btw u prvom poluvremenu je Adler trebao dobiti crveniribery je napisao/la:Danas vise srece nego pameti, realno je trebao biti bar remi. (poklon penal, i ne dosudjeni penal u zadnjoj minuti za bayer). Mada su mogli i ranije rijesiti vukovi susret, ali debil Grafite ne bi dodao nema tih para. Lijepo ga je dzeko poslao u ku**c.
VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: WFL Wolfsburg
+ sudija nije dao crveni karton Adleru nakon onog starta za Grafitteom sto je mislim bilo za crveniribery je napisao/la:Danas vise srece nego pameti, realno je trebao biti bar remi. (poklon penal, i ne dosudjeni penal u zadnjoj minuti za bayer). Mada su mogli i ranije rijesiti vukovi susret, ali debil Grafite ne bi dodao nema tih para. Lijepo ga je dzeko poslao u ku**c.
Grafitte kad treba dodati on ne doda, a kad treba sutati on bas tad dodaje ccc, dobro je rekao Dzeko

SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Jadnooo i prošlu isto u 85' zabijaju gol...
- el-fighter
- Kontakt:
Danas su se baš ispromašivali. Grafite je mogao ovdje dati još najmanje jedan gol kao i Džeko. Imao je i Bayer svoje prilike ali su i oni dosta ofulali.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma važno je da su pobjedili,mada i volzburgu nije lahak raspored do kraja koliko se misli.Ipak gostovanja kod študgarta i hanovera neće biti nimalo lahka,kao ni domaće utakmice protiv borusije i verdera.
i hoffenhaima.. vrlo tezak raspored... ja mislim da ce sve te utakmice dobiti osim stutgarta, i malo ce im teze biti protiv werdera ali domaci teren je ipak domaciensadek je napisao/la:Ma važno je da su pobjedili,mada i volzburgu nije lahak raspored do kraja koliko se misli.Ipak gostovanja kod študgarta i hanovera neće biti nimalo lahka,kao ni domaće utakmice protiv borusije i verdera.
Onaj sudija je unistio utakmicu, igraci vidjeli da covjek slabo vidi pa su simulirali faulove kad god su stigli, a on svirao kad treba i kad ne treba...
A i onaj Grafite suta kad treba asistirati, a asistira kad treba sutati
Samo vazno je da su oni pobjedili
A i onaj Grafite suta kad treba asistirati, a asistira kad treba sutati

Samo vazno je da su oni pobjedili

100% sportski i krajnje opušten potpis
mislim da Wolfsburgu definitivno treba jedno krilo i štoper. Šimunek je opet imao kiksova, Barzagli spašavao što se moglo. Gentner je loš danas bio isto a Rihter nevidljiv. Puno nervoze među igračima, katastrofalno suđenje i loša igra genrealno. Najvažnija su 3 boda i ako ovako nastave LP dogodine. To bi bilo realno očekivati
- adnan_nanda
- Kontakt:
Misimovic je stvarno odlican igrac kako samo daje lopte onom Grafiteu a ovaj se namasao previse al et pogodio je kad je bilo najpotrebnije a Dzeko je igrao vise po lijevoj strani pa zato je i imao manje prilika nego Grafite koji se uhvatio sredine i nepusta.Sve u svemu vazna su 3 boda.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Kakve lopte Misimovica
k´o da ih rukom dijeli. Nema mu ravnog u BL.
Grafite
da je umjesto njega Ibisevic sa svojim asistencijama i golovima dalekoooo vise bi zabili.
Bas me zanima koga ce magat dovesti za novu sezonu i LP

