XX KOLO PL BIH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: XX KOLO PL BIH
Zeljo uzima a bogami i komsije ce demolirat Celika.Ostalo me ne zanima.
- invincible1921
- Kontakt:
ouuu kako sam pozelio ovu temu
Zrinjski - Vitez 1 ko vrata ovdje jedino gosti mogu iznenadit u slucaju da im zrinski proda tekmu
Radnik Bijeljina - Željezničar 2 GOL ZA GOLOM ETO NOVE POBJEDE
Olimpic Sarajevo - Velež 1 olimpic se sstrasno pojacao,a velez je ionako tanak na strani tako da je ovo po meni jedina realna opcija
Leotar - Rudar Prijedor1 domacin se vadi a gosti kako vidim po ovim portalima bas u raspadu
Borac - Mladost X prije svega zbog teske situacije u klubu iz BL
Čelik - Sarajevo X bez obzira na sva pojacanja ovo je uvijek nezgodno gostovanje timu sa koseva tako da i ovaj put ocekujem dobru utakmicu u remi mada su sva tri znaka moguca
Široki Brijeg - Zvijezda 1 no comment
Slavija - Travnik 1 mesari ceka vas liga FBIH

Zrinjski - Vitez 1 ko vrata ovdje jedino gosti mogu iznenadit u slucaju da im zrinski proda tekmu
Radnik Bijeljina - Željezničar 2 GOL ZA GOLOM ETO NOVE POBJEDE

Olimpic Sarajevo - Velež 1 olimpic se sstrasno pojacao,a velez je ionako tanak na strani tako da je ovo po meni jedina realna opcija
Leotar - Rudar Prijedor1 domacin se vadi a gosti kako vidim po ovim portalima bas u raspadu
Borac - Mladost X prije svega zbog teske situacije u klubu iz BL
Čelik - Sarajevo X bez obzira na sva pojacanja ovo je uvijek nezgodno gostovanje timu sa koseva tako da i ovaj put ocekujem dobru utakmicu u remi mada su sva tri znaka moguca
Široki Brijeg - Zvijezda 1 no comment
Slavija - Travnik 1 mesari ceka vas liga FBIH

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Zrinjski - Vitez 2 Slažem se s Pastrmkom, Vitez mnogo kvalitetnija ekipa.
Radnik Bijeljina - Željezničar X Željo je bolji, ali imam osjećaj da neće dobro otvoriti proljetni dio.
Olimpic Sarajevo - Velež 2 Navijački
Leotar - Rudar Prijedor 2 Leotar truba
Borac - Mladost 1 Bez razmišljanja
Čelik - Sarajevo 2 Sarajevo prejako
Široki Brijeg - Zvijezda 1 Široki je jači
Slavija - Travnik X Tvrda utakmica 0-0
Radnik Bijeljina - Željezničar X Željo je bolji, ali imam osjećaj da neće dobro otvoriti proljetni dio.
Olimpic Sarajevo - Velež 2 Navijački
Leotar - Rudar Prijedor 2 Leotar truba
Borac - Mladost 1 Bez razmišljanja
Čelik - Sarajevo 2 Sarajevo prejako
Široki Brijeg - Zvijezda 1 Široki je jači
Slavija - Travnik X Tvrda utakmica 0-0
-
- Kontakt:
Zrinjski - Vitez 1
Radnik Bijeljina - Željezničar 2
Olimpic Sarajevo - Velež 1
Leotar - Rudar Prijedor X
Borac - Mladost 1
Čelik - Sarajevo X
Široki Brijeg - Zvijezda X
Slavija - Travnik 1
Radnik Bijeljina - Željezničar 2
Leotar - Rudar Prijedor X
Borac - Mladost 1
Čelik - Sarajevo X
Široki Brijeg - Zvijezda X
Slavija - Travnik 1
Mi smo Željini, Željo je naš!
