjih par godina bila daleko bolja, međutim sada se izgleda pes poboljšao a uz sve to, za fifu još nema crack. isprobat ću ovaj pes i nadam se da je dobar.. stvar koja mi je najviše smetala zadnjih godina kod pesa je jednostavno ta prevelika robotičnost u kretnji igrača, valjda je taj segment popravljen.
-
- Kontakt:
Moja prva tekma Barça - Real, pa vidi kako sam se proveoBelminM23 je napisao/la: Da, da više se pasovi presjecaju i baš moraš protivnika izvozati da dođeš do gola. Malo me zeza što ne znam baš dati gol kad idem 1 na 1, još fino ono na stranu skrenem, al neće u gol pa neće, dok protivnik što ošuta to i zabije, tako da i ja gubim tako sa golom razlike, ali bude dosta golova.
Još valja naučit kakvih driblinga sa desnim analogom i da se vozikam malo.

+ igram na tastaturi... što se tiče 1 na 1, uvijek strelicom usmjeri prilikom šutanja, meni tako radi

Ja prvu igro sa Cityem, i aj sad reko ono trokut i Aguero, kad jest vraga, fasujem 2:0.
Drugu sam igro sa Realom i izgubio 4:3 nakon produžetaka, a golove sam dao tako što sam sa strane išao i ubacio po zemlji i lagano gol.
Jedino mala zamjerka su one tačkice kad se izvodi neki prekid, nisam ih nešto baš najbolje skont'o, tako da sam samo nabi'o loptu, valjda skontam ubrzo kako ide.
Drugu sam igro sa Realom i izgubio 4:3 nakon produžetaka, a golove sam dao tako što sam sa strane išao i ubacio po zemlji i lagano gol.
Jedino mala zamjerka su one tačkice kad se izvodi neki prekid, nisam ih nešto baš najbolje skont'o, tako da sam samo nabi'o loptu, valjda skontam ubrzo kako ide.
-
- Kontakt:
Igram još uvijek
Odavno me soker nije više privukao. Grafički je idealan! 

@altanamera jel igrivo na tastaturi ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima li iko brz torrent? Ako ima moze i u PP bio bih jako zahvalan.
Je li ovaj Reloadedov skidate?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
- Kontakt:
ma jeste, ali od ove godine ide i kod mene jostick pa sta budeOtelo je napisao/la:@altanamera jel igrivo na tastaturi ?

btw dugi pasovi su perverzija (ili je zato što igram sa Barcelonom)

Reloadedov jašta. kome treba brzi torrent?
Aha, imam i ja joystick ali navikao PES na tasturi. Morat cu pristekati joystick pa nocas udariti citavu nocAltanamera je napisao/la:ma jeste, ali od ove godine ide i kod mene jostick pa sta budeOtelo je napisao/la:@altanamera jel igrivo na tastaturi ?![]()
iskustvo igranja je drugačije
btw dugi pasovi su perverzija (ili je zato što igram sa Barcelonom)![]()
Reloadedov jašta. kome treba brzi torrent?

Jel ima crack i jel ima kakvih crashova ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
ima crack, sve je unutar ISO fajla
ne crasha bgm nista
čekamo patcheve
mislim da će se stara ekipa pes-balkana (uključujući i mene) aktivirati, da odradimo patch za najbolji PES u zadnjih 10 godina

mislim da će se stara ekipa pes-balkana (uključujući i mene) aktivirati, da odradimo patch za najbolji PES u zadnjih 10 godina

Hvala
Odradite ga pa da zaigramo sa nasim klubovima.
Nadam se da PES Edit izbaciti prava imena klubova pa da onda oderem ML sa licencama CL i EL
I bilo bi dobro da se moze dodati jos ligi preko patcheva, zweita, League One i League Two, Ligue 2, Seria B, Segunda, Championship.

Nadam se da PES Edit izbaciti prava imena klubova pa da onda oderem ML sa licencama CL i EL

I bilo bi dobro da se moze dodati jos ligi preko patcheva, zweita, League One i League Two, Ligue 2, Seria B, Segunda, Championship.
-
- Kontakt:
polako bit ce svasta nesto
koliko primjetih, svaka liga ima i drugu ligu

Otelo je napisao/la:Hvala![]()
U ovo PES-u ti dodju druge lige spanije, italije, engleske i francuske
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
SuperAltanamera je napisao/la:polako bit ce svasta nesto

Bit ce gusto, bit ce Lecce prvak

Jos 3h, avg. speed 485kb/s

-
- Kontakt:
Ja ne znam zašto ne koristite ovaj link, bude brže 100x puta 

Buraz ovaj fercera ko singerica. Jesi li i ti sa ovog skinuo?Altanamera je napisao/la:Ja ne znam zašto ne koristite ovaj link, bude brže 100x puta
-
- Kontakt:
Naravno, skinuo taj file, pokrenuo i kucalo mi na 1,8 MB/s. Skinuo za nekih 40tak minuta 

I meni buraz kuca haman 2 mb/s. Ima li i crack unutra? Ako ovo bude radilo imas pivu od mene.
-
- Kontakt:
Ima sve unutra 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.