Grafite

Bas me zanima koga ce magat dovesti za novu sezonu i LP

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- NoName
- Kontakt:
Loša utakmica protiv Bayera totalno! Prvo je sudija zajebao stvari, onda igra Wolfsa nije ličila na njih osim zadnjih 15-20 min, Džeko je bio indisponiran a onaj Grafite majku li mu....Jedino je Miske bio na nivou, kao i Barzagli. Morat će Magath prije narednih susreta da malo poboljša timski rad jer danas su svi nešto pokušavali individualno da završe, valjda neka nervoza....
Raspored nije lagan stvarno. Po rasporedu, favorit je Bayern, iako, ne treba zaboraviti, da Wolfsi imaju 3 boda više i bolji međusobni skor (valjda se to računa), pa čak i u slučaju kiksa Wolfsi će biti prvi.
Raspored nije lagan stvarno. Po rasporedu, favorit je Bayern, iako, ne treba zaboraviti, da Wolfsi imaju 3 boda više i bolji međusobni skor (valjda se to računa), pa čak i u slučaju kiksa Wolfsi će biti prvi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ali ako si upratio kako se usr'o Grafite pa je svaku loptu Džeki dodao...Kada se zaderao na njega...hahah...NoName je napisao/la:Loša utakmica protiv Bayera totalno! Prvo je sudija zajebao stvari, onda igra Wolfsa nije ličila na njih osim zadnjih 15-20 min, Džeko je bio indisponiran a onaj Grafite majku li mu....Jedino je Miske bio na nivou, kao i Barzagli. Morat će Magath prije narednih susreta da malo poboljša timski rad jer danas su svi nešto pokušavali individualno da završe, valjda neka nervoza....

Mlati rukama k´o da su mu samo babo i mama na tribinama
Ne mogodoh mu procitati sa usana pa nisam siguran, il´ mu je rekao nabijem te na k...c ili idi u k...c ?
Ludi Bosnjo, jos malo pa ce poceti vaspitne samare dijeliti.
Poslije utakmice mu je nesto objasnjavao i to prilicno dugo
ps
Jel´ ono i Vedo nekog saigraca osamario?

Ne mogodoh mu procitati sa usana pa nisam siguran, il´ mu je rekao nabijem te na k...c ili idi u k...c ?
Ludi Bosnjo, jos malo pa ce poceti vaspitne samare dijeliti.

Poslije utakmice mu je nesto objasnjavao i to prilicno dugo

ps
Jel´ ono i Vedo nekog saigraca osamario?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- el-fighter
- Kontakt:
Tako i treba. Džeko mu je održao lekciju poslije utakmice. Lik ima izglednu priliku da šuta, a on dodaje kad je to bilo nepotrebno. Džeko se sa razlogom ljutio. Neznam zašto je Miske više dodavao Grafiteu nego Džeki.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
dzeko je 100 puta bolji igrac od grafitea onome treba 300 prilika da dadne go sebican je nije ni jedne asistencije dao dok dzeko i asistira i zabijael-fighter je napisao/la:Tako i treba. Džeko mu je održao lekciju poslije utakmice. Lik ima izglednu priliku da šuta, a on dodaje kad je to bilo nepotrebno. Džeko se sa razlogom ljutio. Neznam zašto je Miske više dodavao Grafiteu nego Džeki.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jucerasnja utakmica Wolfsburga identicna onoj od prije sedam dana sa Gladbahom. Vise sretno nego spretno.
Nekako mi nedostaje onaj timski duh koji je bio prisutan u proslim kolima.
- el-fighter
- Kontakt:
Čini mi se da i oni iz kola u kolo polako posustaju. Nestaje im ona timska igra koja se dobro izrazila na početku drugog dijela sezone. Nadam se da će izdržati do kraja i da će osvojiti titulu.
- NoName
- Kontakt:
Potpis!big_amko je napisao/la:Jucerasnja utakmica Wolfsburga identicna onoj od prije sedam dana sa Gladbahom. Vise sretno nego spretno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Ako bih bio u prilici da biram.Izabrao bi prvo mijesto za Wolfsburg.ribery je napisao/la:Hahahaha, legendo. @harishp, vidis li ti ovo bolan?geronimo je napisao/la:trece mjesto tebi donosi dreszato navijaj za Bayern ako ti je do dresa.
Koliko ja znam, wfl je prvi
Halalim dres ako bi bilo tako

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Magat je pravi trener. Kako je samo ukomponovao ovu ekipu. Mlade igrače postavio na pravo mjesto dodao ove malo starije i napravio savršen sklad. Nadam se da će Wolfsburg osvojiti Busndesligu i da će konačno Bayern ostati bez titule.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.