Zrinjski - Vitez -1 U Zrinjskom se pribojavaju ove tekme.Ja osobno mislim da je dobro što smo izgubili protiv pitara, sad će se svi dodatno uozbiljiti.Vitez nema šta izgubiti a mogu puno dobiti i njima će biti puno lakše igrati .Nadam se nekom brzom golu Zrinje i onda se gosti moraju otvorit.Uz to dosta ih je sreća pomazila ljetos kad su izjednačili u 92 minuti pa nam se valjda i nešto vrati.Ova pobjeda Zrinjskom znači puno više od tri boda i zato kec ko kuća.
Radnik Bijeljina - Željezničar-X2 Ako domaćini izdrže da ne prime neki brzi gol Želji će biti jako teško u Bijeljini i moguć je x ali ipak puno bliža 2.
Olimpic Sarajevo - Velež - 1 Najsigurniji kec kola,4-0 ali samo zato jer je Olimpic lošiji kad igra doma inače bi bilo i više.
Leotar - Rudar Prijedor-2 Leotar u raspadu osim ako im bratski ne puste tekmu.
Borac - Mladost-1 Jedan razlike za Borac.
Čelik - Sarajevo- X Čista nula.Sarajevo bolje ali domaći teren i tradicija u Zenici vode me prema X
Široki Brijeg - Zvijezda - Kec ko pecara.
Slavija - Travnik- Pobjeda domaćih ,teška ali ipak pobjeda.
Radnik Bijeljina - Željezničar-X2 Ako domaćini izdrže da ne prime neki brzi gol Želji će biti jako teško u Bijeljini i moguć je x ali ipak puno bliža 2.
Olimpic Sarajevo - Velež - 1 Najsigurniji kec kola,4-0 ali samo zato jer je Olimpic lošiji kad igra doma inače bi bilo i više.
Leotar - Rudar Prijedor-2 Leotar u raspadu osim ako im bratski ne puste tekmu.
Borac - Mladost-1 Jedan razlike za Borac.
Čelik - Sarajevo- X Čista nula.Sarajevo bolje ali domaći teren i tradicija u Zenici vode me prema X
Široki Brijeg - Zvijezda - Kec ko pecara.
Slavija - Travnik- Pobjeda domaćih ,teška ali ipak pobjeda.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
-
- Kontakt:
Zrinjski - Vitez - 1 lego nam je ovaj poraz od Sarajeva ko budali šamar jednostavno nije mogao doći u bolje vrijeme,neupitno smo kvalitetnija i bolja momčad momci će dat sve od sebe i pobjeda ne smije doći u pitanje 2:0.
Radnik Bijeljina - Željezničar - x Bolji Željo nedvojbeno ali Radnik zajeban kući i može do boda 0:0.
Olimpic Sarajevo - Velež - 1 Mnogo bolji domaći,komšinice se sa otoke vraćaju pune mreže 3:0.
Leotar - Rudar Prijedor - 1 Prijedorčani šokirani otpisani Leotar uzima sva 3 boda 1:0.
Borac - Mladost - 1 Oslabljeniji Borac ali ipak prejaki za Mladost 2:0.
Čelik - Sarajevo - x Po onome što sam vidio protiv nas trebali bi dobit pitari barem 2 razlike ali neće ima da bude ovo 1:1 da priđemo malo bliže
.
Široki Brijeg - Zvijezda - 1 Široki prejak za Zvijezdu 4:1.
Slavija - Travnik - 1 Travnik napokon ispada iz lige 2:0.
Radnik Bijeljina - Željezničar - x Bolji Željo nedvojbeno ali Radnik zajeban kući i može do boda 0:0.
Olimpic Sarajevo - Velež - 1 Mnogo bolji domaći,komšinice se sa otoke vraćaju pune mreže 3:0.
Leotar - Rudar Prijedor - 1 Prijedorčani šokirani otpisani Leotar uzima sva 3 boda 1:0.
Borac - Mladost - 1 Oslabljeniji Borac ali ipak prejaki za Mladost 2:0.
Čelik - Sarajevo - x Po onome što sam vidio protiv nas trebali bi dobit pitari barem 2 razlike ali neće ima da bude ovo 1:1 da priđemo malo bliže

Široki Brijeg - Zvijezda - 1 Široki prejak za Zvijezdu 4:1.
Slavija - Travnik - 1 Travnik napokon ispada iz lige 2:0.
Zrinjski - Vitez -1 Zrinjski u borbi za evropu ne bi smjeo kockati bodove pogotovo ne kod kuce
Radnik Bijeljina - Željezničar -2 Željo spremnija ekipa od Radnika i ako idu na titulu ovo jednostavno moraju dobit
Olimpic Sarajevo - Velež -x dvije ekipe koje se bore za izlazak u evropu Olimpic se ovog prijelaznog roka pojacao ali mislim da sve to nije bas dobro uigrano dok sa druge strane Velež i nije baš puno mijenjao ekipu i misljenja sam da mogu do boda
Leotar - Rudar Prijedor -X Leotar zreo za ispadanja, dok sa druge strane Rudar se grcevito bori za ostanak u drustvu najbolji remi najrealni
Borac - Mladost -1 Borac takodje u borbi za evropu i ako kiksaju protiv slabasne Mladosti nemaju sta trazit
Čelik - Sarajevo -2 realno Sarajevo ne bi smjelo podbacit pogotovo ne sada ako misli ic na titulu ovo moraju uzet
Široki Brijeg - Zvijezda -x Široki po meni realno ne moze do titule, a ni mi nismo toliko slabi pa predvidjam neki remi 1:1
Slavija - Travnik -1 obje ekipe u borbi za opstanak ali Slavija ima prednost domaceg terena
Radnik Bijeljina - Željezničar -2 Željo spremnija ekipa od Radnika i ako idu na titulu ovo jednostavno moraju dobit
Olimpic Sarajevo - Velež -x dvije ekipe koje se bore za izlazak u evropu Olimpic se ovog prijelaznog roka pojacao ali mislim da sve to nije bas dobro uigrano dok sa druge strane Velež i nije baš puno mijenjao ekipu i misljenja sam da mogu do boda
Leotar - Rudar Prijedor -X Leotar zreo za ispadanja, dok sa druge strane Rudar se grcevito bori za ostanak u drustvu najbolji remi najrealni
Borac - Mladost -1 Borac takodje u borbi za evropu i ako kiksaju protiv slabasne Mladosti nemaju sta trazit
Čelik - Sarajevo -2 realno Sarajevo ne bi smjelo podbacit pogotovo ne sada ako misli ic na titulu ovo moraju uzet
Široki Brijeg - Zvijezda -x Široki po meni realno ne moze do titule, a ni mi nismo toliko slabi pa predvidjam neki remi 1:1
Slavija - Travnik -1 obje ekipe u borbi za opstanak ali Slavija ima prednost domaceg terena
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Zrinjski - Vitez X
Gosti došli po bod s bunkerom i odnijeli ga.
Radnik Bijeljina - Željezničar X
Gosti kvalitetnija ekipa međutim neće se dati Radnik.
Olimpic Sarajevo - Velež X
Tradicionalno djeljenje bodova na Otoci.
Leotar - Rudar Prijedor 2
Leotar definitivno ispada ove sezone.
Borac - Mladost 1
Ne može i ne smije Mladost da odnese ni bod.
Čelik - Sarajevo 2
Počinje jedan veliki niz pobjeda bordo ekipe.
Široki Brijeg - Zvijezda 1
Zvijezda ne može da se poredi sa domaćom ekipom.
Slavija - Travnik 1
Slavija će ovo da uzme minimalnim rezultatom uz mesarsku igru i jednih i drugih.
Gosti došli po bod s bunkerom i odnijeli ga.
Gosti kvalitetnija ekipa međutim neće se dati Radnik.
Olimpic Sarajevo - Velež X
Tradicionalno djeljenje bodova na Otoci.
Leotar - Rudar Prijedor 2
Leotar definitivno ispada ove sezone.
Borac - Mladost 1
Ne može i ne smije Mladost da odnese ni bod.
Čelik - Sarajevo 2
Počinje jedan veliki niz pobjeda bordo ekipe.
Zvijezda ne može da se poredi sa domaćom ekipom.
Slavija - Travnik 1
Slavija će ovo da uzme minimalnim rezultatom uz mesarsku igru i jednih i drugih.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Zrinjski - Vitez 1 Iako smo imali vrlo lose izdanje u nedavnoj generalci protiv FKS,ovdje moramo i mozemo do pobjede, individualna kvaliteta ce presuditi (stoja i deni)
Radnik Bijeljina - Željezničar 2 Zeljo uvijek u Bijeljini dobar i uzima bodove,ne vidim zasto tako ne bi bilo i ovog puta,
Olimpic Sarajevo - Velež 1 Olimpic se pojaco pravo pucaju na sami vrh,u ovoj tekmi sigurno mogu do tri boda
Leotar - Rudar Prijedor 1slamka spasa za trebinjce
Borac - Mladost 1bez komentara
Čelik - Sarajevo 2 s obzirom na vidjeno u mostaru na prijateljskoj,pobjeda nebi trebala doci u pitanje
Široki Brijeg - Zvijezda 1 sigurica
Slavija - Travnik x gosti su pojacali pravo,a slavoja kuci je tvrd protivnik,tako da je najrealnije ovdje podjela bodova
Radnik Bijeljina - Željezničar 2 Zeljo uvijek u Bijeljini dobar i uzima bodove,ne vidim zasto tako ne bi bilo i ovog puta,
Olimpic Sarajevo - Velež 1 Olimpic se pojaco pravo pucaju na sami vrh,u ovoj tekmi sigurno mogu do tri boda
Leotar - Rudar Prijedor 1slamka spasa za trebinjce
Borac - Mladost 1bez komentara
Čelik - Sarajevo 2 s obzirom na vidjeno u mostaru na prijateljskoj,pobjeda nebi trebala doci u pitanje
Široki Brijeg - Zvijezda 1 sigurica
Slavija - Travnik x gosti su pojacali pravo,a slavoja kuci je tvrd protivnik,tako da je najrealnije ovdje podjela bodova
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Zrinjski - Vitez 1
Uh zeznuto na pocetku, ovaj Vitez nije nimalo naivan tako da bi mogli i do boda zavisi kako se postave na terenu, mada Zrinjski je normalno blizi pobjedi.
Ovdje je sve moguce ovi strumfovi imaju previse povreda, nekako tanko izgledaju, a tamo redovno dobijaju ili kupuju bodove tako da ... Sva tri znaka su u opticaju ovdje.
Olimpic igracki bolji definitvno, trebali bi Veleza dobiti , mada nije ni Velez za odbaciti, al sa onim hajvanom na klupi tesko da sta mogu uraditi ovdje.
Leotar - Rudar Prijedor 1
Leotar ce krenuti pobjednom u ovu sezonu vidjet ce te, ovaj Rudar nista nije bolji od njih.
Borac - Mladost 1
Ovo je sigurica 100 % 1 ko kuca.
Čelik - Sarajevo 2
Nismo dobili dole 10 godina, kad cemo dobiti ako necemo sad, oni se raspadaju mi nikad jaci, 2 ko Bosmal
Na snagu , silu itd do pobjede.
Slavija - Travnik 1
Mesari vs Mesari , samo prednost Slaviji radi domaceg terena.
Uh zeznuto na pocetku, ovaj Vitez nije nimalo naivan tako da bi mogli i do boda zavisi kako se postave na terenu, mada Zrinjski je normalno blizi pobjedi.
Ovdje je sve moguce ovi strumfovi imaju previse povreda, nekako tanko izgledaju, a tamo redovno dobijaju ili kupuju bodove tako da ... Sva tri znaka su u opticaju ovdje.
Olimpic igracki bolji definitvno, trebali bi Veleza dobiti , mada nije ni Velez za odbaciti, al sa onim hajvanom na klupi tesko da sta mogu uraditi ovdje.
Leotar - Rudar Prijedor 1
Leotar ce krenuti pobjednom u ovu sezonu vidjet ce te, ovaj Rudar nista nije bolji od njih.
Borac - Mladost 1
Ovo je sigurica 100 % 1 ko kuca.
Čelik - Sarajevo 2
Nismo dobili dole 10 godina, kad cemo dobiti ako necemo sad, oni se raspadaju mi nikad jaci, 2 ko Bosmal

Na snagu , silu itd do pobjede.
Slavija - Travnik 1
Mesari vs Mesari , samo prednost Slaviji radi domaceg terena.
Zrinjski - Vitez - nisam previše pratio prijelazni rok vezano za obje ekipe, ali mislim da Zrinjski može do 3 boda - 1
Radnik Bijeljina - Željezničar - Teška utakmica za domaćine, mada smatram da bi ovdje mogla da se desi podjela bodova - X
Olimpic Sarajevo - Velež - navijački bih volio pobjedu, mada su sva 3 znaka u igri, smatram da će na kraju biti podjela bodova, kao i u prethodnom paru - X
Leotar - Rudar Prijedor - Domaćini bi mogli do pobjede nakon duže vremena, prijateljske utakmice igrača Rudara ne bi trebalo da budu mjerilo, ali se ipak vidi ta neuigranost - 1
Borac - Mladost - Teško da Mladost može šta napraviti u ovom susretu, pobjeda Borca, ne više od 2 gola razlike - 1
Čelik - Sarajevo - Sarajevo se dobro pojačalo, ali ne vjerujem da mogu Čelika pobjediti na strani, sve vuče na podjelu bodova - X
Široki Brijeg - Zvijezda - Široki nastavlja sa dobrim partijama, Zmajevi od Bosne se vjerovatno kući vraćaju praznih ruku - 1
Slavija - Travnik - Slavija uzima 3 boda protiv Travnika - 1
Radnik Bijeljina - Željezničar - Teška utakmica za domaćine, mada smatram da bi ovdje mogla da se desi podjela bodova - X
Olimpic Sarajevo - Velež - navijački bih volio pobjedu, mada su sva 3 znaka u igri, smatram da će na kraju biti podjela bodova, kao i u prethodnom paru - X
Leotar - Rudar Prijedor - Domaćini bi mogli do pobjede nakon duže vremena, prijateljske utakmice igrača Rudara ne bi trebalo da budu mjerilo, ali se ipak vidi ta neuigranost - 1
Borac - Mladost - Teško da Mladost može šta napraviti u ovom susretu, pobjeda Borca, ne više od 2 gola razlike - 1
Čelik - Sarajevo - Sarajevo se dobro pojačalo, ali ne vjerujem da mogu Čelika pobjediti na strani, sve vuče na podjelu bodova - X
Široki Brijeg - Zvijezda - Široki nastavlja sa dobrim partijama, Zmajevi od Bosne se vjerovatno kući vraćaju praznih ruku - 1
Slavija - Travnik - Slavija uzima 3 boda protiv Travnika - 1
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kako kompleksi izbijaju na površinu, pa to postaje žalosno... a nekada je bilo i smješno.aS_Roma je napisao/la: Radnik Bijeljina - Željezničar X
Kupujemo sve redom... šta je!?
Kupljene sve utakmice do kraja zivio sampionUtic je napisao/la:Kako kompleksi izbijaju na površinu, pa to postaje žalosno... a nekada je bilo i smješno.aS_Roma je napisao/la: Radnik Bijeljina - Željezničar X

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zrinjski - Vitez ¸1, Zrinjski ima kvalitet i domaci teren, a Vitez je pravo nezgodan protivnik, jedva domacin 2-1
Radnik Bijeljina - Željezničar 2, Iskustvo i tradicija na nasoj strani, pocetak plavog proljeca 0-2
Olimpic Sarajevo - Velež 2, Velez u pohodu na evropu, rasporadaja na otoci se nastavlja 0-1
Leotar - Rudar Prijedor 1, Prijedor u ogromnim problemima 2-0
Borac - Mladost 1, Borac rutinski 3-0
Čelik - Sarajevo X, Celik uvijek bio tvrd orah za pitare, kvalitetna tekma i X u konacnici 1-1
Široki Brijeg - Zvijezda 1, bez dileme i price, kvalitet na strani domacina 2-0
Slavija - Travnik 1, Duel dva tima slicnog kvaliteta, prednost domaceg terena na strani Slavije 1-0
Radnik Bijeljina - Željezničar 2, Iskustvo i tradicija na nasoj strani, pocetak plavog proljeca 0-2
Olimpic Sarajevo - Velež 2, Velez u pohodu na evropu, rasporadaja na otoci se nastavlja 0-1
Leotar - Rudar Prijedor 1, Prijedor u ogromnim problemima 2-0
Borac - Mladost 1, Borac rutinski 3-0
Čelik - Sarajevo X, Celik uvijek bio tvrd orah za pitare, kvalitetna tekma i X u konacnici 1-1
Široki Brijeg - Zvijezda 1, bez dileme i price, kvalitet na strani domacina 2-0
Slavija - Travnik 1, Duel dva tima slicnog kvaliteta, prednost domaceg terena na strani Slavije 1-0
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovdje je bolje da Pitari nikako ne prognoziraju rezultat utakmice Radnik - Željezničar jer se prognoza unaprijed zna.
Iskrenije bi bilo da napišu kao prognozu "nadam se da će kiksati" a ne da pišu da će kiksati a ni sami ne znaju zbog čega.
Ni plavi dio Sarajeva nije puno bolji, mada su bar iskreni pa pišu da se nadaju kiksu komšija.
Kako vidim, ni situacija sa Mostarcima nije ništa bolja. Kako kažu, Zrinjski će biti demoliran od "strašnog" Viteza, a Velež će izgubiti "samo" 4:0 pošto Olimpic igra loše na otoci.

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Normalno fali vam pola ekipe i odjednom fol i Tomic nece igrati, a to je laz samo odamrate makar njega jer ce vam biti potreban, a gore imate sigurna 3 bodaUtic je napisao/la:Kako kompleksi izbijaju na površinu, pa to postaje žalosno... a nekada je bilo i smješno.aS_Roma je napisao/la: Radnik Bijeljina - Željezničar X
Boga ti ko odmara igraca a nije ni pocela ligaaS_Roma je napisao/la:Normalno fali vam pola ekipe i odjednom fol i Tomic nece igrati, a to je laz samo odamrate makar njega jer ce vam biti potreban, a gore imate sigurna 3 boda

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovaj je uvijek imao provjerene informacije... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nama fali pola ekipe, a tebi druze fali daska u glavi. Jedna minimalno... idi ti se odmori, pusti se Zelje i Tomica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ovaj tim bi vašu ekipu iz prve sezone natamburo hladno, i ti kažeš da je sumnjivo štu su pobjedili u BjeljiniaS_Roma je napisao/la:Normalno fali vam pola ekipe i odjednom fol i Tomic nece igrati, a to je laz samo odamrate makar njega jer ce vam biti potreban, a gore imate sigurna 3 bodaUtic je napisao/la:Kako kompleksi izbijaju na površinu, pa to postaje žalosno... a nekada je bilo i smješno.aS_Roma je napisao/la: Radnik Bijeljina - Željezničar X

Zar ne reče ljetos da smo za vas Barcelona?
